Lige stav af farvet titanium med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Titanium er og bliver en af de bedste materialer man kan bruge som piercingsmykke. Det er frit for nikkel og kan dermed bruges i helt nye piercinger samt hvis du lider af nikkelallergi.

Smykket her er endda udstyret med et indvendigt gevind, hvilket gør isættelsen af smykket mindre risikabelt. Et smykke med et udvendigt gevind, kan godt lave små skrammer og rifter inde i selve hullet. Men da gevindet her sidder inde i staven, er sandsynligheden for rifter minimeret. Staven kan vælges i et par forskellige længder og i flere forskellige farver. Det vigtigste når du skal vælge målene, er at de stemmer overens med de mål du bruger i forvejen - Eller de mål du skal bruge (hvis du går fra et længere startsmykke). Du kan bruge dette smykke i alle piercinger, hvor målene og formen tillader det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-196
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lige stav af farvet titanium med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.