Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kuglering

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 23,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Til dig som ønsker en ny piercingring, og som måske ønsker lidt nye farver eller specielle må, er der her muligheden for at få en lækker ring. Du får altså mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver og størrelser. Du kan blandt andet bruge denne ring i din læbepiercing, tragus, helix, næsepiercing eller sågar til brystpiercinger.

De mange flotte farvede piercingsmykker, med undtagelse af den guldbelagte og blanke, har en metallic farve, der reflekterer lyset utroligt godt. De er belagt med et tyndt lag titanium og under dette er der ægte kirurgisk stål, som blandt andet er kendt for at være blilligt og for ikke at frigive nikkel.

Den guldbelagte model har sin flotte farve fra en ægte 14 karat guldbelægning, hvilket er det der gør at guldet også fremstår så flot. Den blanke model er blot mikropoleret kirurgisk stål, uden nogen form for belægning. Derfor er den blanke model også en anelse billigere end de andre.

Med de mange forskellige farver og størrelser, er det stort set kun din egen fantasi, som sætter grænser for i hvilke piercinger disse smykker kan bruges.

Vælg din farve og størrelse i boksen ovenfor og få din ring til din dør.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Bedømmelser (8)
Perfekt til helix
Karakter
Jeg købte en blank ring i 8 mm og den er perfekt. Det tager dog noget tålmodighed at få kuglen i. Bedømt af Freya
Kan klart anbefales
Karakter
Super god kvalitet til en billig pris, og også relativ hurtig levering. Kan klart anbefales. Bedømt af Sarah
Virkelig fed
Karakter
Når man lige har teknikken på plads, så er det rigtig nemt. De er behagelige, og ret flotte. Kan kun anbefales. Bedømt af Suhr
Super flotte.
Karakter
Super flotte ringe og de sidder prefect, jeg køber helt sikkert her igen. Bedømt af nickie
Perfekt som navlepiercing
Karakter
Jeg har købt en i både sølv og sort, i 10mm. Den passer helt perfekt og er så glad for den! Kan varmt anbefale den til andre der ønsker sådan en ring som navlepiercing. Vær dog klar på at det kræver tid og tålmodighed at få kuglen i :) Bedømt af Emily
Blå 1,2mm x 10mm x 4mm
Karakter
Jeg har 3 stk i mine Helix. Farverne er så flotte, men de bliver lidt mere matte med tiden, jeg behandler ikke mine piercinger overhovedet.
Man lærer hurtigt teknikken til at tage dem af og på.
10mm ringstørrelse er lige stort nok til Helix :)
Thumbs up!
Bedømt af Bibi
Perfekt til helix
Karakter
Har købt en guld, i 8 mm. Er rigtig glad for den, passer perfekt i min helix, og rigtig hurtig levering. Bedømt af Janne
Super til min helix
Karakter
Har haft den i min helix i et par uger nu og den er virkelig lækker. har købt den i 8 mm og den passer perfekt. Taaak for et kanon smykke... Bedømt af Tina W.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images