SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Hestesko med kugler-22%

30,42 kr Fra 39,00 kr -22%
Vælg din ønskede farve og mål herunder og bestil med det samme
På lager

En hestesko kaldes også for en horseshoe, og kan bruges til stort set alle piercinger, som f.eks. i ørepercinger, tragus piercinger, næsepiercinger, læbepiercinger, øjenbrynspiercinger, brystpiercinger osv.

Disse piercingsmykker er alle lavet af ægte kirurgisk stål, som er et glimrende smykkemateriale. Kirurgisk stål frigiver nemlig ingen nikkel og overholder alle EU's regler for piercingsmykker. De farvede modeller har alle fået deres smukke belægninger ved hjælp af en proces kaldet en anodisering. Den eneste undtagelse er den blanke og guldbelagte model.

Den blanke version er blot højpoleret kirurgisk stål, som ingen belægning har. Vælger du modellen med guldbelægningen, modtager du et smykke som er lavet af ren kirurgisk stål og er belagt med 14 karat bladguld.

Du vælger selv hvilke mål dit ønskede piericngsmykke skal have i boksene herover og det er næsten kun din egen fantasi som sætter grænserne for i hvilke piercinger dette smykke kan bruges.

Detaljer
NavnHestesko med kugler
SKUHorseshoe-28
LukketypeEksternt gevind
TypeHestesko
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris forhud, Nipple
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hestesko med kugler
Din bedømmelse
Hestesko med kugler