Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Holey Butt'r - Aftercare til stretching

Lagerstatus: På lager

95,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Holey Butt'r er noget af det bedste du kan servere for dit stretch - Det bliver rost til skyerne overalt på nettet.
Nu har du muligheden for at få fingrene i et eksemplar, af den lille metaldåse med det vidunderlige indhold.

Holey Butt'r er et vegansk aftercareprodukt, som hjælper med til at vedligeholde dit stretch. Den indeholder en naturlig blanding af blødgørende midler og er samtidig fugtighedsgivende.

Ingredienser:

  • Pongamia Pinnata (Frøolie)
  • Simmondsia chinensis (Jojoba frøolie)
  • Glycine sojasmør og -voks
  • Euphorbia cerifera (Candelillavoks danner en lille hinde, som hjælper med genopbygning og forhindrer udtørring af huden)

Forskning bekræfter at Neemfrø oiler er et ikke-giftigt og effektivt antiseptisk, antisvamp, antibakteriel, antiviral og dermatologisk middel. Denne olie er blevet brugt i århundrede som helende middel mod hudirritationer, så som eksem, psoriasis, udslæt, brændsår og akne. Det er rigt på mættede syrer og glycerider og sammen har de en helende effekt, som giver et fantastisk og naturlig fugtgivende grundlag for hudprodukter.

Jojobaolie er en flydende voks, som til forveksling minder meget om hudens eget fedtlag. Derudover er Jojoba rig på e-vitamin, som hjælper helingsprocessen. Jojobaolien er derudover med til at give en naturlig "glød" i huden, så dit stretch ikke ser fedtet ud.

Sojavoks har et ekstemt højt indhold af lecitin, sterolin, vitamin E og B og anti-oxidanter. Sojavoks tilfører huden megen fugt og blødgører. Det efterlader derfor huden dejlig blød og klar til meget tørre omgivelser.

Så er du typen der går ind for veganisme, er dette produkt et must-have, hvis du samtidig er til store huller i ørerne.

Sådan bruges Holey Butt'r:

  • Vær sikker på, at dine hænder og dit stretch er helt rene.
  • Påfør en lille smule Holey Butt'r på dit stretch 2 - 3 gange dagligt.
  • Vask hænder umiddelbart efter påførsel af Holey Butt'r.

Den lille metaldåse måler ca. 2,5 cm. på den korte led og 5,0 cm. på den lange led. Den er ca. 1,1 cm. høj og indeholder 10 gram.
Dåsen skal opbevares mørkt og køligt, da den hurtigt kan komme til at "svede". Det kan derfor ikke anbefales at gå rundt med den i lommen, hvor man automatisk vil varme den op.

Duften kan sammenlignes lidt med smagen fra friskplukkede ærter :)

Bemærk venligst, at dette produkt ikke er beregnet til at stretche med. Dvs. det er ikke meningen at det skal bruges som et glidemiddel på taperen, som du fører gennem øret. Det er meningen af det skal bruges som et aftercareprodukt efter du har stretchet.
Produktet er også meget velegnet til heling af stretches der er blevet udsat for blow-out.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Holey-Buttr
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 10 g.
Bedømmelser
Bedømmelser (19)
Hold nu op
Karakter
Blev til start lettere overrasket over hvor lille bøtten egentlig er, men har nu brugt det i nogle dage, og er ret overbevist om at det er et perfekt match til når man er begyndt at stretche,. Mine øreflipper er dejlig bløde og strech er ikke øm Bedømt af Emil
Vidundermiddel
Karakter
Dette produkt er et must have hvis man har stretchede ører eller piercinger.
Jeg har 16 mm stretch og har konstant brugt Holey Butt'r siden jeg startede på mit stretch projekt og det er virkelig et vidundermiddel. Ens huller lugter aldrig og man får dejligt elastisk hud og tillige med så plejer den også i tilfælde af rifter eller irritation.
Kan klart anbefales og personligt ville jeg ikke kunne undvære Holey Butt'r i min hverdag.
Bedømt af MrsPiotrowsky
Har reddet alle mine problemer
Karakter
Jeg havde problemer med udtørrede huller, som var røde og ømme. Holey Butt'r har genoprettet balancen i min hud omkring hullerne, så jeg er ovenud tilfreds. Bedømt af Emmily
MUST HAVE TIL STRETCHING
Karakter
Holey Butt'r + jojoba oile er det abesulet bedste du kan gøre for dine øre! Mine øre var lidt irriterede, røde og udtørrede efter jeg havde stretchet, selvom jeg brugte tetræolie. Jeg bestilte derfor Holey Butt'r og jojoba olie, og det tog ikke mere end 2 dage, så var mine øre ligeså gode som nye :-) Totalt fan af Holey Butt'r, og så dejligt at den er vegansk!! Bedømt af Stephanie G. Gade
Ved slet ikke hvad jeg skal sige
Karakter
Jeg havde læse og set nogle videoer på YouTube, da jeg besluttede mig for at prøve produktet. Det lød faktisk for godt til at være sandt. Bøtten er ikke særlig stor så forventningerne var at det nok ikke ville holde særlig længe, efter godt 3 måneder kan man stadig ikke se den store forandring ved bøttens indhold og HOD DA NU KÆFT det er så lækkert. Jeg kommer aldrig til at leve uden. Det et et fantastisk produkt, og altret i betragtning er det til en fornuftig pris. Bedømt af Majken Bolbroe
Et must have
Karakter
Jeg havde prøvet smelly gelly, og synes stadig at mine stretch stadig havde brug for noget pleje. Holy butt'r er det bedste plejeprodukt jeg har købt- bøtten holder i evigheder Bedømt af Majken Bolbroe
Tak Body Mod!!!
Karakter
Kan kun sige en ting: Holey Butt'r er et godt produkt!!!

Havde stretchet for hurtigt, så mine ører var fyldt med goo, og lugtede ret grimt!
SÅ fik jeg herinde anbefalet at bruge Holey Butt'r, hvlket jeg nu har gjort i en uges tid...Resultatet er fantastisk! Der er ikke mere snask, og lugten er væk. Plus at mine øreflipper er dejlig bløde og elastiske.
Så, hvis du vil passe på dig selv, så er Holey Butt'r et super aftercare produkt.
Bedømt af Khaleesi
det bedste
Karakter
Det er et must have!
Det hjælper til en god hygiejne, og mine øre er bare generelt glade!
Bedømt af stine
Genialt
Karakter
Super produkt.
Efter kun 1 gangs smøring, kan jeg mærke stor forskel.
Mine stretch huller er allerede nu efter få dage, dejlige bløde.
Der skal så lidt på, så dåsen vil holde længe.
Absolut et produkt jeg fremover altid vil have hjemme.
Og kan og vil varmt anbefale det til andre.
Bedømt af Henrietta Joye
Lækkert produkt!!
Karakter
Det er alle pengene værd.. Et rigtig lækkert produkt, der holder i lang tid. :D
Har huller på 8 mm, vasker dem hver anden uge og smør med dette produkt.. Holder huller bløde og fri for lugt :D
Bedømt af Rie R
Jo da
Karakter
Jeg skulle kun streche 2 mm denne gang og det gik hurtigt og nemt. Derfor synes jeg, jeg har svært ved at bedømme om det virker.
Men jeg bruger det alligevel og har absolut intet negativt og sige om det. :-)
Jeg ville bruge det igen. :-)
Bedømt af Sabine
Fantastisk!!!!!!
Karakter
Jeg er normalt skeptisk med ting jeg køber over nettet og folk der anmelder det. Men nu vil jeg for første gang hoppe ind og anmelde et produkt. Holey Butt'r er et mirakel middel. Der kan gå uger mellem jeg bruger det, men en morgen ind i mellem vågner jeg med irriteret, ømme og lugtene stretch. Så tager jeg dem ud og spørger dem, lader dem få lidt luft og spørger tykt på af dette. En time efter er der intet længere, gode som nye :-)

Stærkt anbefales!!!!
Bedømt af Helena
WOW!
Karakter
Holey butt'r er et sindsygt fedt produkt! Og det virker!
Mine ører har været 'tørre' og 'hårde' - men efter jeg fik min lille æske dér så er de blevet bløde og elastiske igen!
Jeg kan stærkt anbefale det her produkt!
Bedømt af Stine Andersen
F*UCK det er genialt
Karakter
Jeg blev så glad da pakken ned Holey Butt'r dumpede ind ad døren. Det er et helt igennem fantastisk produkt. Findes der større bøtter? :) Bedømt af Annalene
Det mest fortryllede produkt nogensinde!!!
Karakter
Holey Butt'r er et magisk produkt har aldrig prøvet noget produkt der er så magisk for mine stretch. Det virker 110 % og kan ikke forstå at jeg har kunne leve uden. Bedømt af David Andersen
Jubiii!
Karakter
Jeg er SÅ glad for at I har fået Holey Butt'r hjem! Jeg har brugt produktet i flere måneder nu, og mine ører elsker det - plus at det naturligvis er vegansk! :O) Bedømt af Tama
Helt igennem et genialt produkt.
Karakter
Mine ører er dejlig elastiske og 100% lugtfri nu... :) Bedømt af Martin Jensen
Holey Butt'r - Det lækkert!
Karakter
Har nu brugt Holey Butt'r i lidt over en uge og mine to 6mm huller er i dag bløde, lækre og det værste af lugten er også væk :) Jeg kan kun give denne lille dåse fem ud af fem stjerner - for intet andet stretching-middel har været SÅ godt for mine earlobes :)
Tak for det Bodymod shop
Bedømt af Jakob N.
Fuldt ud tilfreds med produktet
Karakter
Jeg har kun positive ting at sige om Holey Butt'r.
Jeg havde ikke hørt om det før, men efter jeg så det herinde, har jeg læst lidt rundt på nettet om produktet og jeg vil give alle andre ret i at det er et fantastisk produkt.
Det er, som i selv skriver, guf for mine stretches :)
Dutten er dog lidt lille (Men kunne jeg forvente andet, når nu målene står oplyst ;)), men der er stadig mere end rigeligt i den...
Bedømt af Emilie Martinsen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Holey Butt'r - Aftercare til stretching
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.