Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Nipple Piercingsmykker Nipple Piercingsmykker

Nipple Piercingsmykker

Løft din stil med nipple-piercingsmykker af forskellige materialer i mange størrelser, farver og designs

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Farve på sten
Diameter på ring

Varer 1-48 af 111

Sorter efter
 1. Push-in-stav af titanium med diskokugler Push-in-stav af titanium med diskokugler -20%
  Push-in-stav af titanium med diskokugler
  111,20 kr Fra 139,00 kr -20%
 2. Brystpiercing med hjertesten
  99,00 kr
 3. Endeløs ring af titanium med hængsel Endeløs ring af titanium med hængsel -20%
  Endeløs ring af titanium med hængsel
  79,20 kr Fra 99,00 kr -20%
 4. Brystpiercing med sten i flere farver
  39,00 kr
 5. Piercingstav af titanium Piercingstav af titanium -20%
  Piercingstav af titanium
  63,20 kr Fra 79,00 kr -20%
 6. Brystpiercing med vifte af sten
  119,00 kr
 7. Hjerteformet brystpiercing med skinnende sten
  109,00 kr
 8. Brystpiercing med to hjerter og en sten i hver ende
  69,00 kr
 9. Endeløs ring med hængsel
  69,00 kr
 10. Brystpiercing med lava look
  69,00 kr
 11. Brystskjold med bølgede takker
  89,00 kr
 12. Nipple-stav med sommerfugle i enderne
  139,00 kr
 13. Brystpiercing med filigran og sten
  89,00 kr
 14. Hestesko af titanium med indvendigt gevind Hestesko af titanium med indvendigt gevind -20%
  Hestesko af titanium med indvendigt gevind
  71,20 kr Fra 89,00 kr -20%
 15. Lige stav af 14 karat guld
  459,00 kr
 16. Pileformet brystpiercing
  69,00 kr
 17. Brystpiercing med sten
  69,00 kr
 18. Brystpiercing med hjerteform og sten
  109,00 kr
 19. Piercingstav med kugler
  29,00 kr
 20. Brystpiercing med sten og snoet design
  89,00 kr
 21. Brystskjold med takker og buer
  89,00 kr
 22. Brystpiercing med blomst formet af perler
  109,00 kr
 23. Brystpiercing formet som skrue
  49,00 kr
 24. Hestesko med kugler
  39,00 kr
 25. Nipple-skjold med filigran og pæreformet sten
  89,00 kr
 26. Nipple-barbell med glitrende sten på blade
  149,00 kr
 27. Brystpiercing med englevinger og marquise sten
  159,00 kr
 28. Lige stav af farvet titanium med indvendigt gevind Lige stav af farvet titanium med indvendigt gevind -20%
  Lige stav af farvet titanium med indvendigt gevind
  87,20 kr Fra 109,00 kr -20%
 29. Brystpiercing med englevinger
  69,00 kr
 30. Nippleclicker med stenkant i halvmåne
  139,00 kr
 31. Brystpiercing med blade af sten Brystpiercing med blade af sten -30%
  Brystpiercing med blade af sten
  159,00 kr -30%
 32. Lige stav af titanium med indvendigt gevind Lige stav af titanium med indvendigt gevind -20%
  Lige stav af titanium med indvendigt gevind
  71,20 kr Fra 89,00 kr -20%
 33. Brystpiercing med halvmåne af sten
  129,00 kr
 34. Brystpiercing formet som daggert
  89,00 kr
 35. Push-in nipplepiercing med sten i forskellige farver Push-in nipplepiercing med sten i forskellige farver -20%
  Push-in nipplepiercing med sten i forskellige farver
  175,20 kr Fra 219,00 kr -20%
 36. Brystpiercing med stenbesat v-form
  129,00 kr
 37. Nippleclicker med skulls
  89,00 kr
 38. Brystpiercing med roser
  69,00 kr
 39. Matsort hestesko
  39,00 kr
 40. Nippleclicker med kæde
  89,00 kr
 41. Brystpiercing af titanium med push-in ender i forskellige farver Brystpiercing af titanium med push-in ender i forskellige farver -20%
  Brystpiercing af titanium med push-in ender i forskellige farver
  159,20 kr Fra 199,00 kr -20%
 42. Hestesko med spikes
  39,00 kr
 43. Brystpiercing med sten i rose
  99,00 kr
 44. Brystpiercing med buede stenrækker
  99,00 kr
 45. Nipple-skjold med to hængsler
  219,00 kr
Side
pr. side

Nipple-piercing

Enhver piercing er altid et meget personligt fashion statement. Men nipple-piercinger er særligt intime og udtrykker, hvem du er, med endnu mere bravura og selvtillid end de fleste andre piercingtyper. De fleste mennesker vil sandsynligvis aldrig se den, så den vil altid være noget særligt kun for dig og dem, der er dig nærmest. Vi tilbyder en bred vifte af smukke og forstærkende nipple-piercingsmykker, som du kan udforske, inkl. diverse valgmuligheder ang. design, størrelse og materiale, såsom titanium og kirurgisk stål. Og takket være vores hurtige levering, er dine nye darlings hos dig snart - og i mange år frem.

Det er nok ingen overraskelse, at en nipple-piercing går igennem brystvorten. Man skulle tro, at brystvorter kun giver plads til et meget lille repertoire af placeringer pga. deres anatomiske enkelhed. Men selv noget så ligetil som orienteringen af piercingen gør en stor forskel for dens udtryk. En vandret nipple-piercing kan give en fornemmelse af lethed og stabilitet, mens en lodret har en mere energisk vibe. Eller hvad med en diagonal piercing, der viser en anderledes personlighed? Du har 360 grader at lege med, så find den vinkel, der er helt dine egen.

Lige så simpelt, men effektivt er spørgsmålet, om begge brystvorter skal pierces eller bare en, og hvilken. Igen betyder det meget, da det at gå all-in på begge skaber et billede, som på en gang er balanceret og superudadvendt. Men at nøjes med en nipple-piercing giver en unik, asymmetrisk elegance. Alt i alt har du masser af frihed til personlige touches.

Nippel PiercingNippel Piercing

Der er heller ingen mangel på cool og strålende ideer til nipple-smykker. Siden en nipple-piercing har to synlige udgange, er mange slags smykker mulige, der alle sammen danner slående, beundringsværdige billeder. Der er tre basale typer: nipple-ringe, nipple-stave og nipple-skjolde.

En nipple-ring synes at give ekko af torsoens bløde konturer og fremhæver din krops træk. Hvad enten ringen er stor eller lille, drager den opmærksomhed til din brystvorte på en måde, der både er yndefuld og spændende. Et populært valg er en minimalistisk ring til et fint look, men du vil måske også være vild med et mere overraskende design, som et kranie. Vi har masser af stile, som du kan afprøve, så kig dig omkring, og opdag dine personlige favoritter.

Bryst PiercingBryst Piercing

En nipple-stav udnytter begge piercinghuller ved at vise to dekorerede ender. Det muliggør en kompositorisk double-whammy af separate stavender, der arbejder sammen for at skinne dobbelt så klart. Det kan f.eks. være et par sten i din yndlingsfarve. Dette er ikke muligt med en ring, da dens omkreds er lukket, men en god middelvej er en hestesko, der giver dig de frie ender såvel som den overordnede kurvede form af en ring. Eksperimenter med de mange muligheder for at se, hvad der passer din personlighed - hvem ved, du overrasker måske dig selv.

Et nipple-skjold er basalt set en tilføjelse til en stav. Det kaldes et skjold, fordi det har en større overflade til at fange øjet med et mere involveret design, som fortryllende filigran. Det er nipple-piercingsykker taget til næste niveau, og ingen, der ser det, vil tvivle på din dristighed. Hvis du foretrækker total enkelhed, er et nipple-skjold nok ikke noget for dig, men i variationen af designs finder du måske alligevel noget renere til at afspejle din smag. På den anden side, hvis ekstravagance og højlydte fashion statements er din jam, så kunne denne type nipple-smykker ikke være mere perfekt. Det er din krop, så gå efter, hvad der føles mest som dig.

Som du kan se, er der rigeligt med fantastiske og personlige måder at spice denne intime del af din krop op. Så hvad venter du på? Tjek vores samling af skønne stile. Du finder helt sikkert de perfekte nipple accessories, der taler til dig.

Nipple PiercingNipple Piercing

FAQ

Hvor ondt gør en nipple-piercing?

Eftersom brystvorten er ret følsom, er det desværre rimeligt smertefuldt at få den piercet. På en skala fra 1 til 10 ligger smerten af at få en nipple-piercing på 8. Det kan lyde skræmmende, men det er værd at tage med i overvejelserne, før du får piercingen. Men hvis en nipple-piercing er det perfekte til dig, så lad intet afholde dig fra at udtrykke dig selv på den mest ægte måde. Smerten er trods alt kortvarig, og du vil nyde dit nye look i mange år frem.

Hvor længe tager nipple-piercinger at hele?

Helingsperioden for en nipple-piercing varierer meget. Det tager mellem 4 og 12 måneder. At det kan tage så lang tid, skyldes, at det er en del af kroppen, som bevæger sig meget hver dag og er i konstant kontakt med tøj. Disse hyppige forstyrrelser forlænger helingstiden, fordi såret ikke får den fred, det behøver. Med den rette efterbehandling kan du dog hjælpe din nye piercing rigtig godt på vej.

Rengør din helende piercing to gange om dagen: en gang med vand og en pH-neutral sæbe og så en gang mere senere på dagen med en saltopløsning. Vask altid dine hænder, før du rengør din piercing, og undgå at røre ved den på alle andre tidspunkter. Ellers risikerer du at inficere såret med bakterier fra dine hænder.

Bryst SmykkeBryst Smykke

Hvornår kan man skifte en nipple-piercing?

Så længe din piercing stadig heler, er det vigtigt at beholde smykket i. Tag det aldrig ud, ikke engang for at sætte noget andet i. Det ville kun irritere den helende piercing og desuden give den muligheden for at vokse sammen igen. Du ville blive overrasket over, hvor hurtigt det kan ske, så behold det smykke, som du fik sat i hos pierceren, indtil piercingen er fuldt helet.

Når din nipple-piercing er helet og klar, kan du skifte smykket ud med lige, hvad du har lyst til. Vi anbefaler dog stadig, at du aldrig efterlader piercingen uden smykke i. Den vil ikke vokse helt sammen længere, men den kan stadig blive lidt strammere og gøre det svært at tage smykker på uden at forårsage vævsskade.

NippelpiercingNippelpiercing

Hvad er de bedste smykker til en nipple-piercing?

Til nye piercinger anbefaler vi altid titaniumsmykker, fordi dette materiale er blidt ved følsom hud. Så snart din piercing er fuldt helet, kan du selvfølgelig skifte til noget andet, men brystvorter er generelt et følsomt område og bør tages vare på. Til en helet piercing er kirurgisk stål et fint alternativ til titanium, da det også er allergivenligt og letvægtigt, hvilket gør det til et velegnet materiale til denne del af kroppen.