Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål med tribaldesign

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Må dit stretch gerne udstråle mod, selvsikkerhed og unik elegance? Så er denne meget flotte tunnel, helt sikkert lige noget for dig. Smykket her er nemlig helt i særklasse, med sit smukke, og meget detaljerede, tribaldesign. Det består kort sagt af en fantastisk flot mønstret kant, lavet af messing, som går hele vejen rundt om smykket. Når denne tunnel sidder i dit øre, vil tribalmønsteret lægge sig som en tydelig og sofistikeret indramning af dit stretch.

Smykkets bagside er udstyret med skruegevind, så det er nemt og enkelt, at få det i og ud. Du starter blot med at skrue bagsiden af, hvorefter du nemt fører smykket ind gennem dit stretch fra forsiden, for så til sidst at skrue bagsiden på igen. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Du kan frit vælge mellem den klassiske blanke model, eller den lidt mere elegante og guldfarvede variant. Begge modeller er super flotte, men er alligevel meget forskellige i deres udtryk.

Denne flotte og rappe tunnel, fås i et stort udvalg af forskellige størrelser, så det er muligt at finde en som passer, til de fleste stretch. I modsætning til mange andre modeller, så fås denne tunnel, helt ned til blot 3 mm. i diameter, samt op til 16 mm, i den modsatte ende af skalaen. Så der er både tænkt på de små stretch, de halvstore stretch og så alle dem midt i mellem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-144
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med tribaldesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.