Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med udstanset filigranhjerte

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Antikke smykker er næsten altid et hit. Denne earcuff, som du kan se på billedet længere oppe på siden, er blevet belagt med en antik belægning i forskellige farver, alt efter hvilken udgave af smykket du vælger. Vælger du f.eks. den blanke udgave, så er smykket blevet belagt med en antik sølvbelægning. Denne belægning er med til at give smykket dets antikke og rustikke udseende,.

Smykket er udover belægningen også udstyret med et meget simpelt og flot udstanset filigran hjerte-design, som nærmest er blevet rammet ind i smykket på grund af kanten rundt om designet. Smykkets solide design gør smykket levende og giver det noget elegance, som bare sidder lige i skabet. På hver ende af smykket, er der blevet lavet nogle kanter, der er en smule tykkere end resten af smykkets kant - det er ved hjælp af disse ender, at smykket kan sidde fast i øret uden at det falder ud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-90
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med udstanset filigranhjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.