Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Jojobaolie

Bodymod Care

79,00 kr
På lager

Den velkendte jojobaolie er en flydende gylden olie kendt for dens farve og gavnlige egenskaber. Olien ekstraheres fra jojoba-planten, der stammer fra Amerika. Denne plante kan vokse under ekstreme forhold, selv i ørkener med over 40 grader i skyggen.

Jojobaolie bruges ofte til hårbehandlinger, men det er også nyttigt til at få huden blød og fugtig og perfekt til reparation af tør og sprukken hud. Den kemiske sammensætning af jojobaolie svarer til vores hudstruktur og er især rig på vitamin E, som hjælper med at regenerere væv og reducerer mærker. Derfor er dette produkt vigtigt, hvis du vil bevare hudens elasticitet i dine stretching eller gauge piercinger.

Denne 5 ml flaske indeholder 100% jojobaolie og har en dropper, så du kan kontrollere hvor meget olie du vil anvende, før du glatter den over dit ansigt. Det er ikke et nyt produkt til din krop, da sammensætningerne findes i menneskekroppe.

Brug denne olie i dine stretching piercinger to gange om dagen i 14 dage for at holde din hud sund. Hvis du bruger organiske smykker såsom træ, horn eller ben kan du også bruge denne olie til at holde dine smykker smukke og beskytte dem mod at udtørre eller sprække. Puds det regelmæssigt med en dråbe jojobaolie og så vil det være som nyt.

Du skal ikke være bekymret for dette produkts oprindelse, fordi det er et helt vegetabilsk produkt, ekstraheret fra jojoba-planten. Desuden supplerer denne olie vores Holey Butt'r, som også indeholder jojobaolie.

Detaljer
NavnJojobaolie
SKUCare-Jojoba
BrandBodymod Care
TypeEfterbehandlingsprodukt
Indhold5 ml.
FarveOrange
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jojobaolie
Din bedømmelse
Jojobaolie