Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med fast sten i flere farver

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 31,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en superflot næsering eller måske et helixsmykke, med en smuk farvestrålende sten, som kan fås i et helt hav af flotte friske farver. Den skønne ring er lavet af ren og skinnende blankt kirurgisk stål, som er et sølvlignende og slidstærkt materiale.

Trådtykkelsen fås i to forskellige størrelser. Her har du mulighed for at vælge mellem en diameter på 8 mm. eller den lidt større model med en diamter på 10 mm.. Denne ring med fast sten i flere farver vil derfor være velegnet til næsepiercinger men vil også tage sig rigtig flot ud i en helixpiercing, hvor den rigtig kan komme til sin ret.

Der er virkelig mange flotte farver at vælge imellem, både blide pastelfarver, klassiske neutrale farver samt stærke pangfarver som virkelig springer i øjnene i en fed her-kommer-jeg stil. Hvis du er på udkig efter et smykke der nærmest både gerne må ses og høres, så taler disse lækre farver et sprog der bliver lagt mærke til ved første øjekast.

Vælg blot din favorit farve samt ønskede diameter, før du lægger din nye ring med fast sten i kurven og går videre til bestilling. Eller hvorfor ikke snuppe to eller måske tre farver med det samme, når nu der er så mange flotte at vælge imellem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-90
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med fast sten i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images