Teflon Tape - Til stretching

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du altid godt kunne tænke dig en mere behagelig måde at stretche på end med almindelige tapers? Så bør du prøve stretching med PTFE, også kendt som Teflon, tape.

I modsætning til en almindelig taper, hvor man typisk skal springe 1-2 mm. af gangen, så kan du med vores bløde teflon-tape, stretche i dit helt eget tempo. Ja faktisk helt ned til 0,075 mm. ad gangen.

Metoden: Det er langt fra svært at komme i gang med at stretche med teflon tape. Du skal blot bruge en plug eller tunnel, vi anbefaler en single flare tunnel med o-ring og fordybning. Pil o-ringen af og kør et par lag teflon tape på din tunnel. Isæt så smykket i øret igen og du vil nu langsomt stretche dit øre op - På en let og behagelig måde. Når du så er klar på yderlig stretching, så pilles det gamle lag af, din tunnel reses og nyt tape køres på.

Og bare rolig - Du får 10 meter, så der er rigeligt!

Ud over at du kan stretche langsomt, eller hurtigt (alt efter temperament), så har PTFE tapen også en fantastisk blød overflade, så der er typisk ingen behov for glidemidler.

Bemærk at Teflon Tape stretching er mere avanceret end almindelig stretching, da det tager tid og en rolig hånd. Men det er også først rigtig attraktivt, når man når de størrelser, hvor tapers begynder at springe med 2 mm. mellem størrelserne i stedet for 1 mm.

Tapen er 12 mm. bred.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-PTFE
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale PTFE / Bioplast
Farve Hvid
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Så fucking godt
Karakter
Istedet for at bøvle med tapers og risikere blow outs og flækkede ører så benyt dette tape.
Det er virkelig super nemt og smertefrit og man glider stille og roligt fra størrelse til størrelse helt uden problemer.
Kan klart anbefales.
Bedømt af MrsP
Tilfreds!
Karakter
Jeg er meget tilfreds med teflon tapen!! Jeg har nikkelallergi men mærker intet til det nu :D Bedømt af M
Super!
Karakter
Wow det her var jo ganske enkelt fantastisk! Det var lidt svært at håndtere i starten men øvelse gør mester! Bedømt af :)
Elastisk og fantastisk!
Karakter
Tykkelsen er 0,075mm hvilket betyder at man helt selv kan vælge hvor langsomt det skal gå. Tapen er super behagelig og faktisk for mit vedkommende behageligere at stretche med en akryl.

Taperen har intet klæbemiddel på, så når man tager den af, er smykket / taperen / hvad end du bruger, helt som det plejer! Det er slet ikke sticky.

Et godt råd er at købe lube / smørende middel for at få det nemmere igennem øret. Man behøver ikke, men det giver en bedre glidende fornemmelse.

Super fedt produkt!
Bedømt af Tobias Lafontaine
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Teflon Tape - Til stretching
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.