Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål i flere farver

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er en rigtig lækker tunnel i det sikre materiale kirurgisk stål. Denne model er en såkaldt double flare, hvilket betyder at den har en forhøjet kant i begge ender. Det gør at den sidder super godt fast i øret uden fare for lige at falde ud igen. Du kan bl.a. vælge om du ønsker din nye flotte tunnel i en klassisk blank eller sort farve. Med den blanke går man adrig galt i byen hvis man ønsker et tidløst og enkelt look, mens den sorte variant lige giver lidt ekstra kant til helhedsindtryket, samtidig med at den stadig er forholdsvis klassisk i sin fremtoning.

Men hvis du derimod er på jagt efter en tunnel i en absolut funky og frisk farve, som med garanti vil vække opmærksomhed, Så behøver du ikke lede længere. Denne model fås nemlig også belagt med enten grøn, lilla eller blå titanium. De tre frække farver går lige i øjnene og har et svagt faveskift ved alle rundinger og kanter, som skifter samtidig med synsvinklen. Under den lækre belægning, er der kun massiv kirurgisk stål, så du kan være sikker på at komplikationer ikke vil opstå.

Dybden på smykkerne kan variere i længder fra 10 mm. - 12 mm.

Prisen er den samme hvad enten du vælger den blanke, sorte eller en af de rappe farver, så farvevalget falder og står udelukkende på hvad du selv foretrækker.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-14
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Bedømmelser (15)
4 mm
Karakter
De er super fine og flotte, men kan simpelthen ikke få dem i mine huller. Kanten er for stor i forhold til de 4 mm som jeg har stretched til.. Rigtig øv, for nu er jeg oppe på 5 mm men nu bliver de for små :/ Bedømt af Diana
Ganske fin!
Karakter
Diskret og dog vanvittigt lækker tunnel. Kanten er ikke for høj, så smykket er let at sætte i, men den er der trods alt, så det ikke så let falder ud igen.
Eneste minus ved smykket er at det, som andre også skriver, er helt vanvittigt langt til mine ører, så det stikker et pænt stykke ud bagpå.
Bedømt af Julie
Kan anbefales
Karakter
Er meget tilfreds. Passer mig perfekt :) Bedømt af Ellen
Fine tunnels
Karakter
Jeg kan rigtig godt lide disse tunnels men der er et lille minus og det er længden. De stikker lidt for langt ud bag på øret. Bedømt af fredrik
De var helt fantastiske
Karakter
De passer helt perfekt! Ikke for store og ikke for små! Her skal jeg helt sikkert handle igen :) Tusind tak for sådan et skønt produkt <3 <3 Bedømt af kath
FEDEST
Karakter
Det er de fedeste plugs .. Jeg har selv været oppe i 8mm , Dem tog jeg ud for godt 1½år siden og nu er jeg så på vej mod 5-6 mm .. Her vil disse være perfekte :) Bedømt af Elena
super gode!
Karakter
flotte, nemme og hurtig leveret... kan det være bedre?!
vil dog sige at det er svært at findede rigtige str, havde 18mm men den neneste mulighed var 19mm den gled dog nemt i og sidder pænt!

har dog en tendens til at tabe den når jeg sover, men tror det er mit øre og ikk selve tunnels.

det er røv svært at finde i den rigtige str med det rigtige udseende... her er de både flotte og billige og meget tæt på min str!
Bedømt af Maria S
8mm
Karakter
Lækker kvalitet, hurtigt levering og billig måde at shoppe over nettet! Bedømt af Anne-Sofie
Billigt
Karakter
Hurtig fragt, dejlig måde at handle på og alt var i orden :) Bedømt af Witte
Billigt
Karakter
jeg har købt to af disse, en på 2mm og en på 3mm. jeg skal bare vente et par måneder endnu, da jeg ikke er 18 år og ikke må stretche mit øre for mine forlædre. rigtig flotte smykker til meget billige penge. jeg har intet at klage over. Bedømt af Henrik
Super!
Karakter
Også super herfra, har desværre lige smidt den væk, og det er virkelig træls!
men altså super hurtig fragt, dejlig nem hjemmesiden, og prisen er jo i "bund" altså i "top" ;)
Bedømt af Mia Sandell
Top dollar på pasform og levering!
Karakter
Bestilte mit andet sæt søndag eftermiddag og mandag formiddag lå det i min postkasse. Kun ca. 12 - 15 timer senere - Kan man andet end at være glad? :D
Har tidligere bestilt dem i 10 mm. og nu i 12 mm. og de sidder som var de syet til mit øre. Hverken for lange eller for korte.
Intet at klage over herfra i hvert fald...
Bedømt af Carsten Linden
Simpel og diskret
Karakter
De er simpelthen for lækre. Diskrete og simple at kigge på. Bedømt af Anna
Super kvalitet
Karakter
Disse tunnels er i en dejlig kvalitet. Og nemme at holde rene. Bedømt af Lasse Kristensen
Den er der næsten
Karakter
Super gode og i god kvalitet. Jeg blev godt nok lidt skuffet da de er længere end end andre tunnels. Det gør at den er for lang til mit øre og stikker ud. Det er lidt ærgerligt men ellers er de fantastiske! Bedømt af Louise
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images