Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Blomst til dermal anchor med blade af sten og centersten

119,00 kr
På lager

Smykket du ser her tager form ved hjælp af den mange sten, der sidder på det. Rundt om smykket sidder der en masse ovale sten, der ligner blade på en blomst. Derudover sidder der også en stor og flot facetskåret sten i midten af smykket. Stenene sidder fast ved hjælp af den sol-lignende messing del, der sidder på fronten af dem, samt bagpladen, der også er lavet af messing. Disse plader sidder og holder godt fast i stenene og sikrer, at de ikke falder ud. Messingdelene er blevet belagt for at give dem andre farver. Derfor kan du vælge mellem flere farver på smykket - stenene forbliver klare uanset, hvilken farve du vælger.

Sidst men ikke mindst er det også det værd, at nævne skrue der sidder på bagpladen af smykket. Denne skrue er nemlig lavet af kirurgisk stål, da det er den del, der skal ned i din dermal base. Skruen sidder og en smule forskudt, som du også kan se på billedet. Dette gør, at smykket vil sidde forskudt i forhold til din base. Grunden til, at skruen sidder forskudt er, at der skulle laves plads til den store centersten, der sidder på smykket.

Detaljer
NavnBlomst til dermal anchor med blade af sten og centersten
SKUDermal-73
Trådtykkelse1.2 mm.
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
MaterialeKirurgisk stål
StentypeKubisk zirkonia
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blomst til dermal anchor med blade af sten og centersten
Din bedømmelse
Blomst til dermal anchor med blade af sten og centersten