Jojobaolie

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Jojobaolie er kendt verden over og går under navnet "Det flydende guld", grundet dets lyse farve og gode egenskaber. Jojobaolie udvindes fra jojobanødden, som har sin oprindelse i USA. Jojobaplanten kan gro i de mest ekstreme miljøer og har derfor ingen problemer med at stå i en ørken i 40° celcius.

Man ser ofte jojobaolie blive brugt i forbindelse med hårprodukter, men olien er også eminent til at blødgøre og opretholde hudens fugtbalance, så man undgår udtørrede områder og sprækket hud. Jojobaoliens kemiske sammensætning ligger tæt op ad den mennekselige huds normale opbygning - Jojobaolie er bl.a. rig på Vitamin E, som hjælper til med at regenerere ødelagte hudceller og mindske arvæv. Jojobaolie er derfor en obligatorisk olie at have stående i sit skab på badværelset, hvis man er en aktiv stretcher og gerne vil bibeholde en naturlig sund og elastisk hud.

Denne 100% rene jojobaolie kommer i en lille 5 ml. flaske med en let doseringsanordning, hvor du blot drypper en dråbe ud på fingeren og masserer det på området du gerne vil behandle. Huden optager let olioen, da den som skrevet ovenfor indeholder elementer, som huden normalt er vant til.

Brug olien med jævne mellemrum - Ca. et par gange om dagen i 14 dages tid, for at holde dem sunde. Bruger du organiske smykker, som f.eks. træ, horn og ben, kan du med stor fordel også smøre et tyndt lag jojobaolie på dem, for at opnå en længere levetid.

Er du samtidig veganer, kan du roligt bruge denne olie, da den udelukkende er udvundet fra jojobaplanten. Denne olie går godt i spænd med vores Holey Butt'r, som også indeholder jojobaolie.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Jojoba
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 5 ml.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
MUST HAVE
Karakter
Det passer, Jojoba olie er virkelig flydende guld. Mine øre var lidt irriterede, røde og hævede efter jeg havde stretchet. Jeg bestilte Jojoba olie og Holey Butt'r som fik mine øre til at være helet efter 2 dage :-) Det er virkelig et must have når man stretcher, men også til betændte/ømme piercinger. Så er det selvfølgelig også vegansk - yay!! Bedømt af Stephanie G. Gade
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Jojobaolie
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.