Labret med hjertedesign

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne labret er lavet af kirurgisk stål og har en hjerteformet topkugle, som er designet således at skruegevindet er på indersiden af staven, hvilket betyder at du ikke taber kuglen så nemt, som du kan ved andre piercingesmykker. Da hjertet ikke er rundt, kan man ikke måle diameteren på det helt præcist, men hjertet er ca. 3,5 - 4 mm. alt efter hvor man måler

Ikke nok med at designet er utrolig sødt og feminint, ja så kan du også bruge dette smykke til dine ørepiercinger, som f.eks. en traguspiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-64
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med hjertedesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images