Tunnel i flere farver med stenbesat front

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du går og leder efter en ny tunnel, så har vi måske det rette produkt til dig. Denne tunnel, på trods af sit meget simple udseende, vil klæde ethvert stretch - så mon ikke den også er noget for dig?

Smykket er lavet af kirurgisk stål og de forskellige varianter er blevet belagt, for at give dem andre farver. Du kan derfor eksempelvis vælge denne tunnel i en sort eller en guld udgave. Tunnelen er også udstyret med et skruegevind, som gør isætning så let som en leg - skru blot bagenden af, sæt smykket i øret og skru bagenden på igen.

Der er dog én ting, som går igen ved alle udgaverne - nemlig stenene der sidder på fronten. Hele vejen rundt på kanten forrest på smykket sidder der en masse små klare sten og glimter. Stenene på smykket er limet fast, derfor gør vi lige opmærksom på, at det er en meget dårlig idé, at have smykket på i bad. Det varme vand kan nemlig løsne limen og få stenene til at falde ud. 

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-156
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel i flere farver med stenbesat front
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.