Bølget industrial piercingstav

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Superfed industrial stav med to små bølger der løber hen langs staven, som fås i hele fem forskellige flotte farver. Industrial stave ser rigig flotte ud når de sidder tværs hen over øret i bedste blærerøvsstil. Du sætter staven i ved først at glide den gennem det ene hul indefra og ud, hvorefter du stikker den modsatte ende ud gennem det andet hul og skruer lukkekuglen på.

Denne industrial stav er lavet af kirurgisk stål og fås i enten blank, sort, blå, guld eller multifarvet. Det flotte design med bølgerne er ligeledes blødt og buet i formen så der er ikke noget som kan stikke i eller generer øret når staven sidder der.

Hvis du gerne vil vide mere om industrial piercinger, kan du også med fordel læse mere om det på vores informationsblog.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-24
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Bølget industrial piercingstav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.