Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker klassisk tunnel som er fremstillet af kirurgisk stål og som her fås i et væld af forskellige størrelser samt farvesammensætninger. Fælles for alle modellerne er at de er tæt besat af små facétskårede sten hele vejen rundt i kanten, hvor de sidder i en perfekt cirkel og funkler smukt når lyset rammer dem. Der er virkelig lidt for enhver smag samt næsten alle størrelser stretch her.

Smykket er rigtig praktisk designet således at der er skjult skruegevind i den ene ende, så tunnelen er super nem at få i samt ud af øret igen. På den måde slipper du for at skulle mose og mase dit smykke ind i øret og derved risikere at på rifter eller sår i processen. Du skruer blot bagenden af hvorpå du nemt og ubesværet kan glide din tunnel ind i øret fra forsiden og skrue bagsiden på igen. Samtidig er denne tunnel også udstyret med en forhøjet kant i begge ender, som sørger for at den bliver siddende hvor den skal.

Denne flotte tunnel er 10 mm. dyb fra kant til kant mens det stykke som sidder inde i selve øreflippen er ca. 6 mm. bredt.

Vi anbefaler ikke at du bader med dette smykke da de mange små sten er limet fast og derfor risikerer at falde ud. Varme væske kan opløse lim med tiden. Et lille tip til vedligeholdelse af dit smykke kan dog være et smøre lidt klar neglelak på stenene før du tager smykket i brug.

Så tag et kig på de mange flotte modeller og stenfarver og vælg din favorittunnel allerede i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (20)
SUPER!
Karakter
Hurtig levering, og godt kvalitet. Er meget tilfreds :-) Bedømt af Kira
Meget tilfreds!
Karakter
Superfine og ikke mindst begahelige! Bedømt af Kaja benedicte
Tunnels
Karakter
De er de første guldfarvede tunnels jeg har fundet, hvor " hullet" ikke ser mindre ud ! :) Bedømt af Maria
Utrolig flotte
Karakter
Har den i blå med hvide sten i 8mm de er helt vildt flotte super nemme at få i.. Ville dog ønske den blå farve ikk var så mørk.. De komme nemt til at se sorte ud på lidt afstand men de er virkelig flotte på en feminin måde :) Bedømt af Christina
Fed, men...
Karakter
Fed tunnel, men det er svær at skrue "låsen" på, så den sidder lige.
Jeg er ellers helt tilfreds
Bedømt af Christina
10 mm tunnel med sten
Karakter
Dejlig tunnel. Nem at putte i , skrue genvindet på bagsiden gør det nemt at åbne og lukke. Smykket er ikke tungt at have i og Bling effekter gør at hullet set større ud . Jeg er tosset med mine tunnels i 10 mm :) Bedømt af Jannie
Super fede
Karakter
Har disse plugs, og er virkelig tilfreds med dem, synes de lever op til billedet på hjemmesiden, jeg oplevede ikke at jeg blev skuffet da jeg så dem i virkeligheden.
De er super flotte, og fungerer helt optimalt. :-)
Bedømt af Teresa Qvist
Fantastisk smykke
Karakter
Tak for en rigtig dejlig oplevelse.. Kundeservice i top og virkelig god kvalitet! Smykket kan varmt anbefales Bedømt af Natasja
Super flot :)
Karakter
Jeg kan rigtig godt lide denne her, netop fordi den bare passer til alle! Den er utrolig flot, men også rigtig cool. Hvis man har stretch, så synes jeg næsten ikke man kan undvære denne her. Selv mennesker, som ikke lige altid er så begejstret for stretch, kommer op til en og siger, at den godt nok er lidt pæn. Jeg kan super godt lide den, og så er det ordenlig kvalitet. Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Nice med skruegevind
Karakter
Lækker bling bling tunnel. Har kun i 4 mm men planen er da at jeg skal højere op. De er meget lette at få i ørene pga. skruegevindet på bagsiden, så jeg kunne få dem i lige efter jeg havde stretchet.
Jeg fik mine let i ved at jeg brugte et enkelt lag tape til at sætte min tunnel fast på min taper og så kørte jeg det hele igennem af en gang. Med et langt varmt bad til at varme øret op og lille smule madolie på taperen gik det perfekt, da jeg ikke skulle til at presse den i bagefter. Så det er et lille trick jeg kun kan anbefale videre fra shoppens kundeservice. Husk at vaske eventuelle lim og olierester væk fra din tunnel inden du skruer gevindet på igen.
Mange synes sikkert at denne tunnel er meget feminin, men fuck it - Jeg har min stil og alle der mener noget andet skal bare have lov til det. Jeg kan klart anbefale disse tunnels.
Bedømt af Chris Henriksen
Smukt!
Karakter
Dette smukke er simpelthen smukt! Har kun 5 mm, men skal måske op på de 7-8 mm. Smykket er i god kvalitet, ser super ud og nemt at få i.

Kan helt bestemt anbefales! :)
Bedømt af Sarah Maria Bagge
Flot
Karakter
Den er så flot!
Selv folk som ikke bryder sig om stretch syntes om den
Bedømt af Xx
ALT FOR STILFULD TUNNEL
Karakter
Dette er nok den flotteste tunnel - man kan købe sig.
stadig lidt bling bling og stadig stretch.

jeg synes den passer til folk der har stil og gerne vil skille sig ud. !
Bedømt af Sofie Burgdorf
Alt for nice
Karakter
Super flotte Bedømt af David
Smukke.
Karakter
Har købt disse i 8mm og de er så smukke.
Meget elegant - og stadig lidt bling bling ;)
Bedømt af SarahMaria Bagge
Elsker!
Karakter
Billedet lader ikke disse komme til deres fulde ret. De er så smukke! Nemme at sætte i, de bliver siddende i og er enormt behagelige. Kun ros til overs for disse! Bedømt af Sofie
Fantastisk kvalitet!
Karakter
Elsker dette smykke, det er så lækkert at gå med. Har haft det siddende i øret i godt og vel 6 måneder, og alle sten sidder i endnu. Super kvalitet for pengene! Bedømt af Sallie
Så dejlige!
Karakter
De her tunnels er så dejlige og smukke! Selv min mor som var meget imod at jeg begyndte at stretche synes de mega seje. Udover det er de nemme at putte ind og er dejlige at sove med. :3 Bedømt af Stine
Super feminine
Karakter
Jeg købte disse i 14 mm i fredags og modtog dem lørdag formiddag. De er enormt søde og stilfulde. Selv min mor som ikke er begejstret for bodymod har udtalt at de et "enormt smukke" til mig. Dette produkt og servicen på bodymod.dk kan varmt anbefales! Igen, tusind tak for en god handel :) Bedømt af Måve
Super flot!
Karakter
Super flot! Den er så behagelig at have i. Diamanterne gør den feminin mens det at den er lavet i kirurgisk stål giver den alligevel et lidt råt udseende. Kan helt klart anbefales! Bedømt af Laura W
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images