Måleværktøj til piercingsmykker

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Som piercer, har man dagligt rigtig mange smykker mellem hænderne. Det kan for det utrænede øje være svært at se forskel på 1,2 mm. og 1,6 mm., så der kan et måleværktøj være en rigtig stor fordel. Du kan enten investere i en skydelære, som kan måle rigtig præcist (helt ned til 2 decimaler) eller du kan gå den lettere vej og købe dette måleværktøj.

Måleværktøjet er sådan set bare et stykke rundt akryl, hvor der i kanten er udstanset huller i forskellige størrelser. Hullernes diametre går fra 0,8 mm. og helt op til 20 mm., som du også kan se på produktbilledet. Så når du lige skal have mål et smykke, ser du bare hvor det passer ind, kan du f.eks. ikke få en plug ned i hullet på 6 mm., og det glider let i hullet på 5 mm., ja så ved du at pluggen er 5 mm.

Alle tal på hjulet er opgivet i milimeter, som vi også måler vores smykker i her på shoppen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Måleværktøj til piercingsmykker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images