Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Spiralformet taper i valgfri farve

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Taperen til dig der gerne vil have kontrol over dit eget stretch.

En spiralformet taper er mere end bare en taper som ser godt ud i øret. Det er nemlig også en taper som lader dig få fuld kontrol over hvor meget du ønsker at stretche af gangen. Modsat en almindelige lige taper, så kan du tage den med ro når du bruger en spiral. Spiralen gør, at du kan stretche langsomt eller hurtigt, alt efter hvad du ønsker. Spiralen falder nemlig ikke ud, selvom du måske kun stretcher 50% af målet.

Spiraler er også idéelle til nybegyndere inden for stretching, da chancen for blow-outs etc. gøres mindre pga. den bedre kontrol med tempoet.

Når du har opnået det ønskede mål med dit stretch, vælger du selv om du vil isætte en plug, en tunnel eller bare beholde din nye taper i øret. Taperen er desuden lavet af det sikre materiale akryl, som både er let og allergivenligt.

Spiralen er altså til dig, som ønsker fuld kontrol, kombineret med et funky look.

Bemærk at farverne sort, hvid, lyserød og lyseblå er "massive" og de andre er svagt gennemsigtige.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Bedømmelser (29)
Ganske fin!
Karakter
Lækker taper; Lette at have i øret og robuste så man ikke så nemt kommer til at knække dem. Og så er prisen jo ikke til at brokke sig over! :o)
Jeg vil dog anbefale at købe o-ringe til, da jeg selv har tabt intet mindre end tre af disse i forskellige størrelser og det er så træls pludselig at mangle sin taper.
Bedømt af Julie
Utrolig gode
Karakter
Den var nem at bruge og farven var så skarp at den aldrig blev væk for mig. Jeg ku godt li at den var så nem at sætte i, dens farve og at jeg bestilte med stretching gele, som gjorde det endnu nemmere! Intet jeg ikke ku li, hehe.
Anbefales!
Bedømt af Beate
Utrolig gode
Karakter
Dette produkt er helt fantastisk :-D Kan stærkt anbefales :-D Bedømt af andreas
Rigtig fede
Karakter
Rigtig fede. Meget solide. Nemme at bruge. Fås i mange fede farver. Anbefales. Bedømt af Thomas
Tilfreds
Karakter
Enkle at bruge, fin finish, god kvalitet (knækker ikke så let he he) bestilte i hvid da det var min første bestilling og er ganske enkelt tilfreds. Anbefales! Bedømt af Sanna
Meget tilfreds!
Karakter
Jeg er super tilfreds med tapers jeg har købt, det er godt materiale som ikke irriterer mine ører! :-D Bedømt af Kaja benedicte
Super nemme!!
Karakter
sikke en hurtig levering! se det kan vi alle jo lide ;-)
Det er rigtig gode og nemme at have med at gøre til nybegyndere, og oven i det ser de jo bare mega fede ud!
Det eneste der kan være lidt surt, er at det hele tiden hænger fast i det lange hår.. Men det bliver bare rutine at fjerne det.
Bedømt af jeanett
Perfekt
Karakter
Lige som jeg havde forventet Bedømt af Rebecca
Perfekt
Karakter
Yderst tilfreds et godt produkt der lever op til forventningerne Bedømt af Melanie
God kvalitet
Karakter
Kvaliteten er god, det plejer den jo at være.
Godt tilfreds med mit køb.
Bedømt af Pia Isabella
Klart anbefales
Karakter
Jeg har nu haft mine spiraler i godt og vel en uge, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. De er behagelige, pæne og glider lige gennem, selvom det er første gang, at man stretcher. Derudover var det en fabelagtigt hurtig levering og service, samt en super guide! Kan KLART anbefales! Bedømt af Signe
Lækker taper!
Karakter
Da jeg først modtog mine tapers, var jeg meget spændt på, hvordan de ville være. Men de gled nemt i og er simpelthen bare så behagelige. MEGET anbefalesværdigt produkt til en fordelagtig pris, hvis man - som jeg - er studerende.
Mht. BodyMod-shoppen: Jeg var MEGET glædeligt overrasket over, at mine tapers kom allerede dagen efter bestillingen - og dét på trods af, at jeg bestilte om fredagen og dermed modtog mine tapers om lørdagen. Fantastisk! :)
Bedømt af Maja LK
Perfekt
Karakter
Har kæmpet med de sidste 2-3mm i aaalt for lang tid, så endelig at finde en sælger af 22mm spirals til (en meget!) overkommelig pris var jo perfekt. Bestilte nok kl. 16:55, og fik alligevel ordren allerede dagen efter. Bedre findes det nok ikke :) Bedømt af Alex
Fint
Karakter
Da jeg ikke havde prøvet stretching før, valgte jeg at købe de to mindste størrelser. De kom næste dag, og jeg har været super glad for dem. :). Bedømt af Stine
Så lækkert
Karakter
Har for første gang handlet stretch på denne side, og det har kun været en god handel. Bedømt af Mills
Max fede...
Karakter
Er kun lige begyndt på stretching og har købt forskellige størrelser og farver. Skide fedt at man kan få så mange forskellige farver, det kan man ikke andre steder... Bedømt af Max
Lækkert med en klar spiral
Karakter
Spiraler er blevet min farvorit måde at stretche på :) Brugte almindelige expanders før, men spiraler er så meget mere behagelige og så går den klare farve bare med alt :P
Tak til bodymod for den hurtige levering og cool service med den gratis stretchingguide :*
Bedømt af Lise N.
Første gangs stretcher
Karakter
Jeg er begyndt at stretche for første gang og har kun brugt spiraler. Det har fungeret super godt! Er så positivt overrasket over hvor smertefrit hele forløbet har været. Er pt. nået til 6 mm og det er bare gået super godt.
Nemme at få i, nemme at rense. Eneste ulempe er, at spiralen er så stor, men det må man tage med.
og LYN hurtig levering! Kan bestille den ene dag og dagen efter ligger de nye i min postkasse. Det sætter jeg virkelig pris på! (og de altid gode priser)
Bedømt af Christina
Nemt og sikkert
Karakter
Disse tapers er super nemme at bruge som førstegangsbruger. Materialet er virkelig lækkert og nemt at rengøre. Desuden er den hvide taper rigtig cool og anderledes end de almindelige sorte, og derfor klart de 10 kr ekstra værd. Lever helt op til forventningerne! Bedømt af Sara Ludvigsen
Wow!
Karakter
Super dejligt produkt! - ser rigtig godt ud - og er nemt at rense.
Yeah!
Bedømt af Kasper Rasmussen

1 til 20 af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Spiralformet taper i valgfri farve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.