Piercingstav af titanium

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne piercingstav kaldes også for en barbell, og er et piercingsmykke som kan bruges til stort set alle typer piercinger.

Så leder du efter et piercingsmykke til lidt af hvert, og til en meget skarp pris, så er dette smykket for dig.

Dette piercingsmykke kan f.eks. bruges til:

Du vælger selv den ønskede størrelse i boksen ovenfor.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Lovely
Karakter
Min sidste piercing sad træls pga. en flad bund, men den her kugle-kugle er peeerf! Bedømt af Me
Rigtig god
Karakter
Vældig god kvalitet, bundkuglen sidder fast, noget som kan være smart hvis man f.eks. bruger elektrisk tandbørste og børster under tungen ;) Bedømt af Christine Pusen
Meget tilfreds!
Karakter
Købte en hel del produkter og er meget tilfreds med dem allesammen! Inklusiv denne!! Super :-) Bedømt af JannikeH
ingen gener
Karakter
Synes de er dejlige og har ikke nogen gener ved dem
Havde nogle andre det gav problemer... det er væk nu
Bedømt af schultz
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingstav af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images