15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af akryl i flere farver-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

29,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Simpelhed må være nøgleordet for denne plug. Den kan næsten ikke fås mere simpel med sin solide ensfarvede akryl. Pluggen har hverken o-ringe, skruegevind eller andre firnurligheder, men består udelukkende at ét stykke akryl, som er formstøbt med to høje kanter, så den bliver siddende i øret.
Akryl indeholder ikke nikkel, så lider du af nikkelallergi, er smykker af akryl et rigtig godt valg. Den eneste ulempe ved akryl, er at man lukker den indvendige del af hullet på sit øre inde, dvs. øret ikke kan ånde, hvilket kan resultere i en fæl lugt, hvis der ikke bliver "luftet" ud jævnligt. Alternativt kan Smelly Gelly anvendes.

Både den sorte og den hvide model kan anvendes til næsten alle lejligheder. Det er uanset om du er til en begravelse, en 80 års fødselsdag eller til en jobsamtale. Til de lidt mere "afslappede" begivenheder kan du nok bevæge dig ud i en lidt mere vovet farve som f.eks. grøn eller pink. Men uanset hvilken plug du bærer, går du ikke helt galt i byen.

Pluggen er som sagt en double flared plug, uden skarpe kanter, som til sidst er blevet en anelse højglanspoleret for et pænere finish. Modellen findes i størrelser fra 3 mm. og helt op til 25 mm. og som du kan se på produktbilledet, findes den også i et hav af farver.
Skulle du være i tvivl om hvilke farver der passer til hvilken begivenhed (er du kvinde, er du nok ikke i tvivl), så er prisen så venlig, at du ikke vælter hele dit budget ved at købe et par i flere farver.

Detaljer
NavnPlug af akryl i flere farver
SKUPlug-91
Kampagne-15%
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeAkryl
DybdeVarierende
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af akryl i flere farver
Din bedømmelse
Plug af akryl i flere farver