Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Piercingværktøj Piercingværktøj

Piercingværktøj

Udforsk vores professionelle piercingværktøj til veludført arbejde, der bringer dit look til skarp perfektion

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter

44 varer

Sorter efter
 1. Mosquito piercingnål med selvudløsende kateter
  7,00 kr
 2. Steril piercingnål
  9,00 kr
 3. Organza smykkepose Organza smykkepose -30%
  Organza smykkepose
  5,00 kr -30%
 4. Multi Tool
  119,00 kr
 5. Play piercingnål -50%
  Play piercingnål
  4,50 kr Fra 9,00 kr -50%
 6. Lynlåsposer
  44,00 kr
 7. Bandagesaks
  79,00 kr
 8. Bead tweezer
  79,00 kr
 9. Receiving tube
  49,00 kr
 10. Kateter til piercingnål
  5,00 kr
 11. Buet steril piercingnål
  19,00 kr
 12. Hængelås til store piercinger
  379,00 kr
 13. Selvlukkende autoklaveposer
  129,00 kr
 14. Piercingnåle Piercingnåle -50%
  Piercingnåle
  124,50 kr Fra 249,00 kr -50%
 15. Pennington slotted tweezer
  79,00 kr
 16. Dermal anchor insertion tool
  119,00 kr
 17. Pennington forceps
  79,00 kr
 18. Pennington slotted forceps
  79,00 kr
 19. Forester slotted forceps
  79,00 kr
 20. Foerster forceps
  79,00 kr
 21. Ringlukker
  149,00 kr
 22. Ringåbner
  149,00 kr
pr. side

Piercingværktøj

Ud over deres smukke udseende er det bedste ved piercinger deres nære forhold til en persons krop. De er mere end accessories, de er en del af mennesker. Derfor er processen at få en piercing eller skifte smykker ud et delikat arbejde, der bør udføres med forsigtighed og opmærksomhed. Det kræver ofte det rigtige piercingudstyr, og vi tilbyder kun det bedste af det bedste til professionelle piercere såvel som ikke-professionelle kunder. Disse piercingværktøjer er essentielle for den piercede persons sikkerhed, så tjek vores udvalg ud, og find alt, hvad du behøver for at håndtere piercingrelaterede procedurer.

Professionelle piercingværktøjer

Det primære piercingværktøj må være de nåle, som faktisk laver en piercing i en persons krop. De skal være holdbare og præcisionslavede til denne vigtige opgave. Hvis udstyret ikke lever op til kropskunstnerens evner, vil resultatet aldrig være lige så godt, hverken ift. udseende eller sikkerhed. Køb piercingnåle fra os i den størrelse, du har brug for, og du er klar til 50 glade piercees.

Vi har også et bredt udvalg af forceps og tange til at holde piercingområdet på plads under selve piercingen, f.eks. foerster-forceps til tunge- og kindpiercinger. Tag et kig på dette tweezer-sæt, et alsidigt miks af redskaber til nogle af de vanskeligere piercinger, såsom øre-, navle- og nipple-piercinger. Til specifikke placeringer er en receiving tube også en piercingnåls bedste ven, da den afværger uønsket skade forårsaget af pludselige bevægelser eller af at skubbe nålen for langt.

De fleste af vores nåle har indbygget kateter til at hjælpe med at sætte smykket i den nye piercing. Men hvis du er fan af den klassiske piercingnål, når du udretter dine mirakler, kan du stadig sætte et kateter på din nål og få det bedste fra begge verdener. Klassisk håndtering med maksimal bekvemmelighed, når du sætter smykker i. What’s not to love?

Piercing ToolsPiercing Tools

Ikke-professionelle piercingværktøjer

De fleste af vores piercingværktøjer er tiltænkt professionelle piercere. Men nogle af dem er også brugbare for enhver entusiast, der gerne vil følge med i alt, der har med piercinger at gøre. Sådanne varer inkluderer et nyttigt måleværktøj til at kende størrelsen på dine smykker. Diverse værktøjer til at skifte smykker er populære, som særlige tange ti atl åbne eller lukke segmentringe eller ringe med captive beads, som kan være svære at have med at gøre. Vi har også et alsidigt multitool til at skifte enhver slags piercingsmykke. De er alle sammen rigtig gode at have ved hånden, hvis du skifter smykker tit eller en dag får brug for at gøre det hurtigt uden at skade dig selv eller dine små darlings.

Disse værktøjer er designet til professionelle såvel som enhver piercet person, hvilket gør dem nemme at bruge - faktisk er bekvemmelighed hele pointen, da de reducerer alle de kedelige eller akavede aspekter af at have en piercing og lader dig fokuserer på det sjove.

Body Piercing VærktøjBody Piercing Værktøj

FAQ

Hvilket værktøj bruger piercere til at skifte smykker?

Det afhænger meget af placeringen af piercingen og smykketypen. F.eks. har labretter flade bagsider og normalt relativt små dekorative toppe, så det kan være svært at håndtere dem uden en labret-tang, hvis ene arm har en slidse. Hvis du ikke holder labretten på plads, vil den sandsynligvis rotere inden i piercingen, når du prøver at skrue toppen af.

Et andet eksempel er en dermal-piercing, hvis base er placeret under huden, så det at skifte toppen kræver en meget fin tang til at holde basen på plads, imens toppen fjernes. Hver piercingtype er unik, så selvom det nødvendige piercingudstyr til at få et fast greb om smykket ofte er en form for tang, er hvert værktøj en smule anderledes.

Hvad kan jeg bruge i stedet for en piercingtang?

Hvis du får brug for at skifte et piercingsmykke, men ikke har det påkrævede værktøj, skal du bruge dine fingre meget forsigtgt (!) og stoppe, hvis det gør bare den mindste smule ondt, eller hvis du har svært ved at nå piercingen. Vi anbefaler ikke at improvisere piercingværktøj med hverdagsgenstande, da de ikke er designet til formålet, og du risikerer kun at komme til skade. Hvis du ikke kan skifte smykket selv, så gå til en professionel piercer. Du vil takke dig selv senere.

Hvordan tager man en septum-ring ud uden tang?

Det er bestemt muligt at tage piercingsmykker ud uden værktøj. Vi siger bare, at det hjælper rigtig meget. En septum-ring er typisk ikke så svær at fjerne eller sætte i, især ikke hvis smykket har en brugervenlig lukkemekanisme, som de fleste af vores har. F.eks. et hængslet segment, som du ganske enkelt åbner og lukker med et lille klik.

Det samme gælder sådan noget som daith-ringe, en anden piercing der sidder på et trangt sted. Så længe dit smykke er veldesignet, og du sørger for at lære, hvordan det virker, før du tager det på, kan du skifte det, når det passer dig, uden tang eller andet piercingudstyr.

Når det er sagt, er det bedste redskab til netop denne opgave et par kirurghandsker. De kræver lidt øvelse at bruge, men du får et langt bedre greb end med dine bare hænder, og hvis du bruger dem korrekt, undgår du også at sprede bakterier.