Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Teflon Tape - Til stretching

59,00 kr
På lager

Har du altid godt kunne tænke dig en mere behagelig måde at stretche på end med almindelige tapers? Så bør du prøve stretching med PTFE, også kendt som Teflon, tape.

I modsætning til en almindelig taper, hvor man typisk skal springe 1-2 mm. af gangen, så kan du med vores bløde teflon-tape, stretche i dit helt eget tempo. Ja faktisk helt ned til 0,075 mm. ad gangen.

Metoden: Det er langt fra svært at komme i gang med at stretche med teflon tape. Du skal blot bruge en plug eller tunnel, vi anbefaler en single flare tunnel med o-ring og fordybning. Pil o-ringen af og kør et par lag teflon tape på din tunnel. Isæt så smykket i øret igen og du vil nu langsomt stretche dit øre op - På en let og behagelig måde. Når du så er klar på yderlig stretching, så pilles det gamle lag af, din tunnel reses og nyt tape køres på.

Og bare rolig - Du får 10 meter, så der er rigeligt!

Ud over at du kan stretche langsomt, eller hurtigt (alt efter temperament), så har PTFE tapen også en fantastisk blød overflade, så der er typisk ingen behov for glidemidler.

Bemærk at Teflon Tape stretching er mere avanceret end almindelig stretching, da det tager tid og en rolig hånd. Men det er også først rigtig attraktivt, når man når de størrelser, hvor tapers begynder at springe med 2 mm. mellem størrelserne i stedet for 1 mm.

Tapen er 12 mm. bred.

Detaljer
NavnTeflon Tape - Til stretching
SKUCare-PTFE
TypeEfterbehandlingsprodukt
PlaceringStretching
MaterialePTFE / Bioplast
FarveHvid
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teflon Tape - Til stretching
Din bedømmelse
Teflon Tape - Til stretching