Desinficerende spritserviet

Lagerstatus: På lager

4,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en spritserviet til desinficering af dit piercinghul og området rundt om.

Servietten er en engangsserviet og må ikke bruges til at rense smykker med, da ikke alle smykker kan tåle alkohol.

Servietten indeholder 70% isopropyl alkohol og 30% vand og må kun anvendes på piercinger der er uden for helingsperioden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Prep-Pad
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Helt ok
Karakter
Den var lidt skuffende fordi jeg troede den ville være større. Men jeg fik desinficeret fingeren og piercinghullet som planlagt så på den måde var der ikke noget galt. Bedømt af Elives
Virker
Karakter
De virker når man har fået lavet en ny piercing og skal have væsken væk der kommer ud af hullet og det indtørret væske, det gør heller ikke ondt eller noget.
Jeg ville klart anbefale det til andre som vil forebygge infektion i deres ny piercing og have indtørret væsker væk.
Bedømt af Michelle
super godt produkt
Karakter
Disse vådservietter er rigtig gode til når man skifter sin piercing ud både til at rense smykket men også hullet. På den måde får du en helt ren udskiftning. Lugten er ikke for god, da den lugter meget at sprit men det er jo også en spritvådserviet :-) godt produkt til gode penge Bedømt af Camilla Læntver
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Desinficerende spritserviet
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images