Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Salt til hjemmelavet saltvand

Bodymod Care

19,00 kr
På lager

Saltvand er noget af det bedste og mest naturlige du kan udsætte dine piercinger for, hvis du har problemer med dem. Det kræver dog at der ikke er tilsat en masse stoffer eller bakterier, så man evt. gør mere skade end gavn. Brug f.eks. ikke almindeligt køkkensalt, da det ofte er bleget samt tilført jod eller saltvand direkte fra havet.

Havsalt indeholder fra naturens side næsten ingen jod og er derfor ideélt at bruge, hvis du vil lave din egen saltvand. Havsalt kan købes i helseforretninger eller du kan købe det lige her i en lille mængde (20 gram), som alligevel giver op til 4 liter saltvand.

Hvordan gør du så, tænker du nok. Det er faktisk meget simpelt:

  1. Du tager ca. 2,5 dl. rent vand og tilføjet 1,25 gram (1/4 teske) salt til vandet.
  2. Så giver du vandet et opkog, hvor du samtidig er sikker på at vandet har opløst saltet.
  3. Valgfrit: Tilføj 2 dråber tetræolie til vandet og rør godt rundt.
  4. Vandet køles ned.

Herefter er blandingen klar til brug og du kan nu "drukne" din piercing i væsken - Gør det i ca. 5 minutter. Gentag proceduren morgen og aften til der ikke længere er problemer med piercingen.

Du kan med fordel lave en større mængde, som du opbevarer koldt i en steril beholder. Hver gang du skal bruge noget af væsken, hælder du den ønskede mængde over i et andet glas, så den store beholder ikke bliver "inficeret".
Bemærk venligst, at hvis du tilføjer tetræolie til din blanding, bør blandingen ikke benyttes til orale piercinger. Undlader du tetræolie, er væsken også beregnet til orale piercinger, som f.eks. tungepiercinger.

Ønsker du ikke at lave din egen saltvand, ha rvi naturligvis også en færdigblandet isotonisk saltvand med en smart sprayfunktion.

Detaljer
NavnSalt til hjemmelavet saltvand
SKUCare-Seasalt
BrandBodymod Care
TypeEfterbehandlingsprodukt
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Salt til hjemmelavet saltvand
Din bedømmelse
Salt til hjemmelavet saltvand