Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Piercingstav med kugler

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 23,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis det skal være let, lækkert og simpelt, så er denne helt enkle piercingstav med kugler for enderne, sikkert lige noget for dig. Staven her fås i et hav af forskellige størrelser, som både differencerer mellem trådtykkelse, længde og kuglestørrelse. Du kan altså kort og godt vælge dig en stav, som har lige præcis de dimensioner, der passer bedst til dig og din piercing.

Anvendelsesmulighederne er meget mangfoldige. Staven kan f.eks. bruges i en tungepiercing eller en industrial piercing i øret. Den kan dog også bruges til de lidt mere frække former for piercinger, og egner sig eksempelvis godt til både bryst- og intimpiercinger. Smykket er desuden så stilrent i sit design, at det sagtens kan bruges af begge køn. Man kan så vælge at gøre staven enten mere maskulin eller feminin med sit farvevalg, hvis man da ikke finder unisex looket tiltalende nok i sig selv.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (12)
Anbefales helt klart!
Karakter
Jeg er helt vild med dette piercingsmykke!
Bestilte den i multifarvet for omkring et år siden og har haft den i lige siden. Efter så lang tid er farven stadig som ny, og jeg har heller ikke haft problemer med ridser eller noget som helst.

God kvalitet billig pris
Yes!Yes!Yes!
Bedømt af Julie Vestergaard
Enkelt
Karakter
utrolig enkle, smart og lækker stave som du kan få i netop din størrelse.
De er behagelige at gå med og den rødguld belagte farve giver en helt speciel skær.
Det er ikke sidste gang at jeg skal have smykker i den rødguldbelagte farve
Bedømt af Nina
Fedt og flot
Karakter
Jeg bestilte i går en piercingstav med kugler i multifarve til min tungepiercing og har modtaget den i dag. I forhold til prisen, er det et godt smykke og flot - multifarven/regnbuefarven skinner rigtig flot igennem! Jeg glæder mig til at se, hvor længe den holder, når den nu er blevet belagt med denne farve. :-) Bedømt af Zenia
Perfekt
Karakter
Helt enkelt, hurtig levering og super pris! Bedømt af Liv
Tungepiercing
Karakter
Jeg syntes det er et godt sted at bestille dine piercinger jeg fik bestilt en og den er jeg glad for og for lidt ekstra kan du få rense serviet med og det er hurtig levering jeg har ikke noget dårligt at sige Bedømt af Lars
Lækker, simpel og super pris
Karakter
Har haft to af disse, i små størrelser i et par uger nu - De er satme fine, især til prisen. Helt sikkert pengene værd. Kan ikke se eller mærke forskel på disse, frem for dem jeg har fra min lokale prof. piercer. Bedømt af Jakob
Yderst tilfreds
Karakter
Jeg købte denne piercing og er yderst tilfreds med kvaliteten. Super kundeservice og hurtig levering Bedømt af Erik
Simpel og billig
Karakter
Der er ikke så meget at sige om dette piercingsmykke. Simpelt og billigt. Har brugt min som intimpiercing :) Bedømt af Martine
super godt!
Karakter
den er virkelig god, den sidder stramt til tungen og er bare god Bedømt af xenia08
Helt i top!
Karakter
Jeg er rigtig overrasket over hvor godt et produkt det er, og så til sådan en lav pris!
den føles rigtig behagelig at have på, den er rigtig let at tage i og ud.
Hvor jeg har haft problemer med mine andre piercinger. Jeg vil helt sikkert købe flere piercinger fra denne hjemmeside :)
Det var rigtig hurtig levering og fin indpakning.
Bedømt af Simone
Scrotal ladder
Karakter
Gode piercingstave som jeg har placeret i min pung - En såkaldt
scrotal ladder. 10 stk. i en række og ser super flot ud
Bedømt af ampaappa
Rigtig fine
Karakter
Især til prisen.
Leveringen var super hurtigt, og er yderst tilfreds med mit køb.
Bedømt af Line
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingstav med kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images