Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Isotonisk saltvand

På lager

Isotonisk saltvand er til dig der gerne vi passe godt på din nye piercing. Isotonisk saltvand fremskynder helingen og er på ingen måde skadeligt for kroppen.

Men isotonisk saltvand fås i mange forskellige beholdere. Dette er en af de absolut smarteste på markedet, her er hvorfor.

Blue Wave™ fra Tattoo Goo kommer i en helt fantastisk smart beholder. I modsætning til de mest almindelige beholdere, hvor man skal hælde indholdet over i en anden beholder når det skal bruges, har Blue Wave™ en smart spray-funktion. Med Blue Wave™ isotinisk saltvand, sprayer man saltvandet direkte på området hvor der skal renses. Man udsætter derfor ikke resten af saltvandet i beholderen for bakterier eller lignende. Derudover gør spray-funktionen denne flaske isotonisk saltvand drøj i brug.

Saltvandet bliver leveret sterilt og med det helt perfekte blandingsforhold. Du behøver altså ikke længere eksperimentere dig frem til den rette opløsning, konstant lave nyt saltvand hver anden dag eller én gang i ugen, da denne flaske sparer dig for alle problemerne.
Det eneste du blot skal være opmærksom på, er at du ikke får saltvandet i øjnene.

Flasken måler 11,7 x 4,4 x 3 cm. og indeholder hele 59 ml. steril saltvand.

Hvordan bruges isotonisk saltvand?

Isotonisk saltvand bruges altid sammen med et andet rensemiddel. Når en piercing er ny, anbefales det typisk at man renser den to gange dagligt. F.eks. morgen og aften, samt holder en fornuftig hygiejne med et dagligt bad.

Én gang om dagen skal din piercing renses med en PH-neutral sæbe eller en mild klorhexidin og isotonisk saltvand.

Sæben eller klorhexidinen dræber bakterierne og gør din krop i stand til at fokusere på helingen. Isotonisk saltvand benytter man altid efter rensemidlet, da det går ind og fremskynder hele helingsprocessen. Isotonisk saltvand gør det let for kroppen at hele, så man hurtigere kommer ud over den farlige helingsperiode og minimerer chancen for store grimme ar.

Isotonisk saltvand bruges både morgen og aften, hvorimod sæbe eller klorhexidin generelt kun bruges én gang dagligt.

Husk at du aldrig skal tage dine piercingsmykker ud, imens du renser din piercing. Piercingsmykket skal altid forblive i kroppen under hele helingsperioden.

Til hvilke piercinger bruges isotonisk saltvand?

Isotonisk saltvand bruges til stort set alle almindelige piercinger, som er placeret i den menneskelige krop. Navlepiercinger, brystpiercinger, ørepiercinger, dermal anchor, øjenbrynspiercinger, næsepiercinger, intimpiercinger og læbepiercinger.

Ja listen kan blive uendelig lang. Så hvis er træt af at blande isotonisk saltvand selv eller du bare mangler noget i en fart, så bestil nu.

Alternativt kan du også lave det selv, med vores salt til hjemmelavet saltvand.

Detaljer
NavnIsotonisk saltvand
SKUCare-Saline
TypeEfterbehandlingsprodukt
Indhold59 ml.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Isotonisk saltvand
Din bedømmelse
Isotonisk saltvand