Plug af akryl i flere farver

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Simpelhed må være nøgleordet for denne plug. Den kan næsten ikke fås mere simpel med sin solide ensfarvede akryl. Pluggen har hverken o-ringe, skruegevind eller andre firnurligheder, men består udelukkende at ét stykke akryl, som er formstøbt med to høje kanter, så den bliver siddende i øret.
Akryl indeholder ikke nikkel, så lider du af nikkelallergi, er smykker af akryl et rigtig godt valg. Den eneste ulempe ved akryl, er at man lukker den indvendige del af hullet på sit øre inde, dvs. øret ikke kan ånde, hvilket kan resultere i en fæl lugt, hvis der ikke bliver "luftet" ud jævnligt. Alternativt kan Smelly Gelly anvendes.

Både den sorte og den hvide model kan anvendes til næsten alle lejligheder. Det er uanset om du er til en begravelse, en 80 års fødselsdag eller til en jobsamtale. Til de lidt mere "afslappede" begivenheder kan du nok bevæge dig ud i en lidt mere vovet farve som f.eks. grøn eller lyserød. Men uanset hvilken plug du bærer, går du ikke helt galt i byen.

Pluggen er som sagt en double flared plug, uden skarpe kanter, som til sidst er blevet en anelse højglanspoleret for et pænere finish. Modellen findes i størrelser fra 3 mm. og helt op til 25 mm. og som du kan se på produktbilledet, findes den også i et hav af farver.
Skulle du være i tvivl om hvilke farver der passer til hvilken begivenhed (er du kvinde, er du nok ikke i tvivl), så er prisen så venlig, at du ikke vælter hele dit budget ved at købe et par i flere farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-91
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
God plug!
Karakter
Ret god men havde svært ved at få den i :( jeg havde købt den til 4 mm men måtte presse virkelig hårdt for at få den i. Det blødte en smule efter :( Bedømt af Yes yes
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.