Smørende vitaminsalve

Lagerstatus: På lager

10,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en irriteret piercing eller måske et stretch der har fået en lille flænge indvendigt i øret, så har vi her en salve, indeholdende vitamin A & D, som hjælper huden med at regenerere. Smør et tyndt lag på dit piercingsmykke og før det ind gennem hullet - På den måde har du ført vitaminerne ind i hullet på en let og smidig måde, da salven også fungerer som en glidecreme.

Salven kan også bruges selvom din hud ikke er skadet, f.eks. hvis du som piercer vil bruge den som glidecreme når du piercer. Eller hvis du skal stretche en størrelse op i øret, så er salven også god til at få taperen til at glide let og ubesværet igennem hullet samtidig med at du får tilført vitaminerne til den nystretchede hud.

Udover ovenstående kan salven også bruges i mange andre situationer:

  • Ved tør hud og sprukne læber.
  • Ved førstegradsforbrænding.
  • Ved rifter.
  • Ved hudafskrabninger.
  • Ved efterbehandling af tatovering.

Bemærk at salven kun er til udvendig brug og må derfor ikke anvendes oralt eller i øjnene(!)
Indeholder: majsolie, mineralsk olie, vitamin A & D

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Ointment
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 5 g.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Virker godt
Karakter
Jeg bruger dette produkt til mine øre når jeg skal lave hullet større Bedømt af Icemann88
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Smørende vitaminsalve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.