Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Dermal Piercingsmykker Dermal Piercingsmykker

Dermal Piercingsmykker

Udforsk vores lange række af dermal-piercingsmykker lavet af 100% sikre materialer for din tryghed

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Farve på sten
Biokompatibilitet
Vandbestandighed
Holdbarhed

38 varer

Sorter efter
 1. Dermal anchor disk i forskellige farver
  59,00 kr
 2. Dermal i flere farver med sten
  59,00 kr
 3. Blomst til dermal anchor med centersten i flere farver
  79,00 kr
 4. Dermal med stor sten
  59,00 kr
 5. Rund dermal disk i flere farver
  39,00 kr
 6. Dermal af 14 karat guld med flettet mønster og sten
  329,00 kr
 7. Blomst af 14 karat guld med syv sten i center til dermal anchor
  309,00 kr
 8. Dermal med stjerneregn
  69,00 kr
 9. Blomst til dermal anchor med blade af sten og centersten
  119,00 kr
 10. Dermal med stjerne og sten
  89,00 kr
 11. Dermal af 14 karat guld med sten
  279,00 kr
 12. Rund dermal med facetskåret centersten i flere farver
  99,00 kr
 13. Dermal af 14 karat guld med stenbesat blomst
  459,00 kr
 14. 90° surface bar med flade skiver
  49,00 kr
 15. Dermal af 14 karat guld med stenbesat kuppel
  399,00 kr
 16. Dermal formet som blomst med dråbeformede sten som blade
  79,00 kr
 17. Dermal anchor med forskellige stentyper
  59,00 kr
 18. Dermal formet som biohazard symbol med sten
  79,00 kr
 19. Rund dermal anchor base af titanium
  129,00 kr
 20. Flad surface bar af titanium
  149,00 kr
 21. Dermal anchor pakke med base og top
  4.949,00 kr
 22. Retainer til dermal anchor Retainer til dermal anchor -50%
  Retainer til dermal anchor
  9,50 kr Fra 19,00 kr -50%
 23. Dermal anchor med sten formet som blomst
  69,00 kr
 24. Dermal af 14 karat guld med opalsten Dermal af 14 karat guld med opalsten -30%
  Dermal af 14 karat guld med opalsten
  230,30 kr Fra 329,00 kr -30%
 25. Dermal anchor af titanium med sten
  99,00 kr
 26. Flad dermal anchor med opalsten
  69,00 kr
 27. Kugle til dermal anchor med mange sten Kugle til dermal anchor med mange sten -50%
  Kugle til dermal anchor med mange sten
  44,50 kr Fra 89,00 kr -50%
 28. Dermal anchor spike
  59,00 kr
 29. Dermal med halvkugle Dermal med halvkugle -50%
  Dermal med halvkugle
  34,50 kr Fra 69,00 kr -50%
pr. side

Dermal-piercing

Dermal-piercingen kan meget vel være den mest alsidige af dem alle og lader dig skabe din stil fuldstændigt efter din personlige smag. Dermal-smykker er designet til at tage sig fantastisk ud, uanset hvor din piercing sidder, og vi har et stort udvalg af de allerbedste. Du kan vælge præcis det look, størrelse og materiale, der virker bedst for dig, inkl. kirurgisk stål og 14k guld. Der er så mange muligheder at prøve af, og vores hurtige levering bringer dem til dig på ingen tid. Når du finder de helt rigtige små skønheder, vil du føle dig som dit gode, gamle selv på en helt ny måde.

En dermal-piercing er en piercing i huden, også kendt som en microdermal eller one-point-piercing. Til forskel fra andre piercingtyper, f.eks. i øret eller tungen, går en dermal ikke igennem nogen brusk eller særlige dele af anatomien. Den sidder ganske enkelt i selve huden, deraf navnet one-point. Det betyder, at du kan få en dermal-piercing nærmest hvor som helst på din krop, endda steder der er svære at pierce, hvilket giver dig næsten uendelige placeringer til dit selvudtryk. Det kan være et stærkt blikfang, som ingen kan ignorere, eller en privat skat, der kun beundres af dig selv og dine nærmeste, eller noget derimellem. Det er helt op til dig!

Dermals PiercingDermals Piercing

Blandt de populære placeringer af dermal-piercinger er brystkassen rig på muligheder. Nogle flotte valg er en butterfly-piercing, der sidder lige, hvor kravebenene mødes, og en sternum-piercing på brystbenet. Ryggen og nakken er lige så lovende, og dermed er hver side af din torso et lærred, som du kan slippe din kreativitet løs på. Det er i særdeleshed sandt, hvis du har flere dermal-piercinger, der går sammen i et slående, personligt arrangement - din helt egen konstellation lige på huden.

Selvom der er mange piercingtyper til ansiget, såsom i næsen eller læberne, kan du også have en dermal i panden eller kinden, hvis du vil have dit smykke til at skille sig ud fra nogen specifikke ansigtstræk. På den måde får dit smykke sit eget liv og vil aldrig undgå at blive bemærket. Vi ser også folk med dermal-piercingsmykker på deres arme og hænder, der føjer et fantastisk touch til enhver stil - eller bærer den helt alene. Det samme gælder ben og endda hofter, hvor der skabes et billede af lokkende dristighed. Alt i alt forbinder dermals dig med din egen krop og booster din fornemmelse af dig selv, også hvis de ikke altid er synlige for andre.

Dermal PiercingDermal Piercing

Fordi dermal-piercinger kan sidde alle steder, kan du nemt gøre din piercing til midtpunkt for opmærksomheden, hvis du vælger det rigtige smykke. En blinkende stjerneregn eller en skøn opal er lige så charmerende, som de er overraskende, hvad enten på din hånd, nakke eller lår. Men du kan lige så nemt gå efter finesse med en simpel flad disk. Og selvfølgelig er der altid de funky sager, såsom bagsiden af et patronhylster, der viser en chill sans for humor.

Så ligesom du er fuldstændig fri til at placere din dermal-piercing, lige hvor du vil, kan du vælge og vrage mellem smykkerne efter det, der passer til, hvem du er. Alt er muligt, det eneste du behøver at gøre, er at være dig selv og søge i vores samling efter dit nye yndlingsbling, der tager din stil til næste niveau. Hvad venter du på?

Dermal SmykkerDermal Smykker

FAQ

Hvordan rengør jeg en dermal-piercing?

Gennem hele helingsperioden skal du rengøre din dermal-piercing to gange dagligt. En gang med vand og en fin sæbe og igen senere med en saltopløsning. Sæben renser såret for at modvirke infektion, og saltet udtrækker overskydende væsker for at hjælpe helingsprocessen. Lad være med at røre ved piercingen, når du ikke rengør den, og prøv at undgå at lægge pres på den, f.eks. med stramt tøj.

Det er ikke let at sige, hvor længe helingen vil tage, da det afhænger rigtig meget af placeringen, men områder i hyppig bevægelse tager længere tid at hele pga. konstant irritation. Under alle omstændigheder bør det være din højeste prioritet at tage dig godt af din piercing, og det er altid umagen og tålmodigheden værd.

Piercing DermalPiercing Dermal

Hvordan skifter jeg en dermal-piercing?

De fleste dermal-piercinger er lavet med det, der kaldes et dermal anchor, som er en base, der sidder under din hud. Basen har et gevind, så du kan skrue en dekorativ top af og på. Dette er så integreret en piercingtype, at det kræver særligt værktøj at skifte toppen: en tang til at holde basen på plads og en tang til at skrue toppen. Med disse værktøjer er processen meget enkel og ubesværet. Ikke alle dermal-smykker kan dog skiftes. En såkaldt skindiver er en type piercingsmykke lavet i ét solidt stykke, så toppen kan ikke udskiftes.

Ikke at forveklse med en dermal, selvom de minder om hinanden, findes der også surface barbells, der er stave placeret under huden med deres to ender synlige over huden. Disse er nogle gange også solide, men de fås med gevind, så du kan sætte, hvad du vil, på enderne i en cool dobbeltpiercing efter dit eget design.

Hvordan bliver en dermal-piercing lavet?

Pierceren bruger en nål til at lave en lille brønd i din hud, som dermal-smykket kan sidde i. Fordi huden er meget fleksibel, kan smykket sættes nedenunder, selvom basen er større end hullet, så det bliver siddende. Et dermal anchor har en perforeret base, og vævet heler sig igennem disse perforeringer, så basen integreres sikkert i huden.

Af natur påvirker proceduren kun overfladen af din krop, hvorimod sådan noget som en øreflippiercing laver et hul hele vejen igennem. At dermal-piercinger kun har en enkelt åbning, gør dem ret unikke. Undtagelsen er en surface barbell, hvis to ender er synlige på overfladen gennem separate åbninger.

Dermal PircingDermal Pircing

Er dermal-piercinger sikre?

Der er en chance for, at din krop vil afvise smykket, især hvis det piercede område bevæger sig meget, eller hvis piercingen er for dyb. Men frygt ej, hvis dit smykke bliver afvist. Det betyder bare, at din krop vil skubbe det ud, så du bør ganske enkelt tage smykket helt ud for at undgå et ar. Risikoen for afvisning udgør ingen fare, men gør det kun svært eller umuligt for dig at få en dermal-piercing på det sted. Lad det ikke spolere dine fashion-drømme - prøv en anden placering, og så skal det nok lykkes før eller siden. Kontakt din egen piercer for detaljeret rådgivning.