Tunnel med filigranmåne og dråbeformede sten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Langt de fleste tunnels består udelukkende af selve ringen der sidder i hullet - Er man heldig er der lidt dekorative elementer på den også. Her på denne model har vi taget et langt skridt og tilføjet et længere vedhæng på smykket. Det er ikke længere ringen der er i fokus, men vedhænget under den.
Selve ringen der skal sidde i hullet kan vælges i flere forskellige størrelser. Men det er også den eneste forskel der er på de forskellige modeller. Månen og de dråbeformede sten vil være samme størrelse uanset hvilken diameter du vælger. Månen er udsmykket med filigran - Små finurlige og snørklede grene der danner et sirligt mønster. Inde i månens indvendige bue sidder den første dråbeformede sten. Under månen sidder den sidste. Som du kan se på billedet er den nederst sten større end den anden.

Så hvis du både har stretchet dit øre og samtidig godt kan lide smykke der kan ses, så er denne tunnel helt sikkert noget for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-129
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Vedhængslængde 37 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med filigranmåne og dråbeformede sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.