Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med fast kugle

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 29,25 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

De fleste kender en almindelig kuglering og ved at kuglen kan falde ud af ringen og samtidig være svært at sætte i.
Det er der nu en løsning på, ved hjælp af en ring med en fast kugle.

Ringen ser ud som den plejer. Den eneste forskel er, at kuglen er svejset fast til ringens ene ende og sidder dermed permanent fast. Dog skal du ikke rive i kuglen, da du kan risikere at rive kuglen af.

Hvordan skal man så åbne ringen, vil mange spørge? Det er let til. Ringen åbnes ved at vride den let, så den kommer til at ligne en twisterring. Derefter sættes smykket på plads i piercinghullet og ringen vrides tilbage, så enden på ringen kommer ind i den lille fordybning i kuglen - Bemærk her, at jo større trådtykkelse og jo mindre diameter du vælger, jo sværere vil ringen være at twiste. Her kan med stor fordel anvendes en piercingtang til formålet.

Køb denne kuglering og slip for besværet med at skrue kuglen på. Og undgå at tabe den på gulvet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-52
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Sorte 1,2mm x 10mm
Karakter
De er utrolig nemme at tage af og på. Jeg forestillede mig at kuglen ville se større ud. Jeg har dem på hver dag, jeg mærker ikke at de er der, de er lette og behagelige. Det eneste minus er at man ikke kan samle dem 100% så der kommer af og til hår ind i ringen.
Thumbs up!
Bedømt af Bibi
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med fast kugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images