Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal med stor sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en skøn og simpel dermal top, som kan fås i så mange farver og størrelser, at det næsten er umuligt ikke at kunne finde en der passer til ethvert behov.

Dermals kan sidde mange forskellige steder på kroppen, faktisk er det kun fantasien som sætter grænsen. Men placeringen af en dermal har ofte en afgørende betydning i forhold til størrelsen på smykket. Nogle dermals er, det meste af tiden, placeret under tøjet og bør derfor ikke være så store at de sætter sig fast i tøjet eller river det i stykker. Her kan det være en fordel at vælge en diskret størrelse, som f.eks. modellen på 3 mm. Andre gange sidder den måske et sted hvor den virkelig gerne må ses og fylde så meget som muligt og der så kan du vælge at gå op i en 4 eller 5 mm. dermal i stedet. Bemærk dog, at denne dermal er lidt højere end andre dermals.

Denne dermal er lavet af ren kirurgisk stål og fås i ni vidunderlige farver som spænder lige fra klassisk klar, feminine pasteller, klare pangfarver og helt over i kulsort. Brug lidt tid på at overveje dit valg af stenfarve, da dette smykke har et meget varieret udtryk, alt afhængig af hvilken model man vælger.

Og skulle du være i tvivl, så er det naturligvis kun toppen du betaler for, selve basen, som sidder under huden følger ikke med.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-24
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Dermal med stor sten
Karakter
Stor er den ikke ligfrem. Men den er flot og enkel. Bedømt af Anika
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal med stor sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images