Næseskrue i kirurgisk stål med forskellige farver sten

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Næseskruen kaldes på engelsk nostril screw og har sit navn efter formen på staven. Staven skruer i bunden, således at den får en bedre pasform i næsen.
Med dette design af næsepiercing sikre du også dit næseben mod eventuelle stød.
Piercingsmykket er fremstillet af kirurgisk stål, og egner sig derfor bedst til en helet piercing.

PS. Dette smykke kan med fordel bruges som tragussmykke som set herunder.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Næseskrue
Karakter
Jeg bestilte den i lyserød, hvilket man bestemt skal kigge længe efter, for lige så lyserød som billedet er den langt fra, det er lidt ærgerligt.
Men ellers super nem at bruge, og den er endnu ikke faldet ud.
Bedømt af Anne
Jayyyy
Karakter
Fik denne sat i da den blev piercet det hele gik perfekt Bedømt af Sofie
Næseskrue
Karakter
Jeg synes den er en fin lille en Bedømt af conni jørgensen
;-)
Karakter
Jeg må indrømme, at jeg havde et stort bøvl med at få denne i min næse.. Jeg syntes, det var skide svært, men det lykkedes altså! Tricket er, at man simpelthen lige bliver nødt til at dreje den lidt fra indersiden af næsen også, når man sætter den i. ;-)
Men altså, den falder ikke ud, som andre smykker nogle gange kan, og den er af rigtig god kvalitet og dejlig simpel, når man lige får den regnet ud!
Helt klart de 39 kr værd!
Bedømt af Nanna Jensen
Næseskrue
Karakter
Super god kvalitet, flot farve og rigtig nem at sætte i !!!
Lever absolut op til forventningerne !
Bedømt af Louise
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue i kirurgisk stål med forskellige farver sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.