Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering

Stretching

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Biokompatibilitet
Vandbestandighed
Holdbarhed

Varer 1-48 af 158

Sorter efter
 1. Endeløs ring med hængsel
  69,00 kr
 2. Ultra tynd silikonetunnel
  29,00 kr
 3. Tunnel af kirurgisk stål i flere farver
  39,00 kr
 4. Tunnel af kirurgisk stål med o-ring
  39,00 kr
 5. Taper til stretching i valgfri farve
  19,00 kr
 6. Tunnel med sten
  59,00 kr
 7. Stor kuglering
  39,00 kr
 8. C-formet taper med dobbelt o-ring
  49,00 kr
 9. Guldbelagt tunnel med klare sten
  59,00 kr
 10. Starter plug i forskellige størrelser
  59,00 kr
 11. Plug af akryl i flere farver
  29,00 kr
 12. Silikonetunnel i flere farver
  29,00 kr
 13. Stor hestesko
  29,00 kr
 14. Tunnel i flere farver med stenbesat front
  49,00 kr
 15. Stor hestesko med indvendigt gevind
  49,00 kr
 16. Tunnel af kirurgisk stål med skruegevind
  59,00 kr
 17. Simpel tunnel af akryl
  39,00 kr
 18. Matsort tunnel
  89,00 kr
 19. Silikoneplug i valgfri farve
  40,00 kr
 20. Tunnel med spindelvæv
  89,00 kr
 21. Tapersæt af akryl
  129,00 kr
 22. Stor kuglering med let pop-out kugle
  89,00 kr
 23. Saddle spreader med filigran og sten
  129,00 kr
 24. Tunnel med dråbeformet perlemor
  129,00 kr
 25. Tunnel med filigranmåne og dråbeformede sten
  129,00 kr
 26. Dråbeformet plug af træ
  99,00 kr
 27. Plug af jadesten
  69,00 kr
 28. Tofarvet tunnel med skruegevind
  99,00 kr
 29. Plug af rosakvarts med o-ring
  89,00 kr
 30. Titaniumsbelagt taper
  59,00 kr
 31. Plug med stor og små sten
  89,00 kr
 32. Spiralformet taper i valgfri farve
  29,00 kr
 33. Sort plug af træ
  69,00 kr
 34. Stor endeløs piercingring
  79,00 kr
 35. Stor hestesko med spikes i flere farver
  59,00 kr
 36. Tapersæt i etui
  399,00 kr
 37. Ring med wirelås
  29,00 kr
 38. Plug af træ med knust turkis sten
  119,00 kr
 39. Tunnel med skruegevind
  59,00 kr
 40. Tunnel med stenkant og skruegevind
  69,00 kr
 41. C-formet taper af akryl
  39,00 kr
 42. Stor hestesko med spikes i kirurgisk stål
  29,00 kr
 43. Stor kuglering af titanium med skruegevind
  99,00 kr
 44. C-formet taper i akryl med abalone og o-ringe
  169,00 kr
 45. Plug af jackfruit træ Plug af jackfruit træ -60%
  Plug af jackfruit træ
  99,60 kr Fra 249,00 kr -60%
 46. Plug af krokodille træ Plug af krokodille træ -60%
  Plug af krokodille træ
  99,60 kr Fra 249,00 kr -60%
Side
pr. side

Stretching

En stretching-piercing er et tegn på individualitet og en stærk tilstedeværelse i enhver anledning. Denne piercingtype genkendes omgående på tværs af rummet, da den udstråler dit selvudtryk til hver eneste del af dine omgivelser. Vi vil gerne være din yndlingsonline-butik til stretching-smykker, så vores samling byder på en vifte af stile og materialer, inkl. træ og horn, i de mest udbredte størrelser. Tjek vores plugs, tunnels, tapers og hangers. Vores hurtige levering bringer dine favoritter til dig på ingen tid, så du kan gøre et uforglemmeligt indtryk på alle.

En øre-stretching betyder som regel, at en ørepiercings lille hul er blevet strukket ved gradvist at placere større smykker i det. Grænsen for, hvor stor din stretching kan blive, afhænger af størrelsen på din øreflip, den nøjagtige placering af piercingen, såvel som hvor hurtigt du gennemgår strækkeprocessen. Hvis du går for hastigt til værks, kan huden flække, og arret kan begrænse, hvor meget du kan blive ved med at strække.

Det er muligt at pierce et hul på op til 6 mm med det samme, hvilket man ville betragte som en stretching-piercing. Men for at få et større hul, skal du bygge op til den ønskede størrelse lidt ad gangen ved at bære større og større smykker. Processen at skabe din stretching er et sandt vidnesbyrd om kroppens evne til at forandre sig og, på et følelsesmæssigt plan, menneskets evne til at tilpasse sig. Din stretching viser, at du ikke er bange for at udvikle dig. What doesn’t kill you makes you stronger.

Stretches ØreringeStretches Øreringe

En stretching-piercing er et endnu stærkere fashion statement end de fleste andre piercingtyper, da den signalerer en fuld dedikation til dit personlige udtryk. Den sætter dig i nærkontakt med dig selv, din personlighed og din krop. Når det er sagt, kan du også vælge at krympe din strukne piercing igen, så længe den ikke er blevet alt for stor, afhængigt af din huds fleksibilitet. Det er et meget individuelt spørgsmål, men hvis du bare gerne vil prøve looket af, anbefaler vi, at du ikke strækker din piercing til mere end 4 mm.

Den mest elskede type stretching-smykke er en plug, som er en tyk skive, der fylder stretchingens hul ud. Plugs er normalt cirkculære og udnytter deres naturlige fornemmelse af soliditet og vægt (selvom smykket faktisk er ganske let). Det gør en plug særligt velegnet til at vise din stålfaste personlighed som én, der står op for dig selv og andre. Du kan begynde med en fake plug for at se, om det er det rigtige for dig, før du går i gang med egentligt at strække dit øre.

Øreringe StretchØreringe Stretch

En anden fantastisk smykketype er en tunnel, som er ligesom en plug, bortset fra at den kun er en hul ramme. De fås i forskellige former, og et populært valg er en dråbeform. Både plugs og tunnels understreger størrelsen på din ørepiercing, også selvom en tunnel kun er et omrids, der lader folk se lige igennem piercinghullet. Ligesom plugs er tunneldesigns ofte enkle og todimensionelle, men nogle er prydet med smukke vedhæng, der opnår et interessant miks af stretching-looket og en mere almindelig ørering.

Mere tredimensionelt er tapers en type smykke, der går igennem stretching-hullet og stikker ud på hver side ligesom andre øresmykke, men meget større. Takket være kileformen er disse rigtig gode til at øge piercingstørrelsen gradvist ved at bære den på en tykkere og tykkere del. Men sørg for kun at gøre små fremskridt, ellers risikerer du at rive huden op, især mens hullet stadig er småt. Hvis du allerede har opnået en større størrelse, er vægten af et tungt smykke nok til naturligt at strække den yderligere.

Stretch PiercingStretch Piercing

Tapers ser også fantastiske ud, når de tages i alene for designets skyld. Tre sikre valg, når det kommer til taperstil, er helt klart den lige eller klassiske taper, den spiralformede taper og den C-formede taper. Da de er større end de fleste øresmykker, fanger alle disse muligheder øjet, men med hver deres unikke vibe. Vælg den form og farve, der matcher din smag, og selvfølgelig den størrelse, der passer i din egen stretching.

Til sidst er de såkaldte hangers og weights en blandet kategori af stretching-smykkedesigns, der varierer ovenstående typer på mange kreative måder. Tag f.eks. et kig på denne fortryllende hanger med et nøglehul. Som navnet antyder, er disse designs ikke lukkede, hvilket betyder, at de ser ud til at ‘hænge’ fra det strukne piercinghul, selvom de i virkeligheden sidder godt fast.

Stretch Piercing SmykkerStretch Piercing Smykker

Til forskel fra hangers, som udelukkende er til for fashion, er weights tunge smykker, der tjener til at strække din piercing nedad for at skabe et anderledes stretching-look. Det kan være en ekstrastor hestesko. Hvad enten du bærer hængende smykker, eller din piercing selv har en aflang form, tilføjer disse fremgangsmåder en følelse af vægt og styrke, når øjet føres ned langs et lodret layout. Hvis du virkelig vil fange opmærksomheden, er det her den perfekte stil til dig.

Diversiteten af smykker til øre-stretchings er stor nok til at favne mange forskellige stile og personligheder. Kast et blik på vores udvalg, og du vil hurtigt finde noget, der taler til dig, måske endda på måder, der overrasker dig. Leg med dit udtryk, prøv noget nyt, og vær dit sande jeg.

Stretch ØreringeStretch Øreringe

Hvordan strækker jeg min piercing?

En stretching laves ved at forstørre en øreflippiercing, der allerede er blevet lavet, ved ganske enkelt at bære smykker af voksende størrelse og hele tiden lade dit øre tilpasse sig, før du skalerer op til den næste størrelse. Det gør du, indtil du har opnået den størrelse, du gerne vil have.

Tapers er nyttige til formålet, da deres form i praksis giver dem mange forskellige størrelser på en gang, så afhængigt af hvordan du har dem på, fylder de mere eller mindre i dit piercinghul. På den måde behøver du ikke købe nye smykker hver eneste gang, du vil skalere op. Et engangskøb af et tapersæt er endnu bedre, så du allerede har alt, hvad du skal bruge til at arbejde dig op til dit drømmelook.

Hvor længe gør en strukket piercing ondt?

Eftersom stretching-piercinger er en videreudvikling af en almindelig øreflippiercing, nyder de godt af øreflippens blødhed, der gør kropsmodifikationen til en relativt ukompliceret proces. Hvis den udføres korrekt, er der ingen smerte eller heling forbundet med at strække din piercing.

Når det er sagt, vil området føles stramt og måske lidt ømt i løbet af hele strækkeprocessen. Men hvis det gør decideret ondt, har du muligvis været for utålmodig og øget smykkestørrelsen, før din krop havde vænnet sig til den forrige. Det er meget vigtigt, at du ikke har travlt, men lytter til din krop.

Hvilke smykker kan jeg have på i min stretching?

Træ og ben lader din hud ånde, hvilket er særligt godt for stretchings, da overfladen, der dækkes af smykket, er større end for andre piercingtyper. Desuden er letvægtige metaller som kirurgisk stål eller titanium bedre egnede end tungere metaller som guld.

Til nye piercinger anbefaler vi dog ikke materialer som træ eller ben, fordi de absorberer væsker fra det helende sår. Titanium er altid et godt valg til nye piercinger, da det er blidt ved følsom hud.