SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel med sten

På lager

Lækker klassisk tunnel som er fremstillet af kirurgisk stål og som her fås i et væld af forskellige størrelser samt farvesammensætninger. Fælles for alle modellerne er at de er tæt besat af små facétskårede sten hele vejen rundt i kanten, hvor de sidder i en perfekt cirkel og funkler smukt når lyset rammer dem. Der er virkelig lidt for enhver smag samt næsten alle størrelser stretch her.

Smykket er rigtig praktisk designet således at der er skjult skruegevind i den ene ende, så tunnelen er super nem at få i samt ud af øret igen. På den måde slipper du for at skulle mose og mase dit smykke ind i øret og derved risikere at på rifter eller sår i processen. Du skruer blot bagenden af hvorpå du nemt og ubesværet kan glide din tunnel ind i øret fra forsiden og skrue bagsiden på igen. Samtidig er denne tunnel også udstyret med en forhøjet kant i begge ender, som sørger for at den bliver siddende hvor den skal.

Denne flotte tunnel er 10 mm. dyb fra kant til kant mens det stykke som sidder inde i selve øreflippen er ca. 6 mm. bredt.

Vi anbefaler ikke at du bader med dette smykke da de mange små sten er limet fast og derfor risikerer at falde ud. Varme væske kan opløse lim med tiden. Et lille tip til vedligeholdelse af dit smykke kan dog være et smøre lidt klar neglelak på stenene før du tager smykket i brug.

Så tag et kig på de mange flotte modeller og stenfarver og vælg din favorittunnel allerede i dag.

Detaljer
NavnTunnel med sten
SKUTunnel-22
LukketypeEksternt gevind
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel med sten
Din bedømmelse
Tunnel med sten