Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Dermal med stor sten

59,00 kr
På lager

Her ser du en skøn og simpel dermal top, som kan fås i så mange farver og størrelser, at det næsten er umuligt ikke at kunne finde en der passer til ethvert behov.

Dermals kan sidde mange forskellige steder på kroppen, faktisk er det kun fantasien som sætter grænsen. Men placeringen af en dermal har ofte en afgørende betydning i forhold til størrelsen på smykket. Nogle dermals er, det meste af tiden, placeret under tøjet og bør derfor ikke være så store at de sætter sig fast i tøjet eller river det i stykker. Her kan det være en fordel at vælge en diskret størrelse, som f.eks. modellen på 3 mm. Andre gange sidder den måske et sted hvor den virkelig gerne må ses og fylde så meget som muligt og der så kan du vælge at gå op i en 4 eller 5 mm. dermal i stedet. Bemærk dog, at denne dermal er lidt højere end andre dermals.

Denne dermal er lavet af ren kirurgisk stål og fås i ni vidunderlige farver som spænder lige fra klassisk klar, feminine pasteller, klare pangfarver og helt over i kulsort. Brug lidt tid på at overveje dit valg af stenfarve, da dette smykke har et meget varieret udtryk, alt afhængig af hvilken model man vælger.

Og skulle du være i tvivl, så er det naturligvis kun toppen du betaler for, selve basen, som sidder under huden følger ikke med.

Detaljer
NavnDermal med stor sten
SKUDermal-24
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dermal med stor sten
Din bedømmelse
Dermal med stor sten