SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Kuglering-22%

22,62 kr Fra 29,00 kr -22%
På lager

Til dig som ønsker en ny piercingring, og som måske ønsker lidt nye farver eller specielle mål, er der her muligheden for at få en lækker ring. Du får altså mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver og størrelser. Du kan blandt andet bruge denne ring i din læbepiercing, tragus, helix, næsepiercing eller sågar til brystpiercinger.

De mange flotte farvede piercingsmykker, med undtagelse af den guldbelagte og blanke, har en metallisk farve, der reflekterer lyset utroligt godt. De er belagt med et tyndt lag titanium og under dette er der ægte kirurgisk stål, som blandt andet er kendt for ikke at frigive nikkel.

Den guldbelagte model har sin flotte farve fra en ægte 14 karat guldbelægning. Den blanke model er blot mikropoleret kirurgisk stål, uden nogen form for belægning. Derfor er den blanke model også en anelse billigere end de andre.

Med de mange forskellige farver og størrelser, er det stort set kun din egen fantasi, som sætter grænser for i hvilke piercinger disse smykker kan bruges.

Detaljer
NavnKuglering
SKURing-5
LukketypeCaptive bead ring
TypeKuglering
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navle, Labia, Klitoris forhud, Frenum, Hafada, Lorum, Nipple
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kuglering
Din bedømmelse
Kuglering