Ring med fast sten i flere farver

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en superflot næsering eller måske et helixsmykke, med en smuk farvestrålende sten, som kan fås i et helt hav af flotte friske farver. Den skønne ring er lavet af ren og skinnende blankt kirurgisk stål, som er et sølvlignende og slidstærkt materiale.

Trådtykkelsen fås i to forskellige størrelser. Her har du mulighed for at vælge mellem en diameter på 8 mm. eller den lidt større model med en diamter på 10 mm.. Denne ring med fast sten i flere farver vil derfor være velegnet til næsepiercinger men vil også tage sig rigtig flot ud i en helixpiercing, hvor den rigtig kan komme til sin ret.

Der er virkelig mange flotte farver at vælge imellem, både blide pastelfarver, klassiske neutrale farver samt stærke pangfarver som virkelig springer i øjnene i en fed her-kommer-jeg stil. Hvis du er på udkig efter et smykke der nærmest både gerne må ses og høres, så taler disse lækre farver et sprog der bliver lagt mærke til ved første øjekast.

Vælg blot din favorit farve samt ønskede diameter, før du lægger din nye ring med fast sten i kurven og går videre til bestilling. Eller hvorfor ikke snuppe to eller måske tre farver med det samme, når nu der er så mange flotte at vælge imellem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-90
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med fast sten i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images