Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

45 varer

Sorter efter
 1. Mosquito piercingnål med selvudløsende kateter
  7,00 kr
 2. Kugleholder
  109,00 kr
 3. Bead tweezer
  79,00 kr
 4. Multi Tool
  119,00 kr
 5. Hængelås til store piercinger
  379,00 kr
 6. Ringlukker
  149,00 kr
 7. Play piercingnål -50%
  Play piercingnål
  4,50 kr Fra 9,00 kr -50%
 8. Lynlåsposer
  44,00 kr
 9. Bandagesaks
  79,00 kr
 10. Receiving tube
  49,00 kr
 11. Kateter til piercingnål
  5,00 kr
 12. Buet steril piercingnål
  19,00 kr
 13. Organza smykkepose
  5,00 kr
 14. Steril piercingnål
  9,00 kr
 15. Selvlukkende autoklaveposer
  129,00 kr
 16. Dermal punch
  39,00 kr
 17. Piercingnåle Piercingnåle -50%
  Piercingnåle
  124,50 kr Fra 249,00 kr -50%
 18. Pennington slotted tweezer
  79,00 kr
 19. Dermal anchor insertion tool
  119,00 kr
 20. Pennington forceps
  79,00 kr
 21. Pennington slotted forceps
  79,00 kr
 22. Forester slotted forceps
  79,00 kr
 23. Foerster forceps
  79,00 kr
 24. Ringåbner
  149,00 kr
pr. side

Værktøj

Kunsten at kropsudsmykke sig selv har stået på i årtusinder. Men når det kommer til piercinger eller andre former for kropsudsmykninger er det kun her i nutiden at vi har adgang til værktøjer der gøre processen mere sikker. Forvent ikke at de før i tiden havde sterile nåle eller sterilt værktøj til at fiksere med. At have det korrekte værktøj er dermed en essentiel del af det at lave en piercing. Vi sælger naturligvis de mest anvendte piercingværktøjer.

Hvor kan jeg købe værktøj til piercing?

Du kan købe dem lige her på Bodymod. Vores udvalg af værktøj er perfekt til den professionelle piercer der skal bruge dem dagligt eller til den private bruger der skal bruge lidt hjælp til at få skiftet sin dermal. Hvis du lige er blevet piercet, kan du spørge din piercer hvilke værktøjer der er gode at have i sin samling. Du skal nok ikke gå efter værktøj til at pierce med, men mere værktøj til at skifte smykker med. Du kan finde det hele her på shoppen.

Er du piercer og leder du efter værktøj din dit studie?

Hos Bodymod elsker vi piercinger og ikke mindst piercerne. Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste pris på det værktøj du står og mangler. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet, så du som piercer kan give dine kunder en god oplevelse i trygge hænder. Her er nogle af de værktøjer du kan finde på Bodymod:

 • Nåle, såsom disse simple sterile piercingnåle.
 • Vi har også forskellige slags tænger, f.eks. denne dermal anchor tang, som er utroligt brugbar når du skal skifte din dermal. Du får et rigtigt godt greb om dermal toppen og kan dermed skrue den af og erstatte den med et andet design.

Gode ikke-professionelle værktøjer du har brug for

Selv hvis du ikke er en professionel piercer kan du stadig finde brugbart værktøj i vores kollektion, såsom:

 • Ringåbner - Bruges til at åbne ringe med, specielt tykkere ringe, hvor finderkræfter ikke kan gøre det.
 • PTFE tape, også kendt som teflontape, er for folk som ønsker at stretche langsomt op og ikke springer en eller to mm. af gangen. Tapen er tynd og derfor kan du selv bestemme tykkelsen på dit stretchingsmykke. Alt du behøver er et smykke med høje kanter, hvorefter tapen køres et par gange rundt om smykket.
 • Måleværktøj - Perfekt hvis du ikke kan se hvad størrelse dine smykker er.
 • Multitool - Et all-around-værktøj med forskellige basisfunktioner.

Typen af værktøj du skal bruge for at skifte dit smykke afhænger af hvilket smykke du vil skifte. Multitoolet der er nævnt herover, er et af de mest brugbare værktøjer vi har i vores sortiment, da man får meget for prisen og det kan samtidig bruges til utroligt mange ting.

Hvilket værktøj skal jeg bruge til dermals?

Dermals er en fascinerende kropsudsmykning. De kan bæres alene eller som en del af en tatovering. En dermal er en one-point-piercing, forstået på den måde at der ikke er et udgangshul. Ved en almindelig piercing er der et indgangshul hvor smykket går ind og et udgangshul hvor smykket går ud. En dermal går kun ind og fæstner sig i din hud som et anker.

Følgende steps kræves for en dermal:

 1. Sterilisering af området omkring piercingen
 2. En nål eller en dermal punch bruges til at lave et lille hul i huden
 3. Ankeret isættes i hullet
 4. Dermal toppen skrues fast i ankeret

De værktøjer der bruges til ovenstående steps er en speciel nål eller en dermal punch, en dermal anchor assistant tool og en dermal tang. Vi anbefaler dig at spørger din piercer til råds når det kommer til smykkeskift. Det kan være en smule kompliceret og har du ikke det rette værktøj kan du gøre skade på piercingen.

Hvad skal jeg bruge til at skifte en labret?

Den letteste måde at skifte sit labretsmykke på er med en labrettang. Tangen sættes om dit smykke, hvor staven skal ind i den lille slidse. Skru derefter kuglen af labrettet med dine fingre og du kan derefter få smykket ud.

Stay Safe

Vi kan ikke gentage dette punkt ofte nok; brugen af professionelt værktøj er essentielt når det kommer til piercinger. Det endelige resultat bliver så meget flottere hvis det er lavet ordentligt. Et hul der er lavet med en synål og andre husholdningsmidler kan blive inficeret eller deforme hvilket kan resultere i at du må tage smykket ud. Professionelt værktøj er lavet af materialer der ikke kun er 100% sikre, men også lavet præcis til formålet. Dette garanterer at dine kunder er sikre og at der bliver taget vare om dem.

Brug professionelt, steriliseret værktøj, forbliv sund og nyd din nye piercing!