Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næseskrue af titanium

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Næseskrue fremstillet af det bedste indenfor materialer, titanium grad 23. Dette er virkelig et superprodukt, som passer til alle, allergi eller ej. Produktet kan også anvendes til en nylavet piercing, og kan bruges til traguspiercinger. Piercingsmykket fås med mange forskellige farver sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-8
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Fin
Karakter
Lidt mindre end regnet med, men rigtig fin ellers :) Bedømt af NB
Sød lille næsepiercing.
Karakter
Denne næsepiercing er både elegant, og stenen er ik til gene for en fordi den ik er stor i forhold til andre næsesmykker.
Det at smykket er bøjet i en vinkel, gør den ekstra god , for så falder den ik ret nemt ud! i forhold til de smykker der bare er en stav!
Bedømt af Lisette christensen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.