Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Twisterring med glitterkugler

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En twisterring kan være et flot og anderledes alternativ, til en traditionel navlepiercing, eller læbepiercing. Den kan sågar være det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en ny fræk intimpiercing. Twisterringen er kort sagt, lidt af et multianvendeligt smykke, som kan sætte nyt liv i enhver piercing, med sit flotte design.

Denne model er udstyret med to smukke glitterkugler af akryll - en i hver sin ende. Kuglerne har en god og passende størrelse, så de hverken er så store at det bliver for meget af det gode, eller så små at de nærmest ikke kan ses. Basisstørrelsen på smykket, som er selve tykkelsen på ringen, der skal matche med størrelsen på din piercing, fås i to gængse størrelser. Den mindste på 1,2 mm. leveres med en kuglestørrelse på 4 mm. mens den store model på 1,6 mm i trådtykkelse, er udstyret med 5 mm. store kugler.

Ud over størrelsen, vælger du naturligvis også selv, hvilken farve du ønsker de lækre glitterkugler i. De fås i hele syv skønne farver, så der er noget for enhver smag. Fælles for dem alle, er dog at de glitrer og glimter, og skaber masser af blikfang af samme grund.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-43
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Twisterring med glitterkugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.