Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ring med fast sten i flere farver

39,00 kr
På lager

Få dig en superflot næsering eller måske et helix-smykke med en smuk farvestrålende sten, som kan fås i et helt hav af flotte, friske farver. Den skønne ring er lavet af ren, skinnende blankt kirurgisk stål, som er et sølvlignende og slidstærkt materiale.

Trådtykkelsen fås i to forskellige størrelser. Her har du mulighed for at vælge mellem en diameter på 8 mm eller den lidt større model med en diameter på 10 mm. Denne ring med fast sten i flere farver vil derfor være velegnet til næsepiercinger, men vil også tage sig rigtig flot ud i en helix-piercing, hvor den rigtig kan komme til sin ret.

Der er virkelig mange flotte farver at vælge imellem, både blide pastelfarver, klassiske neutrale farver samt stærke pangfarver, som virkelig springer i øjnene i en fed her-kommer-jeg-stil. Hvis du er på udkig efter et smykke, der gerne må både ses og høres, så taler disse lækre farver et sprog, der bliver lagt mærke til ved første øjekast.

Vælg blot din ønskede farve og diameter, før du lægger din nye ring med fast sten i kurven og går videre til bestilling. Eller hvorfor ikke snuppe to eller måske tre farver med det samme, når nu der er så mange flotte at vælge imellem?

Detaljer
NavnRing med fast sten i flere farver
SKURing-90
Trådtykkelse0.8 mm.
LukketypeTwist
TypeEndeløs ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Næsefløj
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse3 mm.
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ring med fast sten i flere farver
Din bedømmelse
Ring med fast sten i flere farver