Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Endeløs ring af titanium med hængsel

99,00 kr
På lager

Lad os sige det med det samme - dette smykke er både let, men også svært at håndtere. Man kan sige, at jo tyndere ringen er, og jo større diameteren er, jo lettere er den at åbne og lukke. Modsat, så bliver ringen sværere at åbne og lukke, jo mindre diameteren er, og jo tykkere ringen er. Her anbefaler vi enten en ringlukker og en ringåbner eller et "multitool", som er en tang med begge funktioner. Find dem under kategorien "Tools". Det er naturligvis en engangsinvestering og kan bruges til mange smykker.

Men når det er sagt, så finder du nok ikke et bedre smykke end dette. Både kvaliteten i hængslet samt samlingerne er nærmest præcise. At smykket så også er lavet af titanium, gør det kun endnu bedre. Titanium kan bruges i alle piercinger og er ofte det, din piercer bruger som førstegangssmykke. Titanium indeholder ikke nikkel og er derfor også perfekt, hvis du lider af nikkelallergi.

Ringen findes i flere forskellige størrelser. Her vælger du naturligvis selv dine mål, alt efter hvor ringen skal bruges.

Detaljer
NavnEndeløs ring af titanium med hængsel
SKURing-117
LukketypeHængsel
TypeHængslet ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navle, Labia, Klitoris forhud, Frenum, Hafada, Lorum, Nipple
MaterialeTitanium
BelægningstypePVD-belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Endeløs ring af titanium med hængsel
Din bedømmelse
Endeløs ring af titanium med hængsel