Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

18 varer

Sorter efter
  1. Tetræolie mod betændte piercinger
    79,00 kr
  2. Jojobaolie
    79,00 kr
pr. side

Plejeprodukter til piercinger

Når man får udført en piercing, dannes der et sår på kroppen afhængig af, hvor på kroppen man har fået den lavet. Dette sår skal som alle andre sår bruge tid på at hele igen. Med plejeprodukter fra Bodymod kan du give din piercing og dit sår de bedste vilkår for at hele perfekt. Et perfekt helet sår giver en perfekt udført piercing. Herunder kan du læse mere om, hvordan du bedst passer og plejer dine piercinger.

Hvilke aftercare produkter er bedst?

Bodymod tilbyder lidt forskellige produkter til aftercare. Vi har spritservietter til desinficering af huden, en balm der modvirker dårlig lugt og endda også aftercare produkter til tatoveringer. En af kundernes favoritprodukter er vores Holey Butt’r, som bruges til folk der har stretchede huller. Holey Butt’r hjælper mod udtørret hud og irritation. Vi har også tetræolie mod irritation, isotonisk saltvand til heling afpiercinger og en alt-i-en piercing aftercare spray, som er en universel spray der også kan bruges oralt.

Gode råd om hygiejne

Når man lige har fået lavet en piercing, er det vigtigt at holde såret så rent som muligt. Derfor bør man ikke begynde at pille i sin piercing. Man bør heller ikke lade sine venner røre den, da der meget hurtigt kan opstå betændelse i såret ved berøring. Det er vigtigt at lade sin piercing få helt ro, så den kan hele optimalt. Har man fået udført en læbe- eller tungepiercing bør man ikke kysse nogen før der er gået to til tre uger.

Lad din krop gøre det den er bedst til - At hele sig selv. Det betyder dog ikke at du ikke kan hjælpe den på vej, for det kan du. Rens området to gange dagligt med en isotonisk saltvand og en ren vatrondel eller vatpind. Hvis du føler behovet er der, kan du også dreje dit smykke stille og roligt under rensningen. Husk dog at vaske dine hænder før du gør det.

Du kan godt træne eller udøve sport, men pas på med at udsætte din piercing for unødig overbelastning. Brug evt. Et lille plaster og bær tøj huden kan ånde i. Behold dit startsmykke i indtil din piercing er fuldstændig helet og spørg din piercer om hjælp til at skifte smykket, hvis du er i tvivl om at du gør det rigtige.

Hvis du vælger at fjerne dit piercingsmykke, skal du blive ved med at rense dit hul, indtil det er helet for at undgå at bakterier skal sætte sig fast i dit hul.

De forskellige piercinger kan kræve forskellige måder at rense på. F.eks. skal orale piercinger og septumpiercinger behandles anderledes en små huller i ørerne. Hold dig informeret og spørg om professionel hjælp, hvis du føler for det.