Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hestesko med stænkpletter og farvespil

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 33,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En hestesko behøver nødvendigvis ikke udelukkende at være lavet af kirurgisk stål, som man ofte ser.
Denne hestesko er lavet af to materialer, hvor hovedmaterialet er kirurgisk stål og udgør selve hesteskoen. Kuglerne er lavet af akryl og er blevet behandlet, så de har den lækreste overflade med meget farvespil.

Bestiller du et eksemplar af denne model, får du Ikke to ens kugler. Både de mørke stænkpletter og den sidste overfladebehandling er forskellig fra kugle til kugle. Farven kan bedst sammenlignes med den hinden der kommer på en vandoverflade når den kommer i berøring med oliespild, altså den farve vi her på shoppen også kalder for "multifarve".

Modellen her findes i fem forskellige hovedfarver, hvor de individuelle farver også kan være varierende. Den gule kan f.eks. godt indeholde grønne nuancer og den orange kan indeholde lyserøde og omvendt. Du vælger selv blandt farverne grøn, gul, orange, lyserød og blå.

En hestesko bruges ofte i læbepiercinger, øjenbrynspiercinger, septum og ørepiercinger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-32
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super Produkt.
Karakter
Super fede som øreringe. Bedømt af
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med stænkpletter og farvespil
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.