Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Om BodyMod.dk Shop

For det første, vil vi gerne sige tusind tak for at du tog dig tiden til at læse lidt om vores historie, det vi laver og hvorfor vi gør det. Uden dig som gæst på vores website, ville der kort sagt ikke være noget website.

Hvorfor navnet BodyMod.dk Shop?

Da beslutningen blev taget om at skabe en webshop, var der ikke den store diskution. Navnet skulle være BodyMod.dk Shop, da shoppen tilhører Danmarks største webportal for alle der elsker kropsudsmykning; BodyMod.dk.

BodyMod.dk Shop er altså en del af et stort og åbent community og tanken var at skabe en dansk webshop, med hurtig levering, skarpe priser og en femstjernet kundeservice. Webshoppen skulle primært være til BodyMod.dk's brugerer, men i dag har webshoppen vokset sig langt større og henvender sig til alle, der har en interesse for piercinger og stretching.

Hvor gammel er BodyMod.dk Shop?

I skrivende stund, er BodyMod.dk Shop lige fyldt tre år. Første gang websitet kom online, var den 18. januar 2010. Det var en dag vi inden lanceringen havde glædet os utroligt meget til, men ikke mindst også arbejdet hårdt for at nå deadlinen. Så da de første ordrer trillede ind allerede om formiddagen den 18. januar, var glæden stor. På daværende tidspunkt havde shoppen ikke noget fysisk tilholdssted men var nærmere spredt ud over Fredericia, Augustenborg og Sønderborg.

Her er vi i dag

Da vi i sin tid startede, var der tre partnere på projektet. I dag i år 2013 er der to tilbage og webshoppen har nu 100% fokus på at levere kropsudsmykninger på nettet. Før det, var vi i en kort periode ind over at arrangere Tattoo Conventions og havde fysiske piercingstudier. I dag har vi ladet andre om det at arrangere de store tattoo og piercing messer, men BodyMod.dk er stadig sponsor på de to største af slagsen i Danmark. De fysiske piercingstudier er solgt fra og tre partnere er blevet til to. Den oprindelige virksomhed som ejede BodyMod.dk (Webforums Online) er blevet opslugt af hovedselskabet Blue Monkeys In Space ApS. 

Hvilke blå aber tænker du sikker? Navnet på selskabet bag BodyMod.dk Shop er Blue Monkeys In Space ApS og det kommer sig kort sagt af at vi ikke måtte kalde selskabet for BMS ApS og fordi at blå aber bare er sjovere!

Så hvis du lige gik og troede at vi havde mistet al sans for humor, så tro om. For BodyMod.dk Shop drives i dag fra Augustenborg, i et lille kontor ud til et grønt område. Her er ikke mange medarbejdere, men vi har det satme sjovt og det er en fornøjelse at arbejde med folk der også elsker piercinger og stretching hver dag :)

BodyMod.dk Shop er i dag en rigtig fuldblods-webshop, med alt hvad det indebærer. Herunder blandt andet 5 ud af 5 stjerne på Trustpilot, godkendelse af PBS/Nets, samt Euroline til modtagelse af Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron og Maestro, live kundservice via chat, telefon og email, flere tusinde forskellige piercingsmykker og et komplet informations-website med alt om piercinger.

Formålet med BodyMod.dk Shop

Det er i vores øjne for let at blive snydt via nettet i dag. Selvom betalinger via kreditkort giver en stor sikkerhed, så sikre det ikke en imod uventede toldregninger, dårlig kvalitet, ubehøvlet kundeservice eller helt manglen på samme, lange leveringstider, skadelige produkter osv.

Sådan er BodyMod.dk Shop ikke, har aldrig været det og må heller aldrig blive det.

God service, hurtig levering og skarpe priser

Selvom vi i Danmark lever under et højt skattetryk, så betyder det ikke at vi ikke kan levere en god service, en hurtig levering og skarpe priser. For selvom man kommer langt med et smil, så skal vores kundeservice gerne være mere end at smile. Vi skal få dig til at smile! Og det er ikke engang løgn - Det er vores mål.

Derfor sætter vi også en stor ære i vores 5 ud af 5-stjerner på f.eks. Trustpilot, som vi har modtaget af næsten 500 uafhængige kunder. Derudover kommer der et hav af positive bedømmelser på vores produkter. Ikke mindst pga. de lækre designs, men også pga. de skarpe priser vi kan tilbyde.
For vi går op i at købe stort ind. For store indkøb betyder nemlig lave priser. Så jo mere du bestiller, jo mere kan vi bestille og jo mindre skal du betale. Det er en dejlig positiv cirkel, som vi virkelig elsker.

Er der noget vi kan gøre for dig?

Hvis det ikke allerede var klart, så elsker vi vore kunder og gæster her på sitet. Så hvis du går rundt med nogle specielle ønsker til et piercingsmykke, måske bare har nogle spørgsmål eller måske bare gerne vil vide noget helt tredje vi har glemt at afdække, så sig til. Vi vil med glæd forsøge at hjælpe dig og det koster aldrig noget at spørge :)

Så kontakt gerne vores kundeservice, enten via live-chat, telefon eller email. Du fanger os via linket her.
Det var alt fra os i denne omgang.

 

De bedste hilsner.
BodyMod.dk Shop