Industrial piercing med blade på stilk

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Blomster og blade har altid gået godt hånd i hånd med smykker - Det er ingen undtagelse her med denne industrial piercingstav. Midt på staven sidder en bevægelig stilk med små blade på. To af bladene er ydermere erstattet med en klar sten, som giver smykket et ekstra pift. Stilken kan fastgøres hvor på staven man ønsker det med den medfølgende o-ring.

En industrial piercing er faktisk to piercinger der bliver forbundet med ét smykke. Piercingen er placeret i ørets ydre kant, hvor kuglerne vil sidde på ydersiden og stilken på indersiden af øret. Vælg her mellem tre flotte farver, hvor det udelukkende er farven der er forskellen. Alle varianter vil være 38 mm. lange, 1,6 mm. tykke og med 5 mm. kugler i hver ende.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-100
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial piercing med blade på stilk
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.