Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Industrial piercing med snoet tråd-14%

33,54 kr Fra 39,00 kr -14%
På lager

Smykket du ser herover er beregnet til at bruge i to piercinger. Forstået på den måde, at det kræver to huller i kroppen for at bære det. Disse to huller ses ofte (nok altid) i ørets ydre kant og kaldes en industrial piercing. Smykket går igennem det første hul i kanten udefra og ind i øret. Dernæst går det igennem det sidste hul indefra og ud igen. Så kuglerne sidder udvendig på øret og staven indvendig i øret - det giver nok mere mening hvis du ser modellen på produktbilledet.

Staven findes i flere forskellige farver. Der er her tale om en belægning som holder bedre end almindelig belægninger. Det er både staven og kuglerne der er farvet i den farve du vælger. Kuglerne er 5 mm i diameter og selve staven er 1,6 mm tyk og 38 mm lang.
Designet på denne stav er ikke helt almindeligt. Normalt består en industrial stav af en "rundstok" - her er designet blevet snoet, så det giver samme effekt som ved et snoet reb. Man kunne fristes til at tro, at staven har skarpe kanter, men det er slet ikke tilfældet. Snoningerne sidder så tæt at man kun kan mærke små riller ned ad staven.

Detaljer
NavnIndustrial piercing med snoet tråd
SKUBarbell-51
Kampagne-14%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeIndustrial stav
PlaceringIndustrial
Længde38 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Industrial piercing med snoet tråd
Din bedømmelse
Industrial piercing med snoet tråd