Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål med o-ring

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt enkel tunnel af kirurgisk stål med o-ring til dig som gerne vil holde dig til det simple look. Denne tunnel er ekstra tynd og fin i sin udformning så den er let og behagelig at gå med, selv oppe i de store størrelser. Den er også super nem at få sat ind i øret da bagsiden er helt flad og lige til at køre gennem øret. Der medfølger så en o-ring der sættes fast på bagenden af smykket, som sørger for at din tunnel bliver siddende hvor den skal.

Du kan vælge denne tunnel i tre forskellige farver. Hvis det er det helt klassiske look du er ude efter, vil den almindelige blanke model nok være det mest oplagte valg. Men hvis der gerne må være en smule mere blikfang og spræl i dit smykke, så er den sorte samt den guldbelagte model også rigtig flotte.

Denne skønne tunnel fås desuden i et hav af størrelser som går lige fra 1,6 mm i diameter og op til 51 mm.

Smykket er flot og prisen er bekvem så skynd dig at find din ønskede størrelse samt farve og få bestilt din nye tunnel allerede i dag. Så sørger vi for at du får din pakke leveret lige til postkassen med vores sædvanlige dag-til-dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-15
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (12)
Mega fedt!!!
Karakter
Har mine i 8 mm i blank/sølv lige pt og er super glad for dem, de er så flotte!! Bedømt af Nanna
Elsker dem!
Karakter
De er virkelig fantastiske! Bedømt af Maria
Super køb
Karakter
Nemme at sætte i, bruger dem imens jeg stretcher op i størrelser og har dem pt fra helt lille og op til 12 mm.
De er fine at sove med og de holder farven ok til prisen.
Kan varmt anbefales til andre.

Bedømt af Piotrowsky
Must have!
Karakter
Jeg kastede mig ud i det og købte bare en hel stak af disse i sort.
Det var virkelig en life safer for mig!
En kvinde havde fået givet mig en flænge i øret og jeg døjede efterfølgende med betændelse.
De her har været fantastiske inklusiv servietter og A&D vitamin salven! Efterfølgende ingen problemer, de er dejligt lette og falder ikke ud af øret!
Bedømt af Jasmin
Super!!
Karakter
Dejlig hurtigt levering! Helt vildt flotte tunnels!
Nemme at sætte i!
Bedømt af Noah
Kirurgisk tilfredshed
Karakter
De er ekstremt lette og sætte i! Ventetiden værd :) Bedømt af Neergaard
Super fed og rigtig hurtig levering.
Karakter
Tunnel der er tynd i kanten og let at have i.. Den sorte model er perfekt i længden så den ikk stikker ud bag øret :). Rigtig hurtig levering, man modtager dem altid dagen efter bestilling (hvis det vel og mærke er inden for deres åbningstid) Super god hjemmeside at handle hos :) Bedømt af Nickie
Perfekt
Karakter
Rigtig fed tunnel der er utrolig nem at sætte i og på samme tid ser rigtig godt ud.
Anbefaler dem helt klart til andre.
De kom med posten allerede dagen efter at jeg bestilte dem, kunne ikke være bedre!
Bedømt af Jewls
6 stjerner.
Karakter
et er mit ynglings par! selv om jeg ikke ville have tunneler. De er SÅ lækre. de er rare at sove med, ser flotte ud, man kan fylde hullet med et stykke pind, kork, en 10mm plug, en flot perle eller andet. Variationer. Jeg har dem i str 12,7mm og bruger stort set ikke andre plugs eller tunneler. Bedømt af Julia
Super fine!
Karakter
De er super dejlige til hverdagsbrug, og så er de også fede! Hvis man har gået længe med nogle tunge plugs, eller nogle der strammer, så er de rare at tage i. Man kan ikke mærke at man har dem i :-) Bedømt af Teresa
AWESOME!!!
Karakter
Jeg er simpelthen så glad for at have fundet denne side, jeres smykker er fantastiske og fantastisk billige :D

Har udelukkende handlet hos jer og det bliver jeg ved med :)
Bedømt af Sille Kramer
Fantatisk
Karakter
Virkelig gode tunnels, jeg bruger dem hvergang jeg strecther en størrelse op..
De er virkelig lette, og nemme at sætte i.
Bedømt af bering
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med o-ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images