Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af kirurgisk stål i flere farver

På lager

Her er en rigtig lækker tunnel i det sikre materiale kirurgisk stål. Denne model er en såkaldt double flare, hvilket betyder at den har en forhøjet kant i begge ender. Det gør at den sidder super godt fast i øret uden fare for lige at falde ud igen. Du kan bl.a. vælge om du ønsker din nye flotte tunnel i en klassisk blank eller sort farve. Med den blanke går man adrig galt i byen hvis man ønsker et tidløst og enkelt look, mens den sorte variant lige giver lidt ekstra kant til helhedsindtryket, samtidig med at den stadig er forholdsvis klassisk i sin fremtoning.

Men hvis du derimod er på jagt efter en tunnel i en absolut funky og frisk farve, som med garanti vil vække opmærksomhed, Så behøver du ikke lede længere. Denne model fås nemlig også belagt med enten grøn, lilla eller blå titanium. De tre frække farver går lige i øjnene og har et svagt faveskift ved alle rundinger og kanter, som skifter samtidig med synsvinklen. Under den lækre belægning, er der kun massiv kirurgisk stål, så du kan være sikker på at komplikationer ikke vil opstå.

Dybden på smykkerne kan variere i længder fra 10 mm. - 12 mm.

Prisen er den samme hvad enten du vælger den blanke, sorte eller en af de rappe farver, så farvevalget falder og står udelukkende på hvad du selv foretrækker.

Detaljer
NavnTunnel af kirurgisk stål i flere farver
SKUTunnel-14
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af kirurgisk stål i flere farver
Din bedømmelse
Tunnel af kirurgisk stål i flere farver