Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Isotonisk saltvand

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Isotonisk saltvand er til dig der gerne vi passe godt på din nye piercing. Isotonisk saltvand fremskynder helingen og er på ingen måde skadeligt for kroppen.

Men isotonisk saltvand fås i mange forskellige beholdere. Dette er en af de absolut smarteste på markedet, her er hvorfor.

Blue Wave™ fra Tattoo Goo kommer i en helt fantastisk smart beholder. I modsætning til de mest almindelige beholderer, hvor man skal hælde indholdet over i en anden beholder når det skal bruges, har Blue Wave™ en smart spray-funktion.

Med Blue Wave™ isotinisk saltvand, sprayer man saltvandet direkte på området hvor der skal renses. Man udsætter derfor ikke resten af saltvandet i beholderen for bakterier eller lignende. Derudover gør spray-funktionen denne flaske isotonisk saltvand drøj i brug.

Saltvandet bliver leveret sterilt og med det helt perfekte blandingsforhold. Du behøver altså ikke længere eksperimentere dig frem til den rette opløsning, konstant lave nyt saltvand hver anden dag eller én gang i ugen, da denne flaske sparer dig for alle problemerne.
Det eneste du blot skal være opmærksom på, er at du ikke får saltvandet i øjnene.

Flasken måler 11,7 x 4,4 x 3 cm. og indeholder hele 59 ml. steril saltvand.

Hvordan bruges isotonisk saltvand?

Isotonisk saltvand bruges altid sammen med et andet rensemiddel. Når en piercing er ny, anbefales det typisk at man renser den to gange dagligt. F.eks. morgen og aften, samt holder en fornuftig hygiejne med et dagligt bad.

Én gang om dagen skal din piercing renses med en PH-neutral sæbe eller en mild klorhexidin og isotonisk saltvand.

Sæben eller klorhexidinen dræber bakterierne og gør din krop i stand til at fokusere på heling, frem for at dræbe bakterier. Isotonisk saltvand benytter man altid efter rensemidlet, da det går ind og fremskynder hele helingsprocessen. Isotonisk saltvand gør det let for kroppen at hele, så man hurtigere kommer ud over den farlige helingsperiode og minimerer chancen for store grimme ar.

Isotonisk saltvand bruges både morgen og aften, hvorimod sæbe eller klorhexidin generelt kun bruges én gang dagligt.

Husk at du aldrig skal tage dine piercingsmykker ud, imens du renser din piercing. Piercingsmykket skal altid forblive i kroppen under hele helingsperioden.

Til hvilke piercinger bruges isotonisk saltvand?

Isotonisk saltvand bruges til stort set alle almindelige piercinger, som er placeret i den menneskelige krop. Det gælder også de mest populære piercinger, så som:

  • Navlepiercinger
  • Brystpiercinger
  • Ørepiercinger
  • Dermal anchor
  • Øjenbrynspiercinger
  • Næsepiercinger
  • Intimpiercinger
  • Læbepiercinger

Ja listen kan blive uendelig lang.

Så hvis er træt af at blande isotonisk saltvand selv eller du bare mangler noget i en fart, så bestil i dag med vores dag-til-dag levering.
Alternativt kan du også lave det selv, med vores salt til hjemmelavet saltvand.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Saline
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 59 ml.
Bedømmelser
Bedømmelser (24)
Mærker kun bedring!
Karakter
Har døjet med heling af nogle piercinger i øret i noget, der ligner 2 år.. Saltvandsdprayen virker prompte og nu tror jeg faktisk på, at mine piercinger med tiden vil stoppe med at være ømme og irriterede. Det er så meget nemmere end at lave sin egen saltvandsblanding og stå med øret nede i en skål. Bedømt af Camilla
Virker efter hensigten
Karakter
Har kun gode ting at berette om denne væske. Det virker som det skal. Bedømt af Ellen
Fantastisk!
Karakter
Virker som det skal og er super nemt at bruge, bruger det både morgen og aften på mit stretchede øre. Bedømt af Lykke
Funker!
Karakter
Vær ikke bange for at købe dette rensemiddel for det funker bare! Bedømt af Bjørnar
Perfekt
Karakter
Den passer rigtig fint til mig som skal have den med i tasken. Den gar to propper og er let at bruge. Anbefaler den til alle. Bedømt af elives
Det virker virkelig!
Karakter
Jeg fik genlavet min vertical labret piercing for cirka 3 måneder siden, og den havde virkelig svært ved at hele. Der blev ved med at komme pus omkring den, og for cirka 2 uger siden kom der så en grim betændelses "bobbel" omkring hullet. Da bestilte jeg denne og brugte den med det samme, 2-3 gange om dagen. Den ser allerede meget meget pænere ud! Den gør ikke ondt, betændelses boblen er helt væk, og man kan se, at den heler fint op nu. Jeg renser dog stadig, og håber på, at den snart et helt helet (: Bedømt af Shannie
God virkning indtil videre!
Karakter
Jeg har haft ondt i min helix piercing, selv om det er 6 måneder siden den blev lavet. Jeg har brugt saltvandet i 5 dage nu, og kan allerede mærke virkningen! Kan anbefales! Bedømt af Sille
Bedste køb
Karakter
Jeg har haft min navlepiercing i snart 5 måneder, men jeg har haft problemer med heling. På det seneste gik der betændelse i den. Denne isotonisk spray fik betændelsen til at forsvinde, og den har aldrig set bedre ud. Bedømt af Louise
super aftercare produkt!
Karakter
Har døjet med betændelse i mine stretches i ørerne, derfor købte jeg på BodyMod's anbefaling denne isotoniske saltvand. De gav mig også instruktioner om god hygiejne og anvendelse. Var skeptisk, men den har udvirket mirakler på mine ører, de klør ikke, væsker ikke, og der er ikke mere crust ved plugsene.
Et super produkt. Er meget tilfreds!
Bedømt af Khaleesi
Super produkt
Karakter
Virker 100% som det skal Bedømt af Cathrine
fantastisk
Karakter
Havde aldrig troet at saltvand kunne ændre så meget. Men hold da op, healing af mine piercinger gør meget mindre ondt. Bedømt af Sus
Super godt
Karakter
Kan kun sige jeg er tilfreds med købet. Fik betændelsen i min helix til at forsvinde. Bedømt af Cheanne
Overraskende godt!
Karakter
Havde en stor ''bule'' uder min tragus piercing som var rigtig øm. Jeg prøvede med normalt hjemmelavet salt vand, som hjalp lidt men ikke nok. Så købte jeg den her og efter nogle dage kunne jeg allerede se resultater! Nu er min bule næsten væk!
Er så glad for resultatet!
Kan anbefale at købe den, hvis man har betændelse i sine piercinger!
Bedømt af Katrine
Perfekt til betændte piercinger
Karakter
Havde betændelse i en traguspiercing og efter jeg har brugt denne saltvand i en rum tid, blev det bedre og bedre. Plusser herfra Bedømt af Kirsten
Virker super godt.
Karakter
Det virker præcist som beskrevet. Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Bedømt af Mslogee
Super godt produkt
Karakter
Jeg havde lidt problemer med at mine to nye piercinger ikke ville hele - der var dog ikke betændelse. Men da jeg begyndte at bruge denne spray, gik det ret hurtigt. Super nem at bruge:-) Bedømt af Anne
Effektivt og nemt
Karakter
Det virker bare super godt og er rigtig nemt og hurtigt at bruge. Kan virkelig godt anbefales Bedømt af Camilla
Bedre end det hjemmelavede
Karakter
Jeg har altid lavet saltvand selv, men den her er sgu tusinde gange bedre og mere effektiv end det man selv laver. Plus man skal ikke bøvle med at holde det sterile. ***** :))) Bedømt af Kenneth
Bare så meget lettere!
Karakter
Har nu haft denne flaske i en lille uge og f**k hvor er det bare meget lettere end at lave det selv. Det er nok de bedste penge jeg har givet ud længe. Stor ros til jer for flasken! Bedømt af Julie
Fungerer bare som det skal
Karakter
Jeg havde betændelse i en piercing og fik så anbefalet at gå herind og købe dette saltvand. Jeg brugte det i ca. 5 dage, hvorefter betændelsen var væk. De første 2-3 dage skete der ingenting, men derefter gik det stærkt.
Kan helt sikkert anbefales...
Bedømt af Jeppe

1 til 20 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Isotonisk saltvand
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images