Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Blomst til dermal anchor med centersten i flere farver

79,00 kr
På lager

Smykket her fås i flere farver på to måder. For det første kan du vælge, hvilken farve materialet skal være - her kan du eksempelvis få en guld eller en rødguld dermal. Udover dette kan du også vælge farven på centerstenen i smykket - dog kun på nogle af udgaverne. Du kan blandt andet få en turkis eller en pink centersten. Rundt om centerstenen sidder der også nogle klare sten, hvilket er ens for alle modellerne af smykket.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, og her forstås altså den skrue der sidder på bagsiden af smykket - det er nemlig den, der skal ned i din dermal base. Resten af smykker er blevet lavet af messing, som er blevet formet som en blomst. For at undgå den grimme gule farve, som messing har, er de forskellige udgaver blevet belagt. Den førhennævnte guld udgave er for eksempel belagt med 14 karat guld, som giver smykket lidt mere eksklusivitet. Hver af de forskellige belægninger, og ikke mindst sten, giver smykket et helt nyt udtryk. Derudover giver det også dig muligheden, for at vælge din favorit kombination af farve på smykket og farve på centerstenen.

Detaljer
NavnBlomst til dermal anchor med centersten i flere farver
SKUDermal-58
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
MaterialeKirurgisk stål
StentypeKubisk zirkonia
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blomst til dermal anchor med centersten i flere farver
Din bedømmelse
Blomst til dermal anchor med centersten i flere farver