Taper til stretching i valgfri farve

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du vil i gang med stretching, så er almindelige tapers som disse et sikkert valg.

Modellen du her kan vælge, er den mest klassiske form for taper til stretching. Taperen stikkes igennem ens nuværende hul og når den presses igennem, udvider den hullet. Funktionen er altså død simpel, men vil man stretche sit øre sikkert, bør man vide hvad man begiver sig ud i. Er du ny til stretching, så anbefaler vi dig at få tilsendt BodyMod.dk Shops gratis stretchingguide før du går i gang. Du kan også læse mere om stretching her.

En lige taper kan også bruges som smykke. Der er ingen der siger at man absolut skal isætte en plug eller tunnel, når man har nået det mål man ønsker. Man kan også beholde sin taper i øret og bruge det som smykke. Vælger man at bruge sin taper som smykke, skal man fiksere taperen med de to medfølgende o-ringe. Det sikrer at den ikke falder ud eller flytter sig. Husk dog på at en taper typisk er ubehagelig at sove med, da den let kan stikke en i nakken/halsen.

Modellen du nu læser om er lavet af akryl. Bemærk, at der er på billedet er vist henholdsvis massive og gennemsigtige modeller. Den eneste forskel på de to modeller er at du ved den gennemsigtige kan "kigge" igennem den og det kan du ikke ved den massive. Du vælger selv din farve og målet på din ønskede diameter. Diameteren du vælger, er den diameter du ønsker at slutte på. Dvs. at hvis du f.eks. vælger 8 mm. vil taperen være 8 mm. tyk i den tykkeste ende.

Så hvis du vil i gang med stretching, så er det bare at vælge farve og dit ønskede mål.

Bemærk venligst at den massive farve lilla kan variere i nuancen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-6
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (27)
Super gode!
Karakter
Kan helt klart anbefales. Bedømt af Maria
Perfekt
Karakter
Fungerer som den skal og super nem at bruge.
Bedømt af Stinne
taper
Karakter
taperen var nødvendig for mig da jeg vil udvidde huldet. om det gik fint - taperen sad fast i min øre - det gjorde helvedes ondt... men men --- jeg skal prøve igen...
andre skal købe den fordi de har brug for det.
Bedømt af lololita
Hurtig levering
Karakter
Det er en helt almindelig taper. Den virker som, den skal og gik fint gennem hullet. Jeg bestilte på en torsdag og fik varen leveret i Norge om lørdagen. Helt i top med hurtig levering. Bedømt af Dag
Super God
Karakter
Det er en virkelig god Taper og den glider nemt igennem den er også god til nybegyndere det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer Bedømt af Julius
Billigt, nemt og flot!
Karakter
Produktet kom hurtigt som lovet, og er utrolig billige!
De er dejlig nemme, så der er intet der! :)
Helt sikkert IKKE spild af penge på dette website!
Bedømt af Cille
Taper 2.5mm
Karakter
Det er første gang jeg bestiller fra Bodymod.
Da jeg læste at pakken ville blive leveret dagen efter bestillingen, var jeg lidt skeptisk, da det ville være imponerende hvis de kunne leverer pakken så hurtigt. MEN ganske rigtig, kom ankom den hos mig dagen efter.
Selve produktet fungerer super fint og havde ingen skader.
Så god service får man i hvert fald!
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra Bodymod!
Bedømt af Strechingdude
fuld tilfreds
Karakter
Fuld tilfredshed og super lækkert det er så billigt! Bedømt af mig
Top!
Karakter
De virker som de skal, ingen problemer. :-) Bedømt af Sabine
Hurtig levering - godt produkt.
Karakter
Jeg er første-gangs-strecher og det var super simpelt at bruge taperen (1,6mm). Husk at bestille smøremiddel! Leveret dagen efter bestilling... Bedømt af Heidi
Utrolig god
Karakter
Denne tapper som så mange andre er virkelig god pga. den form den har så hvis dit hul er skudt bare lidt skvæt er den nem nok at ramme med i forhold til andre strecht øreringe.. :-) Bedømt af Lasse Tonsberg
Nemme og bruge
Karakter
Købt dem i 3,2 mm, og de hænger ikke fast i ens lange hår, hvilket er ret dejligt, da det godt kan gøre ondt i det helende øre hvis der er noget hår der sidder fast og man lige kommer til at hive i det.
Øret er virkelig nemt at holde rent og passe ordentligt.
Har ikke på noget tidspunkt haft problemer med dem.
Kan virkelig anbefales!! :)
Bedømt af Pernille
Super taper!
Karakter
Har købt i både 12 og 14mm, og de er virkelig flotte. Den ene af dem har et lilla skær. De vejer ikke ret meget, og er derfor behagelige at gå med :) Super flotte! Bedømt af Rikke
Perfekt
Karakter
Har indkøbt disse i 3 str.
De er nemme at bruge og genere ikke når man bruger den "langsomme" taper metode og lader dem sidde i.
De vejer nærmest ingenting og man mærker dem derfor ikke til dagligt.
Er heller ikke ubehagelige at sove med.

Kan varmt anbefales.
Bedømt af Heidi Nielsen
Gooooooooooooood
Karakter
Jeg bestilte denne og to andre tapers i lørdags og jeg modtog bestillingen i dag (mandag). Super god service og leveringstid. Denne taper, som jeg bruger lige nu, sidder godt og fungerer som den skal. Et godt køb, kan kun anbefale denne side til andre. Bedømt af Meyer
:-)
Karakter
Super Bedømt af Heidi
Fantastisk
Karakter
sød lille taper i god kvalitet og til en formidabel pris, har haft den i ca 2-3 uger nu, uden komplikationer :) Bedømt af Reaage blue
Super!
Karakter
Super kvalitet, super pris, rigtig nem at få i og behagelig :) Rigtig tilfreds. Bedømt af Nanna J
Det er noget af det bedste
Karakter
Det er noget af det bedste jeg har prøvet inden for stretch indtil videre! kan klart anbefales Bedømt af Schanna
Relativt god
Karakter
Købte egentlig kun denne taper (1,6 mm) til at gøre klar til min endelige 2 mm, men har alligevel været rigtig glad for den - super billig og rigtig flot.
Eneste minus er de små o-ringe der nemt kan blive væk i dét det er svært at sætte den bagerste på mens taperen er i øret og man kan derfor komme til at tabe den, og så er den altså for lille til bare lige at finde igen.

Super levering - bestilte en søndag eftermiddag og fik allereden pakken mandag formiddag.
Bedømt af Anne

1 til 20 af 27

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Taper til stretching i valgfri farve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images