Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Industrial Piercingsmykker Industrial Piercingsmykker

Industrial Piercingsmykker

Opdag et stort udvalg af industrial-piercingsmykker i forskellige former, farver, størrelser og stilarter

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Farve
Farve på sten
Længde
Biokompatibilitet
Vandbestandighed
Holdbarhed

24 varer

Sorter efter
 1. Piercingstav med kugler
  29,00 kr
 2. Piercingstav med spikes
  29,00 kr
 3. Industrial piercing med snoet tråd
  39,00 kr
 4. Industrial piercing med sten på række
  139,00 kr
 5. Industrial stav med diamantlook Industrial stav med diamantlook -50%
  Industrial stav med diamantlook
  44,50 kr Fra 89,00 kr -50%
 6. Industrial piercing med blade på stilk
  99,00 kr
 7. Industrial stav med klare sten
  109,00 kr
 8. Industrial piercing formet som skrue
  39,00 kr
 9. Industrial piercing formet som pil
  69,00 kr
 10. Industrial stav med 3 sten og internt gevind
  159,00 kr
 11. Industrial stav med tre stjerner
  39,00 kr
 12. Industrial stav med træ
  109,00 kr
 13. Industrial stav formet som nøgle
  49,00 kr
 14. Industrial stav med englevinger
  39,00 kr
 15. Industrial stav med spike og blækspruttearm
  99,00 kr
 16. Bølget industrial piercingstav
  49,00 kr
 17. Industrial stav med metalliske akrylkugler
  29,00 kr
 18. Industrial stav med tekst
  49,00 kr
 19. Industrial piercing med kors
  39,00 kr
 20. Industrial piercing med uendelighedstegn
  109,00 kr
pr. side

Industrial-piercing

Hvem kan sige nej til en selvsikker to-i-en-piercing? Industrial-ørepiercingen er umulig at ignorere og har en charme, der er helt sin egen. Få din til at skille sig endnu mere ud med vores vidunderlige smykkedesigns. Vælg mellem industrial-piercingsmykker i høj kvalitet og lige den størrelse, farve og materiale, der passer dig, inkl. kirurgisk stål og akryl. Hold dig ikke tilbage, opdag dine favoritter i dag.

En industrial-piercing er i sandhed unik, fordi den består af to helix-piercinger forbundet af en lang stav. Helix er den foldede øvre kant af øret, og når et flot smykke går på tværs af den, kan ingen kigge væk. Industrial er en særlig accessory, der sætter sig i respekt og lader dig fortælle din historie med en garanti for, at din stemme bliver hørt. En af Miley Cyrus’ skønne ørepiercinger er en industrial, og selv blandt hendes mange andre dekorationer, skiller den sig virkelig ud.

Industrial PiercingIndustrial Piercing

En stav i en industrial-piercing er et unægteligt udtryk for dit mod til at være dig selv. Hvis du leder efter en god måde at bevise styrken af dine overbevisninger, så er en industrial helt perfekt. Og ikke alene skaber denne piercingtype i sig selv et stærkt billede, men det rette smykkedesign kan spice den endnu mere op og tilpasse den din egen personlige stil. Det enkleste industrial-smykke er en lige stav, og det er et meget populært, elegant valg. Men måske vil du også kunne lide noget mere livligt, som den flydende graf af et hjerteslag, eller bare en sjov ide til den lige stav, som en cool pil. Husk, at du også kan vælge forskellige farver, hvilket fuldstændigt forvandler look’et af selv de mest basale smykker.

Industrial ørepiercingIndustrial ørepiercing

Af natur er industrial-øreringe sjældne, men du kan altid kombinere mere end en ørepiercing for at lave noget, der er helt dit eget. En fantastisk ting ved industrial-piercingen er, at den allerede er en dobbeltpiercing i sig selv, og det gør det kun så meget desto nemmere at samle en tripel-komposition. Måske er en lille, sød ørering det perfekte kompliment til din dristige industrial, hvad enten den sidder i øreflippen, tragus eller sågar helix selv, lige ved siden af din industrial-stav. At sætte flere stykker blikfang sammen tillader dig virkelig at slippe din kreativitet løs, og en industrial er så distinkt en piercingtype, at den fungerer godt sammen med stort set hvad som helst. Leg med det, og udtryk dig selv.

Så tag et kig gennem vores samling af industrial-piercingsmykker, og find masser af skatte til den nye dig. Takket være vores lynhurtige forsendelse kan du sporte dem inden længe.

Piercing IndustrialPiercing Industrial

Hvor stor er et industrial-piercinghul?

Standardtykkelsen på en industrial-stav er 1,6 mm. Længden på staven afhænger af formen på dit øre og på den præcise placering, du ønsker.

Hvorfor er industrial-piercinger svære at hele?

Helingsperioden for en industrial-piercing er 6-12 måneder, hvis du tager dig godt af den. Det skyldes, at den sidder i den hårde ørebrusk, som generelt tager længere tid at hele end den bløde øreflip. Desuden består en industrial af to separate piercinger, og det betyder fordoblet risiko for infektion. Så være særligt opmærksom, når din industrial heler, og sørg for at rengøre begge sår ofte.

Industrial Piercing SmykkeIndustrial Piercing Smykke

Hvordan rengør jeg min industrial-piercing?

Som med enhver anden piercing anbefaler vi, at du rengør hvert hul i din industrial to gange hver dag igennem hele helingsperioden. Rengør dem først en gang med vand og en fin sæbe og en gang til senere på dagen med en saltopløsning. Overskydende væske fra sårene udtrækkes af saltet, hvilket hjælper helingsprocessen.

Vask altid dine hænder før rengøringen, og rør aldrig ved nogen af piercingerne på noget andet tidspunkt. Sådan undgår du infektion og generel irritation. Ukorrekt efterbehandling forsinker helingen, så være forsigtig, især når du har to piercinger at holde øje med.

Hvordan skifter jeg industrial-piercingsmykker?

At skifte staven i din industrial foregår ligesom med ethvert andet smykke. Begynd med at vaske dine hænder. Skru så den aftagelige kugle af og træk staven ud, før du sætter det nye smykke i og skruer dets kugle sikkert på. Nogle af vores stave har indvendigt gevind, hvilket betyder, at de ikke forårsager vævsskader, når de bevæger sig ud og ind af dine piercinger. Dog skal du altid gøre dig godt bekendt med lukkemekanismerne på dine smykker, før du prøver at tage dem på, både for de små skønheders skyld og for din egen.

Skift ikke smykket under helingsperioden, for det ville eksponere dine piercinger for risikoen for infektion og desuden lade hullerne gro sammen igen. Skift først smykket, når begge huller i din industrial er fuldstændigt helet. Lad i øvrigt aldrig dine piercinger være uden smykker, selv efter helingsperioden, for de kan stadig lukke sig en lille smule.

Industrial SmykkerIndustrial Smykker