Udsalg på hele sitet

Indlæser...

Tunnel af kirurgisk stål med tribaldesign30%

62,30 kr Fra 89,00 kr 30%
På lager

Må dit stretch gerne udstråle mod, selvsikkerhed og unik elegance? Så er denne meget flotte tunnel, helt sikkert lige noget for dig. Smykket her er nemlig helt i særklasse, med sit smukke, og meget detaljerede, tribaldesign. Det består kort sagt af en fantastisk flot mønstret kant, lavet af messing, som går hele vejen rundt om smykket. Når denne tunnel sidder i dit øre, vil tribalmønsteret lægge sig som en tydelig og sofistikeret indramning af dit stretch.

Smykkets bagside er udstyret med skruegevind, så det er nemt og enkelt, at få det i og ud. Du starter blot med at skrue bagsiden af, hvorefter du nemt fører smykket ind gennem dit stretch fra forsiden, for så til sidst at skrue bagsiden på igen. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Du kan frit vælge mellem den klassiske blanke model, eller den lidt mere elegante og guldfarvede variant. Begge modeller er super flotte, men er alligevel meget forskellige i deres udtryk.

Denne flotte og rappe tunnel, fås i et stort udvalg af forskellige størrelser, så det er muligt at finde en som passer, til de fleste stretch. I modsætning til mange andre modeller, så fås denne tunnel, helt ned til blot 3 mm. i diameter, samt op til 16 mm, i den modsatte ende af skalaen. Så der er både tænkt på de små stretch, de halvstore stretch og så alle dem midt i mellem.

Detaljer
SKUTunnel-144
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af kirurgisk stål med tribaldesign
Din bedømmelse
Tunnel af kirurgisk stål med tribaldesign