Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Endeløs ring af titanium med hængsel

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lad os sige det med det samme - Dette smykke er både let, men også svært at håndtere. Man kan sige, at jo tyndere ringen er og jo større diameteren er, jo lettere er den at åbne og lukke. Modsat, så bliver ringen sværere at åbne og lukke jo mindre diameteren er og jo tykkere ringen er. Her anbefaler vi enten en ringlukker og en ringåbner eller et "multitool", som er en tang med begge funktioner. Find dem under kategorien "Værktøj". Det er naturligvis en engangsinvestering og kan bruges til mange smykker.

Men når det er sagt, så finder du nok ikke et bedre smykke end dette. Både kvaliteten i hængslet samt samlingerne er nærmest præcise. At smykket så også er lavet af titanium gør kun situationen bedre. Titanium kan bruges i alle piercingerog er ofte det pierceren bruger som førstegangssmykke. Titanium indeholder ikke nikkel og er derfor også perfekt hvis du lider af nikkelallergi.

Ringen findes, som skrevet, i flere forskellige størrelser. Her vælger du naturligvis selv dine mål, alt efter hvor ringen skal bruges.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-117
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Endeløs ring af titanium med hængsel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images