Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering

Næse

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Farve på sten
Trådtykkelse
Diameter på ring

Varer 1-47 af 260

Sorter efter
 1. Ring med dobbelt stenrække
  89,00 kr
 2. Hængslet ring af titanium med diamantmønster
  139,00 kr
 3. Hestesko af titanium med facetterede kugler
  129,00 kr
 4. Næsepiercing i forskellige stendesigns og farver
  49,00 kr
 5. Næseskrue af titanium med grabbefattet sten
  99,00 kr
 6. Hestesko med kugler
  39,00 kr
 7. Septumpiercing med snoet design
  99,00 kr
 8. Næseskrue af titanium
  79,00 kr
 9. Næseskrue i kirurgisk stål med forskellige farver sten
  49,00 kr
 10. Næsering af titanium
  49,00 kr
 11. Endeløs ring af titanium med hængsel
  99,00 kr
 12. Næsering af 14 karat guld
  269,00 kr
 13. Næsepiercing i flere designs
  29,00 kr
 14. Septumpiercing med kæde
  89,00 kr
 15. Ring med hængsel og snoet tråd
  129,00 kr
 16. Hestesko med spikes
  39,00 kr
 17. Endeløs ring i mange farver
  19,00 kr
 18. Hestesko af titanium med indvendigt gevind
  89,00 kr
 19. Næsepiercing af titanium med sten
  69,00 kr
 20. Næseskrue af titanium i flere designs
  69,00 kr
 21. Septumpiercing med opalsten og kædedesign
  159,00 kr
 22. Næsestav med sten
  29,00 kr
 23. Elegant titaniumring med facetter
  139,00 kr
 24. Lille næsering i valgfri farve
  29,00 kr
 25. Hestesko af titanium med spikes
  79,00 kr
 26. Hestesko med indvendigt gevind og runde sten
  89,00 kr
 27. Hængslet ring i titanium med stenrække
  279,00 kr
 28. Stor hestesko
  29,00 kr
 29. Hængslet ring med dobbeltkant
  119,00 kr
 30. Næseskrue i flere designs
  29,00 kr
 31. Matsort hestesko med spikes
  39,00 kr
 32. Hestesko af titanium
  79,00 kr
 33. Næseskrue med halvkugle i flere farver
  29,00 kr
 34. Ring af titanium med hængsel og spikes
  129,00 kr
 35. Septumpiercing med blød stenbesat V-form
  139,00 kr
 36. Stor hestesko med spikes i kirurgisk stål
  29,00 kr
 37. Simpel endeløs ring af titanium
  39,00 kr
 38. Næseskrue af 14 karat guld med valgfrit design Næseskrue af 14 karat guld med valgfrit design -30%
  Næseskrue af 14 karat guld med valgfrit design
  167,30 kr Fra 239,00 kr -30%
 39. Matsort hestesko
  39,00 kr
 40. Hestesko af farvet titanium med indvendigt gevind
  119,00 kr
 41. Trekantet titaniumring
  89,00 kr
 42. Simpel endeløs snoet ring
  29,00 kr
 43. Hængslet segmentring af titanium med stor, udadvendt bue
  159,00 kr
 44. Septumpiercing med labyrint-design
  99,00 kr
 45. 14 karat massiv guld næseskrue med sten
  269,00 kr
 46. Simpel septumretainer
  29,00 kr
 47. Ring med fast kugle
  39,00 kr
Side
pr. side

Næsepiercing

Velkommen til næsepiercingernes forunderlige verden! Her finder du masser af fantastiske smykker til at udtrykke dig selv med og blive set for den, du virkelig er. Vores store samling af næse-accessories er et skatkammer, der bare venter på dig, så gå amok, og udforsk de mange forskellige stile. Du opdager hurtigt den perfekte detalje til dit eget personlige look.

Intet melder sin tilstedeværelse som en næsepiercing. Den sidder naturligvis i midten af dit ansigt og kan ikke lade være med at tiltrække opmærksomhed. Dog er den bestemt ikke for overvældende, men elegant og chic, og får dit ansigt til at gløde. Så tøv ikke med at tjekke dine muligheder for næsepiercingsmykker ud!

NaesepiercingNaesepiercing

Næsepiercingtyper

Vi skelner mellem tre typer af næsepiercing: næsefløj, septum og bridge. De har alle det til fælles, at deres særlige, kunstfærdige vibe lyser hele dit ansigt op. Smykke næsesmykker understreger dine træk, især dine læber og øjne. De kan helt erstatte make-up eller sågar en frisure - det rigtige smykke placeret i denne position danner nemt et centrum af charme, der udstråler stil til alt omkring sig. Selv dine venner ser bedre ud, når du er i nærheden.

Hver af de tre næsepiercingtyper har også deres egne kendetegn. Næsefløjspiercingen har den længste historie og er berømt for sin vigtige rolle i indisk tradtion fra oldtiden til i dag. Den sidder i et af dine næsebor og udgør en quirky, asymmetrisk stil, der er sød og formidabel på en gang. Hvis du har en næsepiercingring, løber den rundt om den øvre kant af næseboret, men du kan også vælge en lille, flot stav for at opnå et mere subtilt, men lige så effektivt look. Begge er meget populære valgmuligheder, og vi ser især mange næsefløjsstave prydet med glitrende sten, der giver et ekstraslående udseende. Du kan ikke gøre noget forkert med så sikkert et fashion statement. Du behøver bare beslutte dig for, hvilken side af næsen der skal pierces. Katy Perry har sin næsefløjspiercing i højre side, men Keshas er til venstre - så hvad synes du?

NaeseringNaesering

Selvom dens historie er mindre kendt, er septum-piercingen helt klart ved at indhente næsefløjspiercingen, når det kommer til, hvor ikonisk den er nu om dage. Her pierces væggen af brusk imellem næseborene, så en næsering eller hestesko kommer til syne fra hvert næsebor i en pæn symmetri. Septum-piercingen blev engang associeret med punk-bevægelsen eller tyre (selvom den sidste er lidt tegneserieagtig). Men den er utroligt udbredt, og man ser en stor diversitet af mennesker, der bærer den (har du set hvor godt Zendaya ser ud med sin?). Septum-piercingen er faktisk blevet en af de mest elskede piercingtyper. Som et klart tegn på styrke og selvstændighed udretter den mirakler for enhver stil, så du skal bare være dig selv.

Sidst men ikke mindst går en bridge-piercing igennem næseryggen. Selvom du teksnisk set kan have en næsering i den, er den helt klart mere egnet til stave. Stavenderne er synlige på hver side af næseryggen, så ligesom med en septum opnås et symmetrisk udtryk, bare højere oppe på ansigtet. Bridge-piercingen sidder ofte lige mellem øjnene og er en fantastisk måde at fremhæve dem på.

Naese PiercingNaese Piercing

Som du kan se, er der mange måder at dekorere sin næse på, og derfor kan en masse forskellige smykker bruges i denne generelle placering. Og vi har dem alle klar til dig. Vi sigter efter at være din yndlingsnæsepiercing-shop, så vi har gjort vores bedste for at gøre din shopping-oplevelse uforglemmelig. Uanset hvilket design, størrelse, farve eller materiale du drømmer om, får vi det til at gå i opfyldelse. Bare klik på de forskellige typer, og dyk ned i de endeløse muligheder.

De seneste trends inden for næsepiercinger

Næsefløjspiercingen er nok mere populær end nogensinde i øjeblikket, og det er sjovt at se, hvor kreative folk er med deres stil. Du kan overveje at få en såkaldt high nostril piercing, der er ligesom en normal næsefløjspiercing, bare lidt højere oppe. På grund af dens position virker ringe ikke så godt til den, men stave får et mere prominent look.

Derudover eksperimenterer folk med flere næsefløjspiercinger på en gang og sætter f.eks. en ring på den ene side og en stav på den anden for en udsøgt visuel balance. Eller endda to ringe på samme side. Leg med at mikse og matche, og skab en sammensætning, der er lige dig.

Når det kommer til septum, trender simple og fine smykker, dog ofte spicet op med et overraskende twist, såsom et bogstaveligt twist i ringens omkreds, de altid populære spikes eller bare en funky form, som et design.

Hvis du er til noget mere dristigt, hvad enten til næsefløj eller septum, så tjek vores samling af ekstravagante smykker ud. Du vil måske forelske dig i en , der virkelig gør sig bemærket.

NaesepiercingerNaesepiercinger

FAQ: Sådan behandler du dine næsepiercinger

Hvad er standardstørrelsen på næsesmykker?

For næsefløjen er standardtykkelsen 0,8 mm, om det så er på en ring eller stav. For septum er den 1,2 mm. Der er dog ingen fast standard på længden af stave eller diameteren af ringe, da det afhænger meget af din individuelle anatomi.

Bridge-piercingsmykker er normalt 1,6 mm tykke og 12-16 mm lange afhængigt af din anatomi. Hvor størrelsen på smykker til næsefløj eller septum også er et spørgsmål om smag og behag, så er det meget vigtigt, at dine bridge-smykker ikke er for lange, så de ikke invaderer dit synsfelt.

Hvor ondt gør næsepiercinger?

Smerten ved at få en septum-piercing er 6 ud af 10. Så det gør ondt, men du kommer over det uden problemer. Til gengæld er både næsefløjs- og bridge-piercingen vurderet til 2 ud af 10, så der er slet intet at frygte.

Hvor længe tager en næsepiercing at hele?

Helingsperioden varier meget fra type til type. Den længste helingsperiode er helt klart for næsefløjspiercingen, som tager omkring 6-12 måneder at hele. Lidt kortere tid tager det for bridge-piercingen, 4-8 måneder, og helingstiden for en septum-piercing er kun 2-4 måneder. Disse forskelle kan være faktorer i dit valg af piercing, men du bør virkelig bare gå efter den, der taler allermest til dig.

Naesepiercing SmykkeNaesepiercing Smykke

Hvordan behandler jeg min næsepiercing, imens den heler?

Først og fremmest skal du rengøre din helende piercing omhyggeligt hver dag. Vi anbefaler to gange dagligt. Brug vand og en fin sæbe, såsom babysæbe eller intimsæbe, til den ene rengøring og en saltvandsopløsning til den anden senere på dagen. Vand og sæbe forebygger infektion, og saltvandet hjælper med at udtrække overskydende sårvæske.

For det andet skal du aldrig røre ved din helende piercing, undtagen når du rengør den, eller lade den komme i kontakt med andre ting, såsom tøj. Lad den helt være for ikke at irritere eller inficere piercingen, hvilket kun vil forlænge helingstiden.

Hvor hurtigt lukker en næsepiercing?

Alle piercinger har en tendens til at blive en smule mindre, hvis du tager dine smykker ud i længere tid ad gangen. Efter helingsperioden vokser de ikke fuldstændig sammen, men det kan blive sværere at sætte smykker i. Det gælder i særdeleshed for næsefløjspiercingen, som lukker sig meget hurtigt, hvis den efterlades for sig selv. Din næse er trods alt en særligt vigtig åbning, der giver omgivelsernes luft adgang til dit indre system, så din krop vil omgående gå i gang med at lukke dette lille ‘ekstra næsebor’. En septum-piercing lukker ikke lige så hurtigt, men det kan blive meget svært at sætte nye smykker i, og det kan være, at du skal bruge hjælp fra en professionel piercer til at finde hullet.