Om Bodymod

Indlæser...

Bodymod er en af de hurtigst voksende smykke brands i Europa og på vej globalt. Vi startede vores rejse tilbage i 2005 i Danmark. Vi afholdte messer og lavede et online forum for at lave et transparent fællesskab, for både professionelle og folk som var passionerede omkring piercinger.

Vores passion for piercinger samt interessen fra fællesskabet, ledte os til at sælge kvalitets piercing smykker online. Fem år senere Bodymod sat i verden, en online piercing shop.

Vores historie

Bodymod blev som forhandler lanceret i Syddanmark d. 18. januar 2010. Vores to stiftere, Janus og Jeppe, havde i længere tid arbejdet på at starte virksomheden før den dag. De brugte en mix af de to ord "Body" og "Modicifation" for at udtrykke deres passion for udsmykning af vores kroppe; sådan blev Bodymod til. Da de første ordre kom ind den morgen, blev de utrolig begejstrede. Mange år er gået, og Bodymod er nu et brand, der operere globalt på over 20 sprog, inklusiv i Danmark.

Bodymods rejse started i et lille værelse som et online fællesskab. Fra dette lille rum gik rejsen videre til en større lejlighed, dertil så en kælder og til sidst et egentlig lager og kontor. I dag er vores drift splittet i to af hensyn til logistik og administration. Lageret bliver styret fra Tyskland og administrationen fra Malta. Ud over dette, er vi til stedet i en lang række lande med personale der løser diverse opgaver i dagligdagen.

Hvad vi står for

Hos Bodymod værdisætter vi accept, selv-udtryk, mangfoldighed, mod, empati og originalitet. Vi tror på at verden vil være et bedre sted, hvis folk accepterer hinanden og værdisætter hvor forskellige vi er. Vi står for lighed, og vil ønsker at inspirere alle til at være dem selv og vise det på den måde de ønsker. Om det er tatoveringer, piercingsmykker, makeup, mode eller noget helt andet.

Vi inspirere personer til at udtrykke hvem de er

Vores team

Vores team er grunden til vores enestående brand. Hos Bodymod er vi passionerede omkring det vi gør, åbne til nye ideer og meget kommunikative når det kommer til løsning af problemer. Vi tror på synergi. Vores team befinder sig nemlig verden over. Nogle af vores ansatte er med til at styrke teamet fra Malta til Hong Kong eller Sverige til Portugal. Vi mener det, når vi siger, at verden er vores hjem.

Vores engagement

Når det kommer til piercing smykker, kan vi godt lide rykke grænser. Vi tilbyder mange unikke designs og flere højkvalitets materialer (titanium, kirurgisk stål, 14k guld, organiske materialer osv.) Vi stræber efter at have noget til alle typer mennesker. Ved at kigge igennem vores side, finder du de perfekte smykker, som du kan udsmykke dig med fra hoved til tå.

Vores største mål er at tilbyde den bedste kundeservice og højkvalitets smykker til overkommelige priser. Vi garanterer dig:

  • Fremragende kundepleje
  • Reduceret kulstofaftryk
  • Sikre betalingsmetoder
  • Hurtig og sikker levering

Tak fordi at du valgte os, happy browsing!