Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Fake Piercingsmykker Fake Piercingsmykker

Fake Piercingsmykker

Udforsk vores store samling af fake piercingsmykker for en trendy, smertefri stilforvandling

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Farve
Farve på sten
Type

Varer 1-48 af 55

Sorter efter
 1. Fake ring
  29,00 kr
 2. Fake brystskjold med tribalmønster
  59,00 kr
 3. Fake septumpiercing med kæde
  59,00 kr
 4. Fake ørepiercing
  49,00 kr
 5. Earcuff med stenbesatte firkanter
  89,00 kr
 6. Earcuff med stenbesatte blade
  149,00 kr
 7. Fake septumpiercing med opalsten og kædedesign
  129,00 kr
 8. Fake plug med kuppelform
  49,00 kr
 9. Earcuff med filigranhjerter
  49,00 kr
 10. Fake Taper
  39,00 kr
 11. Fake ørepiercing med kugler
  49,00 kr
 12. Fake næsepiercing med hjerte
  89,00 kr
 13. Earcuff med forgrenet filigran-design
  39,00 kr
 14. Fake næsepiercing med sten
  19,00 kr
 15. Earcuff med udstanset filigranhjerte
  29,00 kr
 16. Earcuff med bredt filigran-design
  29,00 kr
 17. Fake spiraltaper
  39,00 kr
 18. Fake plug af kirurgisk stål
  49,00 kr
 19. Earcuff med keltisk hjerte og kæde
  39,00 kr
 20. Fake septumpiercing i simpelt design
  109,00 kr
 21. Earcuff med dobbelt kors
  59,00 kr
 22. Fake plug i valgfri størrelse Fake plug i valgfri størrelse -50%
  Fake plug i valgfri størrelse
  24,50 kr Fra 49,00 kr -50%
 23. Fake plug i mange farver
  39,00 kr
 24. Fake plug med diamant-look
  59,00 kr
 25. Fake septumring med 3 sten og perler på hver side
  69,00 kr
Side
pr. side

Clip on

Enhver piercing kræver dedikation, og det er en del af, hvad der gør dem så personlige og stærke statements. Men det betyder også, at du kun bør få en, hvis du er helt sikker. Clip on-piercingsmykker er en fantastisk måde at afprøve dit drømmelook før den endelige beslutning. Eller hvis du kun undtagelsesvist vil have piercingsmykket på til en særlig lejlighed. Tag et kig på vores udvalg af falske kropssmykker, og find den rette stil til dig. Vi har en bred vifte af accessories lavet til forskellige placeringer og af forskellige materialer, såsom messing og kirurgisk stål. Hvad end du vælger, vil vores hurtige levering bringe det til dit dørtrin meget snart. Så tøv ikke med at give falske piercinger et skud - måske finder du det, du aldrig vidste, at du ledte efter!

Clip on-piercinger er endnu mere ligetil end rigtige piercinger. Alt hvad du skal gøre, er at sætte smykket sikkert fast på din krop, og det er det. Du vil se lige så chic ud, som hvis du havde gennemgået processen at få en piercing. Ingen vil opdage forskellen, så du kan nyde godt af den samme selvsikkerhed og stil som med en ægte piercing. Denne mulighed lader dig udforske en verden af kropsmodifikationer og navigere den i dit eget tempo i stedet for at løbe hovedkulds ind i noget, som du måske ikke er helt forberedt på, eller som slet ikke passer til dig.

Snyde PiercingSnyde Piercing

Hvordan falske piercinger virker, varierer i forhold til placeringen på kroppen og den type smykke, der simuleres. En ring kan bruge en simpel fjedermekanisme , der sikrer et fast greb, hvor end du vælger at bære den - næse, øre eller læbe. Men en hestesko, som ikke har en lukket omkreds, virker ved magneter, der tiltrækker hinanden igennem din septum. Enklere endnu består nogle falske piercingsmykker af solide stykker, der klemmes let på plads. Alle sammen er lige så bekvemme at tage af på et øjeblik, som de er at tage på, hvilket er helt perfekt til spontanitet.

Nogle falske kropssmykker er ikke fuldstændigt falske. Sådan noget som en falsk plug eller falsk taper kræver en øreflippiercing, men simulerer en stretching. De er til dig, der allerede har dedikeret dig til sådan en piercing, men ikke er sikker på, om du skal gå hele vejen med en stretching også. Indtil en vis størrelse kan stretchings krympe igen, men det tager tid at strække og så skrumpe piercinghullet, så hvorfor ikke lege med stretching-looket på en nem og ubekymret måde?

Fake PiercingringeFake Piercingringe

Hvad enten piercinger er nyt for dig, eller du allerede har et par stykker og overvejer flere, er clip on-smykker den ideelle måde at eksperimentere med din vibe, før du tager springet. Eller måske føler du ikke, at piercinger er noget for dig, men bare vil føje en mindeværdig gnist til et outfit og overraske dine venner - hvem ved, du finder måske noget, der passer dig bedre, end du havde forestillet dig. Se vores udtryksfulde designs i dag, og bliv en ny dig i morgen.

Falske Piercinger Og SmykkerFalske Piercinger Og Smykker

Hvilke typer findes der af clip on-piercinger?

Der er falske piercingsmykker til næsten lige så mange placeringer, som der er rigtige piercinger. Til øret er en superflot og populær type en ear cuff, der omfavner øret tæt. Der er endda falske stretching-smykker: falske tapers og falske plugs. Disse kræver en øreflippiercing, men du slipper for at strække den, og udseendet er identisk med den ægte vare.

Falske næsesmykker inkluderer den falske septum og den falske næsefløjspiercing. Siden piercinghullerne er ude af syne, er falske næsesmykker meget tiltalende, men kan tages af og på når som helst, hvor som helst.

Du kan også få et falskt nipple-skjold. Det sidder nænsomt på din nipple og udstråler al denne piercingtypes skønhed og dristighed, også selvom det er sat på af dig selv uden behov for en professionel. Kan det blive bedre?

Falske PiercingerFalske Piercinger

Kan jeg have falske øreringe på efter en piercing?

Når du har fået lavet en ny piercing, skal du tage godt vare på den for at undgå infektion og en forlænget helingsperiode. I de første par måneder ville det kun irritere din helende piercing, hvis du satte falske smykker på den. Men efter den tid kan du godt have en clip on på, så længe du rengør den grundigt først.

Fake PiercingFake Piercing

Bliver clip ons siddende på plads?

Helt enkelt: ja. Hvis du sørger for at tage dine falske kropssmykker ordentligt på, vil de blive siddende, hvor de skal. Så du skal ikke være bange for, at dit yndlingslook pludselig giver op - vores varer er specifikt designet til at blive båret som et alternativ til rigtige piercingsmykker og har det samme præcise fit, så længe du sætter dem rigtigt på.

Er falske piercinger sikre?

Så længe du ikke er allergisk over for materialet, er falske piercingsmykker nøjagtigt lige så sikre at have på som almindelige piercingsmykker.