Salt til hjemmelavet saltvand

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Saltvand er noget af det bedste og mest naturlige du kan udsætte dine piercinger for, hvis du har problemer med dem. Det kræver dog at der ikke er tilsat en masse stoffer eller bakterier, så man evt. gør mere skade end gavn. Brug f.eks. ikke almindeligt køkkensalt, da det ofte er bleget samt tilført jod eller saltvand direkte fra havet.

Havsalt indeholder fra naturens side næsten ingen jod og er derfor ideélt at bruge, hvis du vil lave din egen saltvand. Havsalt kan købes i helseforretninger eller du kan købe det lige her i en lille mængde (20 gram), som alligevel giver op til 4 liter saltvand.

Hvordan gør du så, tænker du nok. Det er faktisk meget simpelt:

  1. Du tager ca. 2,5 dl. rent vand og tilføjet 1,25 gram (1/4 teske) salt til vandet.
  2. Så giver du vandet et opkog, hvor du samtidig er sikker på at vandet har opløst saltet.
  3. Valgfrit: Tilføj 2 dråber tetræolie til vandet og rør godt rundt.
  4. Vandet køles ned.

Herefter er blandingen klar til brug og du kan nu "drukne" din piercing i væsken - Gør det i ca. 5 minutter. Gentag proceduren morgen og aften til der ikke længere er problemer med piercingen.

Du kan med fordel lave en større mængde, som du opbevarer koldt i en steril beholder. Hver gang du skal bruge noget af væsken, hælder du den ønskede mængde over i et andet glas, så den store beholder ikke bliver "inficeret".
Bemærk venligst, at hvis du tilføjer tetræolie til din blanding, bør blandingen ikke benyttes til orale piercinger. Undlader du tetræolie, er væsken også beregnet til orale piercinger, som f.eks. tungepiercinger.

Ønsker du ikke at lave din egen saltvand, ha rvi naturligvis også en færdigblandet isotonisk saltvand med en smart sprayfunktion.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Seasalt
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Organisk
Dette smykke er lavet af et organisk materiale. Dvs. træ, ben eller måske horn fra en vandbøffel.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Salt til hjemmelavet saltvand
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.