Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Hestesko Piercingsmykker Hestesko Piercingsmykker

Hestesko Piercingsmykker

Løft din stil med nye hesteskopiercingsmykker: kugler, spikes, twister-ringe og forskellige størrelser og farver

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Farve på sten
Trådtykkelse
Diameter på ring
Biokompatibilitet
Vandfast
Holdbarhed
Brand

29 varer

Sorter efter
 1. Hestesko af titanium med facetterede kugler
  129,00 kr
 2. Hestesko af titanium med indvendigt gevind Hestesko af titanium med indvendigt gevind -20%
  Hestesko af titanium med indvendigt gevind
  71,20 kr Fra 89,00 kr -20%
 3. Hestesko af titanium med spikes
  79,00 kr
 4. Hestesko med kugler Hestesko med kugler -30%
  Hestesko med kugler
  27,30 kr Fra 39,00 kr -30%
 5. Hestesko med spikes Hestesko med spikes -20%
  Hestesko med spikes
  31,20 kr Fra 39,00 kr -20%
 6. Hestesko med indvendigt gevind og runde sten Hestesko med indvendigt gevind og runde sten -20%
  Hestesko med indvendigt gevind og runde sten
  71,20 kr Fra 89,00 kr -20%
 7. Matsort hestesko med spikes
  39,00 kr
 8. Matsort hestesko
  39,00 kr
 9. Hestesko af titanium Hestesko af titanium -20%
  Hestesko af titanium
  63,20 kr Fra 79,00 kr -20%
 10. Hestesko af 14 karat guld
  699,00 kr
 11. Hestesko af farvet titanium med indvendigt gevind Hestesko af farvet titanium med indvendigt gevind -20%
  Hestesko af farvet titanium med indvendigt gevind
  95,20 kr Fra 119,00 kr -20%
 12. Stor hestesko med spikes i kirurgisk stål
  29,00 kr
 13. Stor hestesko
  29,00 kr
 14. Hestesko af akryl med glitterkugler
  29,00 kr
 15. Hestesko af selvlysende akryl Hestesko af selvlysende akryl -30%
  Hestesko af selvlysende akryl
  20,30 kr Fra 29,00 kr -30%
 16. Hestesko med snoet tråd
  39,00 kr
 17. Twisterring i mange forskellige farver med kugler
  39,00 kr
 18. Sæt af tre hestesko med selvlysende kugler
  49,00 kr
 19. Stor hestesko med indvendigt gevind
  49,00 kr
 20. Hestesko med glimmerkugler Hestesko med glimmerkugler -30%
  Hestesko med glimmerkugler
  20,30 kr Fra 29,00 kr -30%
 21. Hestesko i akryl
  59,00 kr
 22. Stor hestesko med spikes i flere farver
  59,00 kr
 23. Hestesko med stænkpletter og farvespil Hestesko med stænkpletter og farvespil -30%
  Hestesko med stænkpletter og farvespil
  27,30 kr Fra 39,00 kr -30%
 24. Hestesko med indvendigt gevind og opalsten
  159,00 kr
 25. Stor twisterring
  139,00 kr
 26. Hestesko med metalliske akrylkugler
  29,00 kr
 27. Stor hestesko i flere farver
  59,00 kr
 28. Twisterring med sten Twisterring med sten -30%
  Twisterring med sten
  27,30 kr Fra 39,00 kr -30%
pr. side

Hestesko-piercing

Her er en sjov slægtning til den altid populære piercingring, og den fortjener lige så meget opmærksomhed. Vi taler selvfølgelig om hesteskoen. Hestesko som kropssmykker er en unik type og perfekt til dig, der gerne vil prøve noget nyt til din piercing. Tag et kig på vores samling af hesteskoringe for at finde lige det, du leder efter. Vi har smykker i forskellige størrelser og materialer, som titanium og kirurgisk stål, for ikke at tale om masser af cool designs. Så klik rundt, og gør noget friskt med din personlige stil!

En hestesko er ligesom en almindelig piercingring, ud over at den ikke er helt lukket. Som navnet antyder, er der et mellemrum i omkredsen, og denne detalje er nok til at ændre looket fuldstændigt. Du kan også vælge at tænke på denne smykketype som en stav, der er bøjet til en ringlignende form. Ligesom andre piercingstave har hesteskoen to frie ender til at fremvise fantastiske dekorationer.

Det mest ligetil design har to kugler og skaber et elegant layout, mens andre byder på mere kompleksitet. Næsten lige så udbredt som kugler er de ikoniske spikes, men måske har du mere lyst til sådan noget som flerfarvede akrylkugler. Vælg dem, der viber med dit drømmelook.

Hestesko SmykkerHestesko Smykker

Når det kommer til, hvor du vælger at bære din hestesko, fungerer denne smykketype på alle de samme steder som almindelige piercingringe: septum, øjenbryn, navle, nipple, læbe og øre - selv visse intimpiercinger. Så hvis du overhovedet har en piercing, er der en god sandsynlighed for, at hesteskosmykker kan gøre underværker for dit fashion game.

Den langt mest populære placering til hesteskoringe er septum. Med en smuk dekoration, der titter frem fra hvert næsebor, skabes et stærkt look, som virkelig fremhæver denne piercing. Du kommer til at have dobbelt så meget selvtillid selv med det simpleste smykkedesign. Hvis du allerede rocker en septum, kan du med stor fordel overveje en lækker hestesko.

En spændende variation er den såkaldte twister-ring, som med sin enestående spiralform fylder lidt mere til gengæld for at tiltrække mere opmærksomhed. Den virker bedst i placeringer såsom øjenbrynet, læben eller navlen, der har plads til at få det bedste ud af et smykke som dette.

Hestesko SmykkeHestesko Smykke

En anden særlig hestesko skiller sig ud ganske enkelt ved at være meget større. Selvom du teknisk set kan have den på i enhver piercing, så længe størrelsen passer, er denne variant ideel som weight i en stretching-piercing. Weights bruges til at gøre det strukne hul større ved at lade tyngdekraften trække øreflippen nedad for at skabe en mere aflang stretching-form. Det er til dig, der gerne vil have et anderledes udtryk end det sædvanige runde hul.

Hestesko PiercingHestesko Piercing

Siden hesteskosmykker grundlæggende er stave med en ekstrem bue, er lukkemekanismerne de samme som for andre stave. Mest almindeligt kan en af de dekorative ender skrues af, så smykket kan passere igennem din piercing. Derefter skruer du bare enden tilbage på plads. Hvad kunne være nemmere? Desuden er de fleste af vores varer designet med indvendigt gevind, så kun smykkets glatte yderside rører ved din hud. Et udvendigt gevind risikerer at rive i huden og irritere dit følsomme piercingområde.

Næsten ligemeget hvilken slags piercing du kan prale af, kan du prøve flotte hestesko i dag og finde nye måder at udtrykke dit sande jeg. Så hvad venter du på?

Hestesko PiercingerHestesko Piercinger

Hestesko FAQ

Hvilke slags hestesko findes der til piercinger?

Der er to basale former til piercinghestesko: den cirkulære stav og twister-ringen. Men tag ikke fejl. Hesteskoringe er utroligt mangfoldige i deres design, da deres dekorative ender findes i utallige stile. For slet ikke at tale om viften af farver. Så udforsk mulighederne, og opdag de favoritter, som du aldrig vidste, at du manglede.

Hvilke piercinger kan jeg bruge en hestesko i?

De fleste piercinger, hvor ringsmykker passer, vil også tage sig vidunderligt ud med en hestesko, inkl. navle, nipple, læbe og alle de mange ørepiercinger. En af de mest højtelskede muligheder er nok septum, hvor hesteskoens åbne form fordobler det indtryk, som denne centrale ansigtspiercing gør, sammenlignet med en almindelig ring. En twister-ring er dog ikke så velegnet til septum, men sidder perfekt i øjenbrynet, læben eller navlen, hvor dens iøjefaldende spiral kan få lov til at folde sig ud.

HesteskosmykkerHesteskosmykker

Hvordan åbner man en hestesko?

Lukkemekanismen i de fleste hestesko virker på samme måde som i de fleste stave. Den ene ende kan skrues af og på, så selve staven nemt kan sættes i eller tages ud af din piercing. Så enkelt er det virkelig, og mekanismen er helt usynlig.

Hvordan rengør man en hestesko?

Til at rengøre en hesteskoring skal du bruge en tør mikrofiberklud, der ikke er præpareret med alkohol eller nogen andre kemikalier (så ikke den slags klud, man bruger til at pudse sølvtøj). Tør dit smykke overalt, og sørg for at komme ind i alle afkroge og altid at bruge et blidt strøg. Med jævnlig rengøring forbliver dine darlings i topform, og så længe du passer godt på dem, vil de holde i meget lang tid.