Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

C-formet taper med dobbelt o-ring

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 29,40 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne C-formet taper er med dobbelt o-ring og fremstillet i kirurgisk stål.
Piercingsmykket kan anvendes af dig der gerne vil stretche din ørepiercing, men også af dig der hellere vil stretche fx. en brystpiercing. Det er kun din egen fantasi der sætter grænser, da det er lettere at stretche flere former for piercing med en c-form.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke anbefales at bruge kirurgisk stål, før din piercing er helet færdig.

Måske er du en af dem der allerede kender til at dit øre godt kan blive lidt ømt og/eller tørt, og derfor vil vi gerne anbefale dig at bruge Jelly og/eller Holey butt´r. Jellyén er til når du isætter dit smykke, så det glider nemmere på plads, hvor imod Holey butt´r er et aftercare produkt, der sikre dig at dit øre ikke bliver tørt.
Derved undgår du med større sikkerhed også eventuelle infektioner, der kan opstå ved en lille sprække.

Den indvendige diameter på selve c-formen har følgende vejleden mål:

  • 1,6 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 2,0 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 2,5 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 3 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 4 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 5 mm. stretch = 16 mm. diameter
  • 6 mm. stretch = 16 mm. diameter
  • 8 mm. stretch = 20 mm. diameter
  • 10 mm. stretch = 19 mm. diameter
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (11)
Perfekt udvider.
Karakter
Jeg er klart glad for de her tunge stretch til at udvide mine ører med da de vejer godt til og samtidig gør vægten st det ikke gør lige så ondt og stretche ! Det er klart den fedeste materiale til at udvide med. Bedømt af Bjørnen
rigtig gode
Karakter
har købt 2 2,5 og 3mm glider nemt i og genere ikke når jeg sover. dog generede de små gummi elastikker lidt så prøvede uden og det fungere ret fint er kun faldet ud en gang på 4 mdr. :) Bedømt af jesper
C-formet med o-ringe
Karakter
Meget tilfreds. Har både disse og dem i akryl :)
Det bliver nok efterhånden til flere par.
Bedømt af LillyMy
Nem at stretche med
Karakter
Denne her er virkelig god til folk som ikke ved hvad de tåler ud over kirurgisk stål. Taperen er C-formet og det gør at den ikke så nemt falder ud, så den er nem at stretche med. Så hvis du har problemer med at taperen falder ud og ikke kan lide at bruge spiraler, så er denne helt perfekt til dig. Den er sådan lidt midt imellem og passer til alle. Bedømt af Camila
Virkelig gode -men brug o-ringe fra mindre str
Karakter
Virkelig nem at have med at gøre, nem at rengøre og få i. Helt sikkert anbefalelsesværdig, men o-ringene, der følger med sidder ikke fast overhovedet, så jeg har brugt nogle fra 2,5 mm og de sidder fint fast. Bedømt af Stine
Super lækker taper
Karakter
Jeg har brugt denne taper til min septum, og er i 3 mm nu. Har brugt dem fra 2mm og er hoppet op til 3 mm. det er en super lækker taper som er nem at rengøre og den er, underligt nok, blød at have i.
Anbefalinger herfra i hvert fald!
Bedømt af Lasse Hansen
virker bare
Karakter
Jeg har brugt dem fra 3 og op til hvor jeg er nu med 5mm
jeg har dog brugt o ringer fra en størrelse mindre,
da jeg rode meget rundt om natten og taber o ringe,

men med en størrelse mindre, så bliver de på.

eneste minus er at der større størrelser virke voldsomme,
men det gør det jo når de bliver større
Bedømt af Dennis
0 negativt at komme med - 5 *
Karakter

Har nu brugt disse i både 1,6, 2 og 3mm uden problem. Har kørt dem igennem i et hug uden problem og derefter gået med dem. De var lette at rengøre når man var i bad og at o-ringene ikke holder har jeg virkelig ikke oplevet. Men de skal selvfølgelig af når man er i bad og de holder ikke hvis man ikke kører taperen helt igennem af en gang. Mine varmeste anbefaleringer til denne taper.
Bedømt af Heidi Markussen
Perfekt til septum
Karakter
Jeg synes de har et kanon fedt design - Giver lige præcis det look jeg var på jagt efter.
Det med at o-ringene falder af kan jeg ikke genkende, men det er nok også meget forskelligt alt efter hvor man bruger dem og hvordan man går rundt med dem. Når man først har stretchet til den fulde størrelse, så synes jeg ikke at de falder af og holder fint fast i næsen.
Bedømt af Mikkel Petersen
Gode med få fejl
Karakter
Overordnet er jeg meget glad for dem, jeg synes personligt at de er lidt pænere at se på end andre tapers. De sidder godt, man mærker slet ikke at de er der. Det eneste problem jeg har haft er, at de små gummi-ringe falder af (Som Signe også sagde) Og så at den ene jeg har ikke er helt lige i den ene ende, men udover det elsker jeg dem :) Bedømt af Christine Christensen
50/50
Karakter
Jeg har kun brugt disse tapers til at stretche med. 1mm - 8mm! Benytter dem da kirurgisk stål er bedst PLUS vægten er lige fordelt på den :) Altså - man får ikke skæve stretchhuller... stretch skulle generelt blive bedre når vægten er fordelt. Minus er dog at de små sorte runde ringe ALDRIG bliver på. De glider simpelthen af :( Efter en eller to dages kamp med dem, bliver jeg altid nødt til selv at lave nogle små elastikker til dem af normale husholdningselastikker - hvilket ikke er særlig kønt. Noget helt andet er at selve taperen ikke er specielt køn. Den er faktisk utrolig grim :P Så i sidste ende kommer det an på hvordan man prioriterer... Hvis man kan leve med at de ikke er specielt kønne og de hjemmelavede elastikker, for at få kirurgisk stål og jævn fordelt vægt - så skal man vælge dem her! Bedømt af Signe Skov
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: C-formet taper med dobbelt o-ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images