Smørende middel til stretching

Lagerstatus: På lager

7,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette produkt er decideret fremstillet til at fungere, som et smørende middel - Med andre ord, et glidemiddel.

Mange kender til smerten, når øret skal stretches en størrelse op. Det kan der nu rettes op på ved hjælp af dette produkt.
Det geléagtige middel smøres på din taper og føres gennem øret. Kan også bruges på selve smykket når det skal i øret.

Fordele ved dette produkt:

  • Steril indpakning.
  • Klistrer ikke
  • Vandopløselig
  • Let at påføre
  • Irriterer ikke huden.
  • Gør rutinemæssige procedurer lettere
  • Fremstillet i Israel
  • Er fri for latex

Produktet leveres i en lille folieindpakning med 2,7 gram i hver, som er nok til at gå flere størrelser op. De kan dog være svære at opbevare når de er åbnet og samtidig er de ikke sterile mere. Derfor anbefaler vi også at du anskaffer dig mere end én, så du kan smide dem ud efter brug. Men er pengene små, kan den med fordel let lukkes med en husholdnings-klemme, som vist på billederne.

Dette glidemiddel går rigtig godt sammen med vores andet middel til stretching, kaldet Holey Butt'r, som er et middel til stretching aftercare.

Glidemidlet kan også bruges til at føre et piercingsmykke gennem andre huller som f.eks. navlen og brystet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Jelly
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (8)
Som ventet en stor hjælp
Karakter
Produktet er simpelt og effektivt. Min stretching er blevet væsentligt mere behageligt og nemmere. Naturligvis leveret til tiden. Bedømt af Mrs
Super lækkert produkt!
Karakter
Mega lækkert produkt til en mega fair pris.. Den glider perfekt ind med det! Bedømt af Oliver
Meget bedre!
Karakter
Jeg havde fået afvide af min piercer at jeg bare kunne bruge vaseline. Helt ærligt, så var jeg ved at give op.
Men så tænkte jeg at jeg ville give dette produkt en chance. Og vupti, det blev så meget lettere!
Sterilt, lækkert og alt i alt fantastisk!
Bedømt af Trine
Lettere
Karakter
Virkelig lækker produkt som bare ikke kan undværes når man skal lave stretch. Bedømt af Cathrine
Lettere stretching
Karakter
Vildt lækkert produkt, taperen glider næsten lige ind, især i forhold til uden.. Havde lidt problemer med taperen, smurte lidt ekstra på og bum så var taperen hvor den skulle! Bedømt af Camilla
Dette er min redning
Karakter
Jeg havde svært ved at stretche, så jeg spurgte kundeservice til råds og de anbefalede mig dette produkt og jeg blev positivt overrasket.
Før følte det som en brændende fornemmelse, når jeg pressede taperen gennem øret - Det problem har jeg ikke længere med denne glidecreme.
Så til andre der synes det brænder og gør ondt - Prøv med dette produkt :-)
Bedømt af Lene Damgaard
Bare lidt lettere
Karakter
Synes det er et lækkert produkt fordi det gør stretching lidt lettere og så er det let at vaske væk. Det klister ikke ligesom olie og alt muligt andet. Bedømt af Julie
Lækkert
Karakter
Lækket med et produkt som gør stretching lettere og dejligt at vide at det er sterilt. Ved ikke hvorfor, men for mig er det også rart at vide at det er lavet i USA, så man er sikker på at man ikke kommer noget farligt i ens stretch. Kort sagt, et lækkert produkt som har gjort stretching mindre smertefuldt for mig. Bedømt af Michael
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Smørende middel til stretching
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.