Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tetræolie mod betændte piercinger

Bodymod Care

På lager

Hvis du oplever reaktioner fra en ny eller eksisterende piercing eller hvis du begynder at danne en bule omkring din piercing, så bør du overveje at anvende tetræolie til at bekæmpe symptomerne med. Tetræolie dehydrerer bulerne og mindske hævelse og ardannelse betydeligt. Tetræolie anbefales derfor også til blow-out ved for hurtig stretching af øreflipperne.

Flasken indeholder 5 ml olie som er meget drøjt i brug. Du skal kun duppe et par få dråber på det betændte område som så masseres blidt ind i huden, hvor den hurtigt bliver absorberet. Du kan enten tage et par dråber på en finger som så gnides ind i huden, eller bruge en lille vatpind til at smøre det på med. Olien har en stærk duft og en endnu stærkere virkning mod betændelse.

Tetræolie er kendt for sin desinficerende virkning og indeholder adskillige æteriske olier, som alle angriber og tilintetgør betændelsestilstande. Olien er desuden ekstra fordelagtig at bruge til betændte piercinger, da den ikke gør ondt selv om den smøres på områder med sår og rifter. Det er et stort plus når den skal bruges til betændte piercinger, hvor der jo netop ofte er kommet nogle rifter eller sår grundet irritationen.

Ud over at virke desinficerende, virker tetræolien også inflamationshæmmende og kan dermed også bruges på forebyggende basis. Sidst men ikke mindst virker olien også mildt lokalbedøvende og det kan være rigtig rart på en øm og betændt piercing. Af samme årsag kan olien også bruges mod insektbid.

Tetræolie burde stå på badeværelseshylden hos enhver der har en piercing så hvis du ikke allerede har denne vidunderolie i dit hjem, så skynd at køb den med det samme.

Bemærk at olien her er 100% ren tetræolie. Andre olier man kan købe indeholder ofte kun 10% ren tetræolie. Vi anbefaler derfor at man afprøver væsken på "rask" hud, da olien kan irritere følsom hud. Er det tilfældet, kan du med fordel lave din egen mildere blanding, ved at anvende 1 del tetræolie til 10 dele vand.

Detaljer
NavnTetræolie mod betændte piercinger
SKUCare-Tea-Tree
BrandBodymod Care
TypeEfterbehandlingsprodukt
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tetræolie mod betændte piercinger
Din bedømmelse
Tetræolie mod betændte piercinger